Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NATO agresija na tadasnju SRJ ~ Slike ~ Video[+18]  (Pročitano 169370 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ma ne uopšte. Zato se Srbija shirila, vodili ratovi, radila sekira kod najbližih pa posle pokajnici, "koliki je moj deo"?
Srbi nisu materijalistički uopste, zato si ti u Ruskoj Vukojebini, zato imaš I phone i praviš se pametan?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Citat
se. Kontolisati milion i po neprijateljski nastrojenih ljudi spremnih i na oružanu pobunu.... ne možemo bez genocida ili bar etničkog čišćenja. To stanovništvo nemamo kime da zamenimo. Odavde ljudi odlaze a i bez toga je natalitet prenizak. Oni koji su ovde žele na Tenerife na letovanje a ne da budu okupaciona vojska... i to koliko dugo... godinama? decenijama? A ovaj put ne bi mogla cela Jugoslavija od vardara pa do triglava da finansira kontrolisanje Kosova. Samo nas šaka jada.

O toj alternativnoj realnosti o kojoj pišem gde se Srbija vraća na kosovo moram da kažem jednu važnu stvar: ne postoji NATO... krupna razlika.

ovo ko da musliman prica o republici srpskoj

Republik Srpska burazeru. I eventualno CG.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Citat
U bombardovanju je bilo relativno malo žrtava. Uglavnom je bilo precizno. Gore su nas bombardovali i Nemci i saveznici u drugom svetskom.

Bombardovanje Srbije je bilo jezivo i zverski.
Ali ako bombardovanje Srbije uporedis sa Hirosimom i Nagasaki onda je bilo 'ladan vetar poljem piri.

Citat
Ne otima se imovina Srba u Crnoj Gori. Srpska pravoslavna crkva tamo ima problem sa državom.

Nije sija nego vrat.

Citat
Nije super što su proterali Srbe iz Hrvatske. To je tragedija. Nisu trebali da stavljaju šumu na put. I ne bi to radili da nisu imali podršku iz Srbije.

Zavisi iz ugla gledas. Ja ne mislim da je tragedija, jer bi tragedija bila da zive sa Hrvatima.
A to sto je nad njima izvrsen ratni zlocin je zlocin koji ce ovde dugo da se pamti.

Citat
Srbi u republici srpskoj nema šta da priznaju Bosnu. Oni žive u Bosni i Hercegovini.

Videcemo jos koliko dugo.

Citat
Haški sud nije slučajno pustio ljude koji su ubijali i proterivali Srbe nit sam to rekao. Amerika je pomagala Hrvate u ratu pa je i uticala da se oslobode generali. Nemam dokaz naravno ali mi tako izgleda ono što se desilo u apelacionom postupku.

Zlocini nad Srbima se oprastaju jer su zlocini nad Srbima.

Citat
Hrvat Tito jeste obnovio Srbiju pošto je ukinuta 1918te.

Hrvat tito nije obnovio Srbiju, vec je to uradila vojska koju su sacinjavali iskljucivo Srbi.

Bez romantiziranja stvari izgledaj uvako:
Hrvat tito..zajebo Srbe i proglasio ih Jugoslovenima. Cepako Srbiju i davao je Albancima i sl.
A u HR im do laznu konstitutivnost zbog koje su kasnije odatle proterani.
Hrvate koji su bili uz Nemacku nagradio drzavom...

I da..mogo si da spavas u parku i da putujes pasosem gde si 'teo.

Citat
Razumem ja da vi želite rat i da okupirate Kosovo da ubijate pobunjenike dok pokušavate kolonizaciju Dorćolaca u Ferizaj ali to je ništa sem inat.

Samo da nam objasnis idiote gde si procitao medju postovima da mi zelimo rat Smiley
Skupljas predrsude some glupi pa nam ih pripisujes.
Sve vreme smo pricali da samo ne treba priznati Kosovo.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2020, 15:19:36 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To u svoje ime i za sebe kazes. Nisi jedini ovde.

A zasto da ne priznamo postojanje te drzave ako nemamo pretenzije koje smo spremni da ostvarimo silim
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Zato sto nam se moze...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
To u svoje ime i za sebe kazes. Nisi jedini ovde.

A zasto da ne priznamo postojanje te drzave ako nemamo pretenzije koje smo spremni da ostvarimo silim

Znaci ti si se upravo ukljucio raspravu Smile
Pa jel si ti procitao barem deo postova koje sam pisao unazad par strana.  Smile

Prvo jer nemamo nista od toga da ih priznamo.
Drugo sto uvek nesto mozemo da izvucemo.
Hm..trece jer smo mi neprijatski narodi i to sto mozemo da im zagorcavamo zivot.
I..zadnje, peto, najbitnije, imamo puno etnicko pravo da se pozivamo na ljude u Repubilici Srpskoj i CG da steknu ista prava kao Albanci na Kosovu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ili kao Srbi na kosovu?

Ja mislim da ljudi od mira i normalnih odnosa mogu da profitiraju i tako to. Al jebes pare.

O duhovnoj koristi od odustajanja od ove nove verzije kosovskog mita necu ni da pricam
« Poslednja izmena: 29. Mar 2020, 16:54:16 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
To je sve dok te neko ne napadne...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ili kao Srbi na kosovu?
Ja mislim da ljudi od mira i normalnih odnosa mogu da profitiraju i tako to. Al jebes pare.
O duhovnoj koristi od odustajanja od ove nove verzije kosovskog mita necu ni da pricam

Pa tesko bas..ipak je "Crnogoraca" i Bosnjaka saka jada da tako nesto izvedu.
Bosnjaci su probali pa si sam video kako su prosli.

Pa i ja mislim da od mira i normalnih odnosa mogu svi da profitiraju. Iz tog razloga i smatram da Srbima treba da se daju apsolutno identicna prava koja su data Albancima na Kosovu Smiley
Ako Albancima nisu dozvolili da se ujedine sa Albanijom..neka RS bude nezavisna i od Bosne i od Srbije.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.