Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:10:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NATO okupatori dolaze na cajanku  (Pročitano 23730 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kamo lepe sreće da nam češće dolaze svi mogući strani funkcioneri, hotelijeri i kafane bi imale pune ruke posla.

Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
leteci cirkus Danila i Zglavkara ponovo na sceni...  Smile

Brate ti kao da živiš zamrznut u 99oj godini. Kao Silvester Stalone u onom filmu koga drže u hibernaciji do daljnjeg... Smile

Prošlo je 11 godina..otvori prozor,  osvrni se oko sebe. Ja ovde vidim Maxi diskonte i Tempo markete na svakom ćošku, vidim da su bolnice i škole i dalje u raspadnutom stanju, da služba i dalje vedri i oblači srpskim biznisom, sportom, politikom i estradom. Odraše nas preko Kolubare i još sto drugih javnih preduzeća do gole kože..E to su ti dragi moj okupatori ove zemlje, a ne načelnici generalštaba iz ne znam koliko država.

Kamo lepe sreće da nam češće dolaze svi mogući strani funkcioneri, hotelijeri i kafane bi imale pune ruke posla.
a,brate,da pitam ja tebe nesto...

jes' ti procitao sta sam ja napisao? Smiley

nema sumnje da ce ovaj samit doneti neke beneficije,jer ce doci i druge,ne NATO zemlje,i sigurno ce se biti korisnih stvari i saznanja.

ali da se ja sad cepim NATO bubasvabama,i da budem zatovrenik u rodjenom gradu verovatno nekoliko dana zbog njih... e,to mi ne pada na pamet.  Smile

dakle-da,to ce verovatno doneti i neke koristi.ali to ne znaci da treba sad svi ovde,kao ti,@zglavkar i pojedinci,da zaboravimo sta su nam ucinili.

sem toga-ne radi se cak ni o proslom vremenu-zaostale bombe i otrovi i dan danas stoje u Srbiji.

i sto mi seres o Kolubari,Maksijima,kradjama i ostalim stvarima svakodnevnice,kad sam ja prvi,cim sam cuo na vestima,prokomentarisao to za Kolubaru i 130 miliona evra,na onoj temi "Kako su nas opljackali"?

ne prestajem da pricam kako su svi nasi politicMari iste lopuze,i kako je sramota da ih drzimo takve,non stop pricam o tome kako je blesavo uzdati se u bilo koju sadasnju stranku,pricam o tome kolko nas deru,samo jos sto ne kacim tekstove i clanke kao @Dominick,a ti meni stavljas u usta Kolubaru.  Smile

NATO nema sta koj moj da pravi samit u drzavi koja veze s njim nema.
Ne samo zbog nase,nego i njihove politike.Verujem da nisu ni sve clanice za to.

A ako vec oce da prave samit,neka zovu i druge zemlje,a ne samo sebe i svoje kucke.

nesumnjivo je da cemo mi mozda i izvuci neke koristi iz toga,ali bismo izvukli jos vise da dolaze i druge zemlje.

pogotovu sto je,ako nisi znao,ove godine opet Sajam Naoruzanja.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 21:15:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
а где долазе ови? у београд?
што се мене тиче...само нека долазе...то је друга држава Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
e,sto voli da doliva ulje na vatru...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Smile Smile Smile Smile Smile

Fala bogu da je tako.

Srbija ne vidi ni T od turista jer niti imamo more, niti imamo neke naročite planine pa da nam dolaze stranci i troše pare ovde. Umorne Turke i Poljake na proputovanju što koriste WC na OMV pumpi kod Lapova ne računam..

Jedina šansa za Beograd je tzv kongresni turizam, kada ti dođu bankari, političari, generali ili neka druga funkcionerska fela. Onda su svi hoteli puni, kafane krcate i ova zemlja i grad zaradi lepu količinu evra. Što se mene tiče neka prave cele godine konferencije za NATO, EU, UN, Svetsku banku, Udruženje mlekara Evrope i Aljaske..nebitno. Samo neka ostave što više para ovde.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 21:20:20 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
чим видим да си ангажован на овој теми морам мало Smile

али добро...видиш да је данило пресрећан због њиховог доласка...можда чак и оствари неке снове...да очисти неком генералу из америке ципеле или да му понесе пртљаг...не треба човеку кварити угођај Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
Citat
niti imamo neke naročite planine

nije istina
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ponavljam-nesumnjivo je da ce nam koristiti,ali ce nas ipak i kostati.no,dobro,aj,da zanemarimo to,opet ostaje cinjenica da su nas oni ubijali i trovali,i da nas jos truju.

i pre nego sto pocnes,@danilo,da ti kazem da je drugarova tetka,koja je radila u Dragisi Misovic kao kardiolog,umrla pre samo par godina,od posledica trovanja.  Smile

takodje,licno mi je jedan hirurg,kolega moje majke,rekao kako je pre 99te bilo neuobicajeno da se pojavi neko sa kancerom,a mladji od 30 godina.

bilo je,naravno.ali daleeeeeko manje,i uglavnom kod onih kod kojih je to nasledno.

a od 99te sve vise i vise je toga,i to je toliko poraslo da je sve vise i vise mladih sa raznoraznim kancerima.

dakle,da ti kazem ja nesto...

mozda si se ti pomirio sa NATOom,i mozda je za tebe 11 godina dosta.

ali Uranijum i bolesti to ne zanima.  Smile

чим видим да си ангажован на овој теми морам мало Smile
sto?sta sam ti ja skrivio?  Smile Smile

nemoj da te..."doradim" u BurekClanovi.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 21:29:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat

nije istina

ма истина је...зна данило Smile
он зимује на алпима а тренира скијање у гармишпартенкирхену где га подучава томба
верујем да му је испод части да сврати мало до копаоника или златибора...ипак је он светска класа...није као оних хиљаде енглеза што походе српске планине сваке године...то су сељачине
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
Citat

nije istina

ма истина је...зна данило Smile
он зимује на алпима а тренира скијање у гармишпартенкирхену где га подучава томба
верујем да му је испод части да сврати мало до копаоника или златибора...ипак је он светска класа...није као оних хиљаде енглеза што походе српске планине сваке године...то су сељачине

da da i ja sam zaboravio na tren sa kim pricam Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:10:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.