Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:21:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 307
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Natasa Miljkovic  (Pročitano 1535520 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson W508
Citat
[Edit by SerbianFighter: Sve sve... ali toliko bljutavila i mrznje u tako malo recenica...]
trebao si da vidis kako ta deca placu a kako se ona bezosecajno smeje ...
cudim se tvom zakljucku
ili nisi gledao tu fasisoidnu emisiju
ili
a da nisi dobio od nekoga mejl ili nesto slicno ?!?  Smile
jer
Aroganta i prepotentna! Zivim na Malti i bila je mozda dva metra iza mene kad smo se cekirali za karte(ja sam bio ispred), ona nije mogla da veruje kako nije prva u redu za cekiranje posto je u biznis klasi bila bla bla 'first come first served' ko te jebe! Kaze onoj zeni predstavnici Jata na Malti jel znate vi ko sam ja onako bezobrazno a ova joj odgovori ko god da ste isti ste ko i ostali. Niste u Srbiji, ovde posotji jedan red i svi ste jednaki! Kako ju je spustila! Inace onako nije neshto posebno! Meni se ne svidja! Ima u Beogradu mnogo mnogo boljih i lepsih zena!  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 6s
Prvo, emisiju sam gledao i ne mogu da izvucem takav zakljucak... gledao sam je 2 puta i devinitivno izaziva muku u zelucu, ali generalno za to nije kriva Natasa, mada se secam da je bila jedna izjava koja mi je zasmetala... ali obzirom na situaciju, sumnjam da bi se vecina bolje snasla...
Drugo, kakva god ona bila, a za razliku od tebe, ja je znam malo bolje od par skrivenih pogleda dok je bila u shoppingu, ni jedna zena, devojka ne zasluzuju takve reci...

Razlika izmedju tvog i komentara koji citiras je u tome sto je taj covek pristojan.
Iskren da budem, zaista mi je nebitno kakvo misljenje neko ima o njoj... svoje sam odavno formirao i ni jedan hater ili zaludjeni fan ga ne mogu izmeniti...

Ali... na mom forumu ne dozvoljavam onakve stvari... mozda ne mogu da primetim (modovi, smodovi, admini) svaki takav komentar na svakoj temi, ali svaki koji primetim, uperen prema bilo kome, na isti nacin cu filtrirati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
Ma ljudi Natasha je ljepotica,svjetska dama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
SerbianFighter

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 975
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry svi
 Smile Smile Smile Prelepa i jako pametna cura koja nije titulu Mr. zaradila (u Italiji) preko kreveta kao ogromna vecina domacih "spikerki"  koje ne umeju ni da procitaju sta im je napisano, a kamo li umeju da izgovore pravilno ono sto uspeju da procitaju. Smile Smile Smile
Zavist je cudo.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2008, 17:26:01 od fotomika »
IP sačuvana
social share
Obozavam vulvu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson W508
Prvo, emisiju sam gledao i ne mogu da izvucem takav zakljucak... gledao sam je 2 puta i devinitivno izaziva muku u zelucu, ali generalno za to nije kriva Natasa,...
nego ko drugi je kriv ?!?
ona je postavljala pitanja koja su naterala decu da placu
i sto je najgore kad je to videla - nije se zaustavila
vec je namerno dalje i dalje produbljivala patnju malisana
a i da bi na nakaradan nacin pobudila neke nakaradne emocije kod publike
taj nakaradan nacin pravi od publike otupele i oguglale fasiste
e sad
da ona nije fasista (mada je izgleda pre tu rec samo o dziberskoj maloumnosti  Smile ) ona bi lepo navela tu decu da se raduju smeju i pricaju o kosovu
evolucijski je odradjeno to nesto u coveku da se oseca fenomenalno kada se deca raduju i tako bi u publici proizvela fenomenalno nezaboravne asocijacije
ovako publika srbije (mahom imbecili koji gledaju tu emisiju te unjkave spodobe) je svedena na jos nizi evolutivni nivo
te i prag tolerancije prema morbidnostima spusta na nivo fasista
dakle
u pravom smislu gazenje srbije
Drugo, kakva god ona bila, a za razliku od tebe, ja je znam malo bolje od par skrivenih pogleda dok je bila u shoppingu, ...
postoje razni ljudi raznih sposobnosti
neko moze da gleda i gleda i vidi jedno veliko nista
a drugi kao ja na pr. koji sam hvatao spijune koji su radili protiv ove drzave vidim i neke stvari koje neki drugi ni u ludilu ne bi vidli'
nebitno imali oni zvucna "fajterska" imena i slicne ljakse fore
znas ono - svako zeli da se predstavi kao ono sto bi zeleo da bude jer mu to fali jbg
posebno na internetu
pa jbt koje bi ja trebao ime/nik da ovde sebi dam ...
nisam ja odraso u staklenoj kugli ko' natasa - vec na ulici
i nije meni tatica (kao natasi sto je) naso' poso'
vec je poso' naso' mene
 Smile
a natasa je divan primer kako nepotizam moze da iznedri izdajnika
ni jedna zena, devojka ne zasluzuju takve reci...
varas se
a i nije mnogo ostalo od ta dva pojma
znas onu narodnu
gde vojska prodje tu trava ne raste ...
Razlika izmedju tvog i komentara koji citiras je u tome sto je taj covek pristojan.
Iskren da budem, zaista mi je nebitno kakvo misljenje neko ima o njoj... svoje sam odavno formirao i ni jedan hater ili zaludjeni fan ga ne mogu izmeniti...
lepo lepo omladinac
samo tako nastavi
za svaku pohvalu ...
a da
nedaj slepima kod ociju da te prevare  Smile
to nikako ...
Ali... na mom forumu ne dozvoljavam onakve stvari... mozda ne mogu da primetim (modovi, smodovi, admini) svaki takav komentar na svakoj temi, ali svaki koji primetim, uperen prema bilo kome, na isti nacin cu filtrirati.
maaaaa
jasno si mi stavio da znanja da uvredljivi stihovi ovde ne prolaze
ok
vreme je da malo obratimo paznju i na sledece
sve u svemu poenta mojih postova je dobronamerna
natasa bi trebala da batali da radi to sto radi
za njeno dobro
jer ako joj nije dovoljno jedno upozorenje ludaka koji je hteo da se spali zbog nje (a sta da je 'teo i nju da zapali ? ) onda mozemo ocekivati u buducnosti slicne stvari
i sad se vi pitate kako ja to znam i na osnovu cega procenjujem tako nesto
e pa 'ajd da vam kazem cisto da vidite kolko' ne vidite
rezija emisije perfidno "przi" gledaoce
lozi ih na natasu
to radi tako sto vrlo cesto pusta sliku bez natase kada ona prica
za to vreme vi u glavi prvo asocijacijom stvorite sliku (natasinu) i vec podsvesno imate zelju da natasu i vidite (s' obzirom da pratite sta ona prica) i onda dolazi slika kao "olaksanje"
i to se ponavlja u toku emisije mnogo puta
i na te fore padaju psihicki labilne osobe
i uopste (narodski receno) budale
oni kojima jako smeta to "odlozeno" prikazivanje natase - imaju veliko olaksanje i radost u svojim glavama kada je na kraju vide ...
naravocenije
moz' skupo da je kosta (mnogo vise od tih 2000 evra mesecno koje zaradjuje) to sto sjebava te imbecile i gazi preko njih ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson W508
Smile Smile Smile Prelepa i jako pametna cura koja nije titulu Mr. zaradila (u Italiji) preko kreveta kao ogromna vecina domacih "spikerki"  koje ne umeju ni da procitaju sta im je napisano, a kamo li umeju da izgovore pravilno ono sto uspeju da procitaju. Smile Smile Smile
ajdeeeeeee
moracu da citiram moju prababu milku (seoski travar i vrac) :
" ma serem gi se ja u zvanje kad nesu ljud "
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 6s
Citat
nego ko drugi je kriv ?!?
ona je postavljala pitanja koja su naterala decu da placu
i sto je najgore kad je to videla - nije se zaustavila
vec je namerno dalje i dalje produbljivala patnju malisana
a i da bi na nakaradan nacin pobudila neke nakaradne emocije kod publike
taj nakaradan nacin pravi od publike otupele i oguglale fasiste
e sad
da ona nije fasista (mada je izgleda pre tu rec samo o dziberskoj maloumnosti   ) ona bi lepo navela tu decu da se raduju smeju i pricaju o kosovu
evolucijski je odradjeno to nesto u coveku da se oseca fenomenalno kada se deca raduju i tako bi u publici proizvela fenomenalno nezaboravne asocijacije
ovako publika srbije (mahom imbecili koji gledaju tu emisiju te unjkave spodobe) je svedena na jos nizi evolutivni nivo
te i prag tolerancije prema morbidnostima spusta na nivo fasista
dakle
u pravom smislu gazenje srbije
Prvo, ti ne znas sta se tamo stvarno desavalo, ono sto si video je izmontirani snimak...
Drugo, po meni je scena dece koja su izgubila sve i koja placu ma koliko potresno, daleko realnije stanje stvari.
Ne moze sve biti lepo, po svaku cenu.
Ljudi i ovako dovoljno okrecu glave kada vide nesto potresno.
Mozda neka od pitanja, kao sto rekoh i nisu bila na mestu, mozda su bila pogresno i nespretno postavljena, ali to je toliko pipav teren da sumnjam da bi se neko od nas bolje snasao.
Citat
postoje razni ljudi raznih sposobnosti
neko moze da gleda i gleda i vidi jedno veliko nista
a drugi kao ja na pr. koji sam hvatao spijune koji su radili protiv ove drzave vidim i neke stvari koje neki drugi ni u ludilu ne bi vidli'
nebitno imali oni zvucna "fajterska" imena i slicne ljakse fore
znas ono - svako zeli da se predstavi kao ono sto bi zeleo da bude jer mu to fali jbg
posebno na internetu
pa jbt koje bi ja trebao ime/nik da ovde sebi dam ...
nisam ja odraso u staklenoj kugli ko' natasa - vec na ulici
i nije meni tatica (kao natasi sto je) naso' poso'
vec je poso' naso' mene

a natasa je divan primer kako nepotizam moze da iznedri izdajnika
Ilija, jesi li to ti?
Sta kazes, priznali su sve... da su placeni, da su organizovani, da pripremaju velike akcije...
Neko moze da gleda i da vidi jedno veliko nista, ali da misli da je video jedno veliko nesto... pa da oko tog necega izgradi celu pricu koja visi u vazduhu i da na nju kalemi sve sto cuje kako mu odgovara Wink
Ima nas raznih. Ja ipak volim da svoje misljenje formiram na osnovu licnih iskustava sa nekom osobom.
Citat
varas se
a i nije mnogo ostalo od ta dva pojma
znas onu narodnu
gde vojska prodje tu trava ne raste ...
To nije pitanje istine, to je pitanje vaspitanja.
A ko je preko koga presao, privatna je stvar...
Citat
sve u svemu poenta mojih postova je dobronamerna
natasa bi trebala da batali da radi to sto radi
za njeno dobro
jer ako joj nije dovoljno jedno upozorenje ludaka koji je hteo da se spali zbog nje (a sta da je 'teo i nju da zapali ? ) onda mozemo ocekivati u buducnosti slicne stvari
Najbolje da niko nista ne radi, jer je onda sigurno da se niko nicim nece istaci i izazvati zavist i gnev dusevnih bolesnika...
Pa i meni svako malo stizu sto u elektronskoj sto u real life formi pretnje, pa ne vidim da zbog toga treba nesto da batalim...
Znam za jos bar 5 primera kod nas, devojaka koje rade javni posao koje su imale slicna iskustva...
Uz to njihov rad nije ni izbliza osporavan kao Natasin...
Budala ce uvek biti... ako je cena uspeha to da se statisticka mogucnost da te budala ubije - povecava, neka tako i bude...

Dakle, nema nikakve potrebe da razglabamo, a ni svrhe...
Ova tema je za ljude koji zele da razmene slike i po neko pristojno misljenje...
Dosao samo zato sto ono sto si ti pisao nikako ne moze da se podvede pod pristojno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0;MEGAU
Citat: crazy milojko
'ajd da vam kazem cisto da vidite kolko' ne vidite
rezija emisije perfidno "przi" gledaoce
lozi ih na natasu
to radi tako sto vrlo cesto pusta sliku bez natase kada ona prica
za to vreme vi u glavi prvo asocijacijom stvorite sliku (natasinu) i vec podsvesno imate zelju da natasu i vidite (s' obzirom da pratite sta ona prica) i onda dolazi slika kao "olaksanje"
i to se ponavlja u toku emisije mnogo puta
i na te fore padaju psihicki labilne osobe
i uopste (narodski receno) budale
oni kojima jako smeta to "odlozeno" prikazivanje natase - imaju veliko olaksanje i radost u svojim glavama kada je na kraju vide .                     .                     .                    
naravocenije
moz' skupo da je kosta (mnogo vise od tih 2000 evra mesecno koje zaradjuje) to sto sjebava te imbecile i gazi preko njih .                     .                     .                    
Sve ove simptome imas dok gledas emisiju? :shock:
Javi se na PM, poznajem par dobrih psihijatara.                    
Dok nije kasno.                     .                     .                    
(covek uzima manje od 2000 evara po terapiji, tako da te jefitnije dodje)
Citat: crazy milojko
Uzivo izgleda ko skotina - velika glava na mrsavom telu otrombolljenog nikakvog dupeta sa nabildovanim bicepsima bez sisa
Trt  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

n...jpg
(24.51 KB, 241x448)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
mob
SonyEricsson W508
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 307
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:21:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.