Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nastavlja se nasilje nad Srbima u HR  (Pročitano 19996 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
vlodo

ti si isto navodno sportista nekakav , pa vidiš čime se baviš , a da te neko prepozna na ulici u Hrvatskoj ispalo bi da je napadnut nevini sportista .

Ja se ne bojim da dodjem u Zagreb. Cim budem ima priliku dolazim, i naravno da cu pozvati nikolu da odemo negdje na pice. Skoro su bili drugovi koji su isli na Akonkagvu.

Da ste pocinili genocid, jeste. Da se desavaju napadi na Srbe svaki dan, desavaju se. Da sam ja to postavio na ovom forumu, jesam. Da smatram da je tako bilo, smatram. Da te stvari zaboravljam kad izadjem na ulicu, zaboravljam. Varazdinca sam zvao da ide samnom u Beograd, da zajedno gledamo derbi i da se druzimo. Covjek mi je odgovorio da se boji da dodje u Beograd. Cemu to? Rat je bio i prosao. Desilo se mnogo zlocina, mnogo je krvi proliveno i mnogo je suza poteklo. Ja ne poznajem i ne nastojim da prepoznam nacionalnu pripadnost u realnom zivotu. Imam svoje zivotne ciljeve i prepoznajem ljudske kvalitete i vrijednosti i ne tice me se kojoj oni naciji ili vjeri pripadaju. Sutra cu sjesti sa tobom i pricati o sportu o kulturi i sve ce biti OK. Pricacu o politici i istoriji i branicu svoje stavove koje sam 100x iznio na forumu. Saslusacu tvoje glediste i necu te mrziti zbog toga, ali cu prepoznati tvoje vrijednosti u reagovanjima na moje misljenje.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
sve je to super .. ima koga sve to i interesuje .. gdje su moje slike ? kviz pitanje dana moderatori smjeshi vam se bambi ...

shto bi rekao rambo amadeus gdje si sada kad te trebam nesvrstani gali butros djetichima ljudska prava da zashtitish jutros..

jel jesul modovi gluvi il se prave mutavi.. gdje su slike po stoti put pitam ?
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Kakve slike?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ova slika je u tvom potpisu.. kontash

a moje shto su bile su preko nochi nestale.. kazu da ih je kod hadzicha satro voz.. ne kontam

IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Sa tim potpisima nikakve veze nemaju moderatori. Za to se obrati Supermoderatorima i Administratorima, naravno na PP.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
dobro.. poslao sam oblacku pp al nema odgovora .. valjda misli da je neka patka.. normalno shta nju briga za to gdje su slike neke moje.. ja to poshtujem

ma nema veze mozda ih i nije niko odavle sklonio al volio bih to i da chujem .. jednostavno je .. niko nije sklonio server je pao i slike su zbog toga nedostupne..  chini se meni da je na kraju tako ..

al otkud sam to mogao znat ja.. sad  kad sam pokushao nabavit slike ponovo stranica ne radi.. 2+2=22-18

usput ne svidja se ni meni to shto se napadaju sportashi itd ajmo nazvat te ljude sve nevinim .. al shta se moze ochekivat od specijaliziranih budala za bash takve ispade.. ne zasluzuju ni temu ..  bolje se teme mogu smislit i o ovom sluchaju.. ovo ne vodi nikud .. pricha se o nekima koji se neche javit i odgovarat .. jel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
vlodo

ti si isto navodno sportista nekakav , pa vidiš čime se baviš , a da te neko prepozna na ulici u Hrvatskoj ispalo bi da je napadnut nevini sportista .

Ja se ne bojim da dodjem u Zagreb. Cim budem ima priliku dolazim, i naravno da cu pozvati nikolu da odemo negdje na pice. Skoro su bili drugovi koji su isli na Akonkagvu.

Da ste pocinili genocid, jeste. Da se desavaju napadi na Srbe svaki dan, desavaju se. Da sam ja to postavio na ovom forumu, jesam. Da smatram da je tako bilo, smatram. Da te stvari zaboravljam kad izadjem na ulicu, zaboravljam. Varazdinca sam zvao da ide samnom u Beograd, da zajedno gledamo derbi i da se druzimo. Covjek mi je odgovorio da se boji da dodje u Beograd. Cemu to? Rat je bio i prosao. Desilo se mnogo zlocina, mnogo je krvi proliveno i mnogo je suza poteklo. Ja ne poznajem i ne nastojim da prepoznam nacionalnu pripadnost u realnom zivotu. Imam svoje zivotne ciljeve i prepoznajem ljudske kvalitete i vrijednosti i ne tice me se kojoj oni naciji ili vjeri pripadaju. Sutra cu sjesti sa tobom i pricati o sportu o kulturi i sve ce biti OK. Pricacu o politici i istoriji i branicu svoje stavove koje sam 100x iznio na forumu. Saslusacu tvoje glediste i necu te mrziti zbog toga, ali cu prepoznati tvoje vrijednosti u reagovanjima na moje misljenje.

ti pod hitno moraš shvatit razliku izmedju brnjanja po forumu koje nije bezazleno i RL  Smile

Citat
Da ste pocinili genocid, jeste

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Sad mi je lakse.  Smile

Izjave razumnih gradjana Hrvatske:

moranchy         |         14.4.2007 10:39:50
ovo nije normalno, čovječe...sam tak ih napast iz čista mira... u što se ova zemlja pretvara...treba tuć i mrzit sve srpsko da bi bio pravi hrvat...užas!!!! ja bi tu nekolicinu BBB sve u zatvor sterala i sve koji su u stanju tak neš napraviti... debili...

sramota         |         ziher         |         14.4.2007 10:58:51
Za ovakvo divljaštvo nema opravdanja stvarno se pojedinci ponašaju kao stoka sram me nekad što sam Hrvat. Najgore od svega je to što nas svijet prepoznaje kao divljake i Balkansko pleme.

bbb ovci         |         Sodime         |         14.4.2007 11:03:52
tko su oni, što su oni? to su maloumni kreteni kojima se život svodi na neke tučnjave. kvocijent inteligencije im ne prelazi brojku od 40, svi su poluretardirani. mamić onda njih podržava kao da su ti maloumnici dinamo. dinamo je postojao puno prije tih jadnika i daleko veće uspijehe je postizao u europi. danas mu je domet biti prvak hnl lige odnosno kukuruzarske lige.

jadni Madzari         |         kci nabukodonzora         |         14.4.2007 11:14:38
sredit ce i njih ponosni Hrvati koji 'biju' sve na sto naidju ( josh danas se cudim koliko su Austrijanci i oni dugo s nama izdrzali u monarhiji). ako poslije ovog ima ikakve sanse za svjetsko nogometno prvenstvo u nas onda smo i drugima uspjeli zamazati oci s navodnom hrvatskom 'uljudbom' u kojoj od ljudi nemresh naci ni lj. Zamisljam sliku ljudi koji cekaju tramvaj, na povik 'Srbi', bacaju vrecice, luk i rotkvice lete na sve strane, face im se pretvaraju u divljacke grceve i krecu u boj u boj za.... Tesko zamisliti veci horor.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

čovjek čudan!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Hrvatska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola Bla Bla
mene je stari 82 uclanio u nogometni klub dinamo zagreb kao clana kluba.. al sam se ja fino distancirao od bbb i svih takvih ..

drugim rijecima kad sam vidio ko sve navija za taj klub smucilo mi se.. jebaga
zao mi samo tvog cace! a jeba ga!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

čovjek čudan!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Hrvatska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola Bla Bla
vlodo

a zasto bi se bojao ha? da ste pocinili genocid jeste! ma ipak je ovo samo forum

[Edit by niko79: Ne pisi dve poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 18:57:49 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.