Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:43:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 293 294 296 297 ... 307
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Natasa Miljkovic  (Pročitano 1533929 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118

1. Ni Nataša ni Srđan nikada nisu želeli da ozvaniče vezu brakom zato što su njihovi roditelji bili razvedeni i non stop su se svađali, pa valjda zbog trauma iz detinjstva...
2. Ako pod "neko vreme" misliš na sedam godina zajedničkog života onda da, bili su neko vreme u vezi.
3. Taj izraz mogu da koriste samo prostaci i ljudi koji misle da brak ili veza koja je trajala više godina a koja se završila sa detetom treba da se razvlači po sudovima, umesto da se ljudi ponašaju normalno i zrelo. To je sve već mentalitet naših ljudi koji su navikli da otimaju decu jedni drugima i da se svađaju na sudu.
4. Kakav sukob majke ti tvoje? Uopšte nije bilo ni u planu da Nataša ostane na N1, neko kad se bude vratila Minja ona se vraća na Novu, tj. tako je trebalo da bude... Videćemo šta će od svega toga biti na kraju.

Druže, ti si samo potvrdio ono što sam ja rekao  Smile To da li je 7 godina mnogo ili malo ostavljam drugima da raspravljaju, činjenica je da nisu bili u braku. Varnica na sudu ima ako je bilo varnica i strasti i u braku . Nataša je rekla da je plakala kad su se rastali, a s druge strane Timarov se nije preterano uzbuđivao i prepustio joj je dete pa čak joj je navodno kupio i stan. Kao što sam rekao, priča se da je on tu vezu sa Natašom shvatao slobodnije i dok su bili zajedno.
Što se tiče televizijskog angažmana, emisija "Među nama" je slabo gledana, termin je skraćen a doveli su i onu Radu što je bila na RTS . Da li tu za Natašu ima mesta je upitno kad se i Maji pozicija klima. Zato se Nataša sad otima o Minjinu poziciju, tj da joj uzme bar neki od termina. Činjenica je da su se N1 i Nova S preigrali, tj da su doveli dosta ljudi a gledanost se nije povećala pa će morati nešto da režu.

1. Oboje su bili u, najblaže rečeno, depresiji jer nije svejedno kada se veza koja je trajala više godina završava sa detetom. Nije on njoj "prepustio dete" nego je sasvim logično da će dete biti kod majke, a ne kod oca. Ona je stan kupila od svojih para, čak je mislim i kredit dizala za stan tako da to što ti pričaš ne pije vodu.
2. Zašto lažeš?! Koji termin su njima skratili ako je emisija kad je počela da se emituje počinjala od 17-19. Tako je i sad. Rada je pričala da će, kad se Nataša bude vratila, ona dobiti svoju emisiju. Ti druže svaki put kad bi se oglasio sa nekom "ekskluzivnom vešću" bi pominjao da se "Maji klima pozicija bla bla bla". Godinu dana kasnije ništa se nije desilo, a i neće jer da nisu gledani, emisija ne bi doživela svoju drugu sezonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Bljuvator lupeta bez kraja i nikada da se nesto ispuni sta je on prognozirao. Nije N1 ili Novoj S toliko bitno da li su im emisije gledane ili ne, kada imaju dobru finansijsku zaledjinu...a kada se gledaju pregledi na YT onda im ne ide toliko lose, naprimer RTV-ove emisije na YT imaju i do 20 puta manje pregleda i ako su "javni servis" Vojvodine! Ljudi koji su dosli na N1 i Nova S su slobodni u svom radu, mnogo slobodniji nego sto su bili na RTS, Prvoj itd...

Sto se Natase tice: Nikada necu shvatiti da je mogla da pristane na jednu (bukvalno receno) namestenu vezu, kao sto je bila ova poslednja sa Zarkom. Ja da sam na njenom mestu nikada ne bi dozvolila da mi moja kuma nadje jednog partner-a, koji je jos i dosta stariji od mene! Ako je ona (Maja) sa starijim coveku u braku i ima dece, onda to ne znaci da ce automatski biti i kod Natase tako lako. Moralo se desiti sta se desilo, tako da se nadam da je Natasa naucila lekciju.

Dobro, dosta je sada OT ili ce se na kraju ovde morati brisati sve.
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
Bljuvator lupeta bez kraja i nikada da se nesto ispuni sta je on prognozirao. Nije N1 ili Novoj S toliko bitno da li su im emisije gledane ili ne, kada imaju dobru finansijsku zaledjinu...a kada se gledaju pregledi na YT onda im ne ide toliko lose, naprimer RTV-ove emisije na YT imaju i do 20 puta manje pregleda i ako su "javni servis" Vojvodine! Ljudi koji su dosli na N1 i Nova S su slobodni u svom radu, mnogo slobodniji nego sto su bili na RTS, Prvoj itd...

Sto se Natase tice: Nikada necu shvatiti da je mogla da pristane na jednu (bukvalno receno) namestenu vezu, kao sto je bila ova poslednja sa Zarkom. Ja da sam na njenom mestu nikada ne bi dozvolila da mi moja kuma nadje jednog partner-a, koji je jos i dosta stariji od mene! Ako je ona (Maja) sa starijim coveku u braku i ima dece, onda to ne znaci da ce automatski biti i kod Natase tako lako. Moralo se desiti sta se desilo, tako da se nadam da je Natasa naucila lekciju.

Dobro, dosta je sada OT ili ce se na kraju ovde morati brisati sve.

Natašina veza sa Žarkom nije bila nameštena. Oni su se upoznali na nekoj zabavi koja se održava svake godine početkom jeseni, nešto vezano za Afriku, tako nešto. Nije joj Maja namestila partnera. Pričala je Nataša o tome pre nekoliko godina.
I šta bi ovde tačno trebalo da je OT, ako je ovo Natašina tema i ovde se priča o njoj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
OT je ono sto sam napisao o voditeljima/novinarima N1/Nova S.

Sto se Natasine bivse veze tice: Ja sam cuo/procitao nesto drugo, ali dobro...svako protumaci po svome. Ne bi me cudilo da je istina sasvim druga.

Najvaznije jeste trenutna cinjenica da je ona sada slobodna.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2020, 12:06:07 od Carletto »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OT je ono sto sam napisao o voditeljima/novinarima N1/Nova S.

Sto se Natasine bivse veze tice: Ja sam cuo/procitao nesto drugo, ali dobro...svako protumaci po svome. Ne bi me cudilo da je istina sasvim druga.

Najvaznije jeste trenutna cinjenica da je ona sada slobodna.

Ja sve ovo što sam napisao sam isto pročitao u Natašinim intervjuima tako da... Ne čitamo iste novine očigledno  Smile
Prošli put kada je bila sama, dobili smo onaj čuveni upskirt i suknju do dupeta u Studiju 3, pa se nadam da će i ovog puta biti neko iznenađenje za nas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Uspeli ste da podelite nula sa beskonacno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3244
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

NMMJ.jpg
(1030.2 KB, 1921x1086)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1364
Ma nikoga ne boli kurac ni za bivse ni za buduce muzeve. Briga me i za nju, samo neka fura dopicnjake, za ostalo, posebno iz njenog privatnog zivota me briga.

Natasa samo sto krace suknje i sve je Ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Mnogo te boli kurac. Inace zaboravi na krace suknje, pre ce da ih nosi jos duze. Nije ona kao Minja Miletic... Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2020, 17:39:43 od Carletto »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Uspeli ste da podelite nula sa beskonacno

Smile Smile Smile

Како моћна тема, расправа као некад на политици Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 293 294 296 297 ... 307
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:43:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.