Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 12:25:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 410
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Natasa Bekvalac  (Pročitano 2306594 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Nataša Bekvalac promovisala album
“Ne valjam”

Pop zvezda Nataša Bekvalac organizovala jesinoć  veliku žurku povodom promocije njenog novog CD-a „Ne valjam“ i tridesetog rođendana u kući Velikog brata na Košutnjaku gde su se okupili svi njeni prijatelji, poslovni saradnici i novinari. Lepa Novosađanka i njena izdavačka kuća „Šou masters“ potrudili su se da se svi gosti na promociji dobro osećaju, a Nataša je premijerno izvela pet novih pesama i na taj način najavila album koji će izaći do kraja godine. Ona je najavila i svoj prvi solistički koncert u Beogradu, ali nije želela da otkrije gde će se održati. Među javnim ličnostima koje su došle da podrže lepu Natu bila je Marina Tucaković, Dragan Brajević Braja, Osman Hadžić, a tu je svakako bio i njen suprug Danilo Ikodinović i njegove bivše kolege iz reprezentacije Dušan Pjetlović i Nikola Rađen. Iako su svi isčekivali da dođe i teniser Novak Đoković, on se nije pojavio, ali je zato došao njegov kolega Ilija Bozoljac.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vecernje Novosti
Natašu promenile godine
Napunivši 30 godina, pevačica Nataša Bekvalac smatra da je sazrela i kao žena i kao umetnik

POP zvezda Nataša Bekvalac priredila je u nedelju veče u kući „Velikog Brata“ živu svirku povodom proslave 30. rođendana i promociju novih pesama sa dugo očekivanog albuma „Ne valjam“, na kojoj su se okupili najbliži saradnici, prijatelji, pripadnici „sedme sile“ i nekolicina kolega. Novosadska šećerlema je došla na žurku u društvu supruga Danila - Dače Ikodinovića, koji joj, kako kaže, ništa nije poklonio za rođendan.

- Ne slavim svoje rođendane, jer mi taj dan nije bitan. Danilo i ja nismo opterećeni izvikanim praznicima poput rođendana, 8. marta, Dana zaljubljenih... Tada ne darujemo jedno drugom poklone, tako da ni ovog puta nije bilo drugačije. Darovi nisu važni, već blizina. Proslavljamo isključivo rođendan ćerkice Hane  - rekla je za „Novosti“ Nataša Bekvalac.

Pevačica kaže da joj je prijala višegodišnja pauza u diskografiji, jer je u međuvremenu sazrela kao žena i kao umetnik.

- Nove pesme se razlikuju po zrelosti muzike i tekstova. Nije isto snimiti album sa 25 godina, kada iza sebe imate samo mladalačke ljubavi, i kao udata žena i majka, koja ima strahove, komplekse i rane. Više nisam ista, pa nisu ni pesme - veli lepa Nata.

Po izlasku novog albuma, Nataša planira da krene na turneju po većim gradovima u regionu, koja će kulminirati velikim beogradskim koncertom u martu sledeće godine.

- Produkcija „Šoumaster“ i ja imamo velike planove, ali više bih volela da pesmama opipamo puls publike i da one diktiraju koncertne aktivnosti. Došlo je vreme da se moje pesme slušaju, do čega sam stigla težim putem. Bilo mi je teško da se izborim za status umetnika, jer sam zbog atraktivnog izgleda morala duplo više truda da utrošim od bilo koje pevačice - kaže atraktivna plavuša, kojoj je novi stajling prilično smeran.

Do pre nekoliko godina pevačica je isticala svoj seksepil, a sa novim albumom predstavila je umetničke fotografije sa čednijim načinom odevanja.

- Sazrela sam kao žena i shvatila da je ono što nosimo u sebi bitnije od naše garderobe. Seksepil se najmanje postiže kratkim suknjama i dubokim dekolteom, već unutrašnjom energijom. Ponosna sam kada kažu da mi je nastup napucan erotikom, a da sam bila zakopčana do grla - kaže Nataša.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Šta ja rekoh sinoć o novinarima koji seru ko foke i jedan dan pišu jedno, a sutradan potpuno suprotno. Prvo su prekjuče objavljivali da je Dača kupio Nataši za rođendan skupocen sat, pa juče da joj nije kupio ništa i danas ponovo Kurir:

Potvrđeno pisanje Kurira

NATAŠA: OD DAČE SAM DOBILA SAT!

29. Septembar, 2010.

U promociju albuma pevačica uložila 15.000 evra, a kad se tome doda i skupoceni sat koji joj je Dača poklonio, izgleda da su se njih dvoje prilično istrošili

Promocija Nataše Bekvalac bila je skuplja od skupocenog sata koji joj je Dača poklonio za rođendan.

Kako Kurir saznaje, novosadska barbika i „Šoumaster“ iskeširali su oko 15.000 evra da bi prezentacija njenog novog albuma protekla, što kažu ljudi, na nivou.

Nemilice se točio šampanjac „moet“, zvanice su uživale u gastronomskim specijalitetima, a za potrebe ove zabave korišćeno je i koncertno ozvučenje. Obradovala je Bekvalčeva i pripadnike jačeg pola, te je angažovala hostese, koje su u seksi donjem vešu dočekivale goste. I svakome je poklonila CD i majicu sa svojim likom.

Računicom dolazimo do zaključka da se bračni par Bekvalac-Ikodinović poprilično istrošio. A ko je od njih dvoje više osiromašio kućni budžet ovog meseca, pokušali smo da saznamo od Nataše.

- Tačno je da me je Dača iznenadio satom, o čijoj vrednosti zaista ne želim da pričam, baš kao ni o novcu koji je uložen u moju promociju. Poznato je da sam osoba koja ne štedi kad je karijera u pitanju, pa je tako bilo i ovog puta.

Zahvaljujuću „Šoumasteru“ organizovala sam jedno lepo druženje i verujem da su svi uživali - rekla je Nata za Kurir.
Kad se promućka kasica-prasica, slabo da je šta preostalo da zazvekeće. Sponzori, spremite se.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 
Bio sam na promociji,bilo je vise nego bogato....ako je sve ono sama izgurala,svaka joj cast.Posebno je bio zanimljiv rulet u jednoj od soba u kuci VB.Hostese su bile.......uffffff Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
čekaj bre, zar nisu te promocije glavna okupljališta onih...gušterijanaca ???  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ostavite se Natase Bekvalac, ona je pre svega zena i majka a vi joj zavirujete ispod suknje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ostavite se Natase Bekvalac, ona je pre svega zena i majka a vi joj zavirujete ispod suknje  Smile

Pa da je samohrani otac, nikoga ne bi zanimao, veruj mi...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Da,znamo da je zena , a i da je majka...no ne vidim razlog zbog cega bi nas to zaustavljalo.
Tudje-Sladje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63

evo sad ce dudalc da se posveti tebi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ostavite se Natase Bekvalac, ona je pre svega zena i majka a vi joj zavirujete ispod suknje  Smile

ne zavirujemo, cekamo da je sama podigne pa onda gledamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 410
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 12:25:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.