Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:25:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NATO okupatori dolaze na cajanku  (Pročitano 23568 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ma dobro hkj,mozda stvarno nije samit...Smile Hoce ljudi samo da popiju kaficu,viskic,da vide ko je sledeci posle Libije..Culi fina beogradska proleca pa sto da ne...
E,to.Taman i da se malo prosetaju pored Generalstaba,da vide svojih ruku dela.  Smile  Smile

Ja ovde predlazem isto "resenje" kao sto sam predlagao kad je dolazilo i ono kopile Bajden :
Lepo da se na zgradi Usca ostave svetla,tako upaljena,da izgledaju ko veliki srednji prst.  Smile
Taman da vide gospoda dok se bude tovila i odmarala u svojim sobama u Hajatu.  Smile
A aj da vidim da neko dokaze da je to namerno.  Smile nema sanse,to je obican splet okolnosti.Obicna uplajena svetla.  Smile

Ozbiljno,da imam tu moc,i da imam garanciju da me posle nece naci njihove zivotinje,ja bih to uradio.

Citat
To sam bas hteo da kazem. Na koji nacin cemo zaraditi 200k?
ovako:
Citat
Hoce ljudi samo da popiju kaficu,viskic,
i reći će: "zadrži kusur"  Smile

aha...  Smile da...  Smile

Pre ili posto se budu vozikali 5 dana u najskupljim limuzinama,dok ostatak grada lezi paralisan?  Smile

Ajde,bre,Digi,ne budi naivan.Necemo mi od toga nista zaraditi.Bice dobro ako se uopste izvucemo bez nekih vecih troskova.

BIA nije u toku!
Šef kabineta direktora BIA Jovan Stojić juče, kada smo ga pozvali, nije znao da nam kaže da li će se skup NATO, koji počinje za tri dana u Beogradu, tretirati kao skup visokog rizika, kao ni da li su preduzete neke akcije radi bezbednosti učesnika i građana.
- Na odmoru sam. Nisam u toku. To je uglavnom posao policije, a mi im pružamo podršku. Da li je nešto rađeno povodom toga, stvarno ne znam - rekao nam je Stojić.

Idiot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Ozbiljno,da imam tu moc,i da imam garanciju da me posle nece naci njihove zivotinje,ja bih to uradio.

Pa ti si onda hrabar decko  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat

Pa ti si onda hrabar decko  Smile

Pa,sta,fora je u zakonitom je*anju.  Smile  Smile

Da vidim da neko dokaze da je to sad nekakav simbol.  Smile Sta...bile spremacice,domari nesto popravljali,i kad su zavrsili,zaboravili da ugase svetla,i ona ostala tako...  Smile sad,to sto su ostala u odredjenoj "formaciji",to... to je drugo.  Smile Slucajnost,ljudi. Desava se.  Smile

Mislim,zakonski ne bi mogli nista,ali,naravno da bi njihovo obezbedjenje zvalo sve redom na "razgovore".  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Simpaticna je to ideja hkj samo ne zaboravi koje kompanije rade u PC Usce,sve sama njihova konjica  sto nastupa nakon tomahavka.Nema tu nista od domar-tetkica varijante,ne bi oni to dopustili sebi,da ih neko drka u "gostoljubivom i otvorenom" Beogradu...
IP sačuvana
social share
Golf je najbolji nacin da se upropasti dobra setnja - Vinston Cercil
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ma,znam,znam,nazalost...  Smile Nisam ja ni mislio to ozbiljno,nego,cisto onako,lepo bi bilo.

Al,priznajem,kad bih imao priliku to da uradim,a da se ne otkrije ko je... hohohohoho....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Simpaticna je to ideja hkj sammo od toga nema  nista.Samo se priseti koje kompanije rade o PC Usce,sve sama njihova konjica sto nastupa posle tomahavka.Ne pomaze tu domar-tetkica varijanta,ne bi "domacini"to dozvolili.da de gosti osecaju neugodno u "slobodnom i otvorenom" Beogradu...

====================================

Pa sad..Gledao sam davno,negde u Americi momci su se u pola noci 'nakacili' na neku slicnu zgradu sa lap-topom a onda je pocelo zezanje sa svetlima..E te profesionalce treba kontaktirati... Smile

[Edit by lightsoft: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 11. Jun 2011, 04:05:34 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Golf je najbolji nacin da se upropasti dobra setnja - Vinston Cercil
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Demokratske stranke Srbije
jel oni još postoje?
Citat
Nedopustivo je da organizator konferencije bude Savezna komanda NATO-a i da se u našoj zemlji raspravlja o strategiji koja podrazumeva vojnu intervenciju svuda gde su interesi te alijanse ugroženi, a da pri tom od bombardovanja 1999. ona ugrožava interese Srbije, što se pokazuje i u zalaganju za lažnu državu Kosovo
ovo nije nato konferencija, pa zašto ne bi bilo u beogradu? pored toga zaradiće se 200 000 $  Smile

Citat
U Evropi postoje neutralne države, poput Švajcarske, koje dobro funkcionišu, a članice su EU. Ako te zemlje drže do neutralnosti kao jedne vrste tradicije, i Srbija treba da uradi isto i da tako ne ugrozi državne i ekonomske interese
srbija nema tradiciju neutralnosti

Citat
jasnim političkim programom i jedina koja ima ekonomsku strategiju razvoja Srbije do 2015
Smile ...ni jedna stranka nema strategiju ni za sutra a kamoli do 2015

Citat
Zašto se Vojislav Koštunica gotovo ne pojavljuje u javnosti?
verovatno nije obavešten da je on koštunica
Pametnjaković Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sastala se goveda...

Počela konferencija NATO-a i partnerskih zemalja
B. Anđelić | 14. 06. 2011. - 09:27h | Komentara: 73

Beograd - Dvodnevna Strategijska vojna konferencija za partnere na kojoj učestvuju predstavnici više od 60 zemalja i zvanično je počela. Skup je otvorio vrhovni komandant savezničke komande NATO (A ko bi drugi...  Smile  ) general Stefan Abrijel koji je rekao da činjenica da se konferencija održava u Beogradu dovoljno govori o odnosu Srbije prema pitanjima bezbednosti i očuvanju mira u Svetu.

Ministar odbrane Dragan Šutanovac rekao je da je svestan kakve emocije NATO izaziva kod pojedinih građana, ali da Srbija mora biti posvećena budućnosti i da se u tom pravcu treba kretati.

- Srbija je potpuno posvećena ostvarivanju bezbednosti u regionu i dobrosusedskim odnosima - poručio je Šutanovac.

On je dodao da Srbija želi da da svoj pun doprinos miru u svetu i da to čini kroz učešće u mirovnim misijama Ujedinjenih nacija, a uskoro i misijama Evropske unije.

Prema njegovim rečima, nijedna država, ma koliko bila ekonomski jaka ne može sama da se izbori sa svetskim bezbednosnim izazovima.
- Mera saradnje biće mera našeg uspeha u tom poslu, a nesaradnja će samo multiplikovati probleme - zaključio je Šutanovac.

On se osvrnuo i na proteste protiv NATO skupa koji su prethodnih dana organizovani u Beogradu i poručio da je svaki vid protesta izraz demokratije i da je to legitimno, ali bez blokada ulica i puteva.

Na konferenciji učestvuje 55 delegacija sa šest kontinenata i to je dosad najveći broj učesnika na ovakvim skupovima.

11. 48 NATO je otvoren za onaj nivo saradnje koji odgovara Srbiji ali ostavlja toj zemlji da sama donese konačnu odluku o eventualnom članstvu u Sevrenoatlantskom savezu, izjavio je danas vrhovni komandant Savezničke komande za transformaciju, general Stefan Abriel. Abriel je novinarima nakon otvaranja Strategijske konferencije NATO-a i partnerskih zemalja u Beogradu rekao da činjenica da je Srbija vojno neutralna nije prepreka za dalju saradnju i podsetio da NATO već blisko saradjuje sa neutralnim držvama poput Austrije, Švedske i Švajcarske. Odgovarajući na pitanje o ulozi koju je NATO imao u bombardovanju Jugoslavije, Abriel je rekao da svi znaju i pamte šta se dešavalo u prošlosti, ali da sada treba krenuti ka budućnosti i da je beogradska konferencija simbol da se sada nalazimo u novom okruženju. (E,to je to.Sad je sve oprosteno,sve popravljeno,svi izleceni,a svi mrtvi vraceni u zivot  Smile )

11.57. Konferencija veliko priznanje Srbiji

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Miloje Miletić izjavio je danas da održavanje Strategijske vojne konferencije za partnere u Beogradu predstavlja veliko priznanje Srbiji i njenom sistemu odbrane za dosadašnje rezultate u reformama i doprinosu regionalnoj stabilnosti. Miletić je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa vrhovnim komandatom Savezničke komande za transformaciju generalom Stefanom Abrijelom naveo da je to i praktična potvrda da je Srbija na medjunarodnom planu prepoznata i prihvaćena kao pouzdan i poželjan partner. On je naglasio da održavanja skupa na kome učestvuju predstavnici oko 60 država predstavlja potvrdu da Srbija u oblasti odbrane i bezbednosti drži korak sa savremenim svetom, ali i da deli iste vrednosti sa svim demokratskim zemljama sveta.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/259886/Pocela-konferencija-NATOa-i-partnerskih-zemalja
« Poslednja izmena: 14. Jun 2011, 13:22:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Irinej: Neprihvatljiva konferencija

Kuršumlija -- Patrijarh SPC Irinej izjavio u Kuršumliji da je strategijska vojna konferencija NATO koja se održava u Beogradu neprihvatljiva zbog rana nanetih srpskom narodu.

Beta, arhiva
Patrijarh je rekao da rane koje je NATO naneo srpskom narodu još nisu izlečene.

"Prihvatiti nešto što nam je do juče bio jedan ljuti neprijatelj, koji nam je ostavio teške rane, narodnu, našoj ekonomiji. Ako se to može lečiti i zalečiti to je dobro, ali ne znam da li je taj lek pogan za naše rane", kazao je novinarima patrijarh Irinej posle liturgije.

Vojna konferencija, sa oko 200 učesnika iz 60 zemalja, ove godine održava se u Beogradu, u organizaciji Savezničke komande NATO-a za transformaciju.

Svetoj arhijerejskoj liturgiji prisustvovali su predsednica opštine Kuršumlija Vesna Jakovljević i predstavnici svih lokalnih preduzeća i javnih ustanova.

Patrijarh Irinej je kazao da je dolaskom u Kuršumliju želeo da udovolji vernicima tog grada jer, kako je rekao, odlazi iz niške eparhije posle 35 godna.

Izvor: b92
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Нешто паметно и од Патријарха Иринеја.
Одлично излагање народног посланика Јована Палалића, са заседања Народне скупштине 7. јуна 2011.
ЗАШТО ЈЕ ДСС ПРОТИВ НАТО САМИТА У БЕОГРАДУ
http://dss.rs/zasto-je-dss-protiv-nato-samita-u-beogradu/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:25:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.