Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jul 2026, 20:46:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 411
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Natasa Bekvalac  (Pročitano 2380370 puta)
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2601
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia HAKERedition
 Smile Smile za kristinu ona je  Smile
IP sačuvana
social share
Erika..Sanz.... roma je najbolja  Na sajtu Bureku preko 20 godina.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
za vecinu ona je  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
 Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

i sta sad??

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 6020
IP sačuvana
social share
OK
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
 Smile

*
n.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
V.N.
I dalje verujem u bajke

NATAŠI Bekvalac pošlo je za rukom da, iako na estradi postoje desetine atraktivnih pevačica sa istom bojom kose, kada kažemo najlepša i najzgodnija domaća plavuša prvo pomislimo na nju. Ako bismo njenu biografiju pokušali da sažmemo, to bi izgledalo ovako: na muzičkoj sceni je 10 godina, udata je za zlatnog delfina Danila - Daču Ikodinovića, sa kojim ima trogodišnju ćerku Hanu, verna je saradnicima Draganu Brajoviću Braji i Marini Tucaković, koji su joj podarili bezbroj hitova, poslednji maksi-singlovi „Dobro moje“ i „300 stepeni“ mesecima su vladali muzičkim top-listama, a oni koji su imali prilike da čuju pesme sa novog albuma „Ne valjam“, koji bi trebalo da izađe za mesec dana, kažu da će najpopularnija domaća pop pevačica tek uzdrmati estradu.
-Budući da su se na prethodnim albumima pokazale kao najuspešnije one pesme koje sam najintimnije doživljavala, rešila sam da mi ovog puta ceo album bude takav. Videćemo gde će me to odvesti kao umetnika, ali mislim da ono što je iskreno i od srca ne može da bude pogrešno - rekla nam je jedna od najlepših Srpkinja, sa kojom smo se nedavno družili u „Hajatu“, nekoliko dana posle završetka snimanja spota za pesmu „Dve u meni“, čija se premijera očekuje ovih dana.

Koliko će se „nova Nataša“ razlikovati od stare?
-Prošlo je mnogo vremena između novog i prethodnog albuma, tako da sam sazrela kao žena, ali i kao umetnik. Mnogo ću se razlikovati po zrelosti muzike i tekstova. Nije isto kada snimite album sa 25 godina, kada iza sebe imate samo mladalačke ljubavi, i kao udata žena i majka, koja ima strahove, komplekse i rane. Više nisam ista, pa neće biti iste ni pesme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Dusa slatka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3101
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S2
V.N.
I dalje verujem u bajke

NATAŠI Bekvalac pošlo je za rukom da, iako na estradi postoje desetine atraktivnih pevačica sa istom bojom kose, kada kažemo najlepša i najzgodnija domaća plavuša prvo pomislimo na nju. Ako bismo njenu biografiju pokušali da sažmemo, to bi izgledalo ovako: na muzičkoj sceni je 10 godina, udata je za zlatnog delfina Danila - Daču Ikodinovića, sa kojim ima trogodišnju ćerku Hanu, verna je saradnicima Draganu Brajoviću Braji i Marini Tucaković, koji su joj podarili bezbroj hitova, poslednji maksi-singlovi „Dobro moje“ i „300 stepeni“ mesecima su vladali muzičkim top-listama, a oni koji su imali prilike da čuju pesme sa novog albuma „Ne valjam“, koji bi trebalo da izađe za mesec dana, kažu da će najpopularnija domaća pop pevačica tek uzdrmati estradu.
-Budući da su se na prethodnim albumima pokazale kao najuspešnije one pesme koje sam najintimnije doživljavala, rešila sam da mi ovog puta ceo album bude takav. Videćemo gde će me to odvesti kao umetnika, ali mislim da ono što je iskreno i od srca ne može da bude pogrešno - rekla nam je jedna od najlepših Srpkinja, sa kojom smo se nedavno družili u „Hajatu“, nekoliko dana posle završetka snimanja spota za pesmu „Dve u meni“, čija se premijera očekuje ovih dana.

Koliko će se „nova Nataša“ razlikovati od stare?
-Prošlo je mnogo vremena između novog i prethodnog albuma, tako da sam sazrela kao žena, ali i kao umetnik. Mnogo ću se razlikovati po zrelosti muzike i tekstova. Nije isto kada snimite album sa 25 godina, kada iza sebe imate samo mladalačke ljubavi, i kao udata žena i majka, koja ima strahove, komplekse i rane. Više nisam ista, pa neće biti iste ni pesme.

Ovde je tako jebozovna.... Smile Smile
..ovi chobani samo kvare sliku!!! Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Nataša Bekvalac: Ne živim dvostrukim
 i lažnim životom

Pop zvezda Nataša Bekvalac priča o tome kako je njena ćerka Hana proslavila treći rođendan, otkriva zašto joj je u novom spotu rivalka sestra Kristina i zbog čega njen suprug Danilo Ikodinović i ona imaju odvojene ulaze u stan

U studiju produkcijske kuće Emotion, pop zvezda Nataša Bekvalac snimila je spot za numeru Dve u meni, koja je nakon samo jednog televizijskog izvođenja postala veliki hit. Zgodna umetnica tom prilikom za Story je otkrila da je samo nekoliko dana ranije, imala i privatno razlog za slavlje, s obzirom na to da je njena ćerka Hana napunila tri godine.

-Po Haninoj želji, a ona kao trogodišnjakinja i te kako zna šta hoće, zabava je održana u njenoj školici. Za razliku od prethodne dve godine, kada smo joj tog dana priređivali druženje za odrasle, ovoga puta se veselila samo sa svojim drugarima. Danilo i ja smo naravno i ovoga puta bili prisutni i zajedno s njom gasili smo svećice na torti – otkriva plavokosa lepotica koja se nada da joj Hana, kada poraste, neće tražiti da odsustvuje s njenih rođendanskih zabava.

- Mislila sam da ću biti stroža majka nego što jesam. Sigurna sam da ću joj čak uslišiti i tu želju da ne prisustvujem njenim partyjima kada malo poraste, ali se ipak potajno nadam da to od mene nikada neće tražiti – iskrena je pop diva koja je nedavno u emisiji svog prijatelja Ognjena Amidžića, otvoreno govorila o braku sa direktorom VK Vojvodina, što su mnogi pogrešno interpretirali pa i dalje veruju da joj je brak u krizi.

- Ne znam šta je iz mojih usta trebalo shvatiti pogrešno, kada je recimo priča o dva ulaza u isti stan bračnih partnera, san svake udate žene. U ovoj zemlji mnogi imaju problem ličnog dvostrukog morala i licemerja jer svaka žena koja je čula ono što sam izgovorila, definitivno priželjkuje isto. Šta ćeš lepše nego da imaš sve svoje? Problem je jedino što se mnoge nesuglasice među supružnicima prećutkuju, pa ljudi žive lažne živote, za razliku od mene i mog sadržajnog, realnog i istinitog života. Tako ću i dalje živeti, ma kakva istina bila – kaže Nataša čiji novi album na odličan način opisuje njenu ranjivost, ali istovremeno i borbenost u svim životnim situacijama.

- Ceo album nosi moj lični pečat, i tekstopisci su uradili posao bolje nego ikada. Marina Tucaković, Dragan Brajović i ja izuzetno smo bliski, i tačno pola godine tražili smo ono što smo na kraju i dobili. Album će biti objavljen krajem aprila ili početkom maja. Trenutno su pesme u postprodukciji, a desetak mojih bliskih drugarica oduševljene su onim što su čule – priča Bekvalčeva u čijem se novom spotu Dve u meni pojavljuje i njena mlađa sestra Kristna.

- Spot predstavlja borbu između Kristine i mene oko istog muškarca. Koliko god da je u nama različitih ličnosti, uvek postoji onaj pripadnik jačeg pola koji upravlja nama. U privatnom životu, moj i Kristinin ukus, kada je reč o muškarcima, u potpunosti su različiti, tako da nikada nismo imale sukobe oko momaka. Uglavnom se oni s kojima sam se ja zabavljala, Kristini nisu dopadali, i obrnuto – uz osmeh zaključuje lepa pevačica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 411
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jul 2026, 20:46:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.