Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 07:11:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 764
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nastavite priču...  (Pročitano 161607 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Motorola V3i
pa to je poroblem, danas je nedelja pa mesare ne rade
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
imam ja kobaju u steku,rece vuk
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

a mi smo slobodni i zgodni kao del i rodni

Zodijak
Pol
Poruke 1563
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
al sjedi da chujesh sledechu chupri sa propalog internet menadzera kojeg je vodio daki9 .. don vuk je denveta u toj prichi a ona pocinje na gostovanju slobode tuzle protiv crvene zvezde.. vash reporter je dj bad serb ili disaster srle.. viel spaß

Disasta wrote@22.09.03, 02:09: Good Year Liga: Crvena Zvezda - Sloboda Tuzla 4.Kolo (Tekma)  
1.Poluvreme:
Bruka kako je zvezda pochela da napada...zvezda odma prvi napad u 50.sekundi preko Orahovaca,,,trchi Orahovac prema Shesnestercu sa desnog Krila i Loptu mu sjajno uputio Krivokapich, i orahovac se bacio ko divlja svinja na loptu i sa glavom pogadja prechku...lopta se odbija od prechke na Glavu Bogavca taj pogadja Stativu i Lopta izlazi u Out,,,,BRUKA.
Ali nisu dugo morali da chekaju Romi 3.Min..Okanovich gubi Loptu na sredini Terena, Mladenovich mu zgrabio Loptu ko stara Hijena iz Marinkove Bare..shalje Maldenovich Loptu Bogavcu u shesnesterac i taj sjajno izshevo Bajrovicha i Loptu shalje u levi doljni Choshak...Bruka..Delije (Romi) se bacaju po Tribini tolko su izludeli da su se pocheli udarati sa Motikama da bi mogli da veruju...znachi zvezda vodi...i vrshi veliki pritisak na protivnika..i u 38.Minutu Bogavac shalje Loptu nazad prema Sharcu taj silovitim Udarcem shalje Loptu sa 24 Metera pod samu Prechku...2:0 za zvezdu...a donvuk popizdeo dok mu se Buksna przhila..."pa jebachu vam kevu u pauzi" odurlao vuk. i da obelezhim prvu shansu za goste u 43.min. Chaklovica shalje dugachku Loptu na desnu Stranu prema Okanovichu taj odma dalje shalje Loptu u Shesnesterac i Kovachevich utrchavaaaaa,,,,,iiiiiiii...nishtAA...slab Udarac Kovachevicha Golman zvezdice Randjelovich se lako snashao..
Otishlo se u zasluzheni Odmor..Navijachi zvezde (Romi) zadovoljni za Izdanjem njihove Ekipe..a Fukare nikako...izgleda da je Trener Domachina DakiNojnchina postavio strava Taktiku..sad nam samo preostaje da vidimo dali Gospodin DonGandza Vuk ume da se najebe Keve njegovim Igrachima...

2.Poluvreme:
Izashle Ekipe iz Svlachionice..i spremaju se za Fajt na Terenu..DakiNojn je zgutao nekoliko Limenke Red Bula..a Vuche sprzhio jedno 3 Buksne zaredom...a izgleda su se i njegovi Igrachi izbuksnirali...Opasno je pochelo drugo Poluvreme opet sa opasnom shansom za zvezdu..Djordjich na sredini Terena faulira Jasarevicha..ali Sudija nije svirao..i Djordjich opasnom Solo Akcijom se pojavljuje ispred Golmana Gostiju Dedicha....shutira u levi Choshak ali Dedich se velemajstorski baca i brani tu neobranljivu Loptu...To je valjda Igrachima Slobode bio dodatni Shub Adrenalina...jer od tog Trenutka se samo igralo na jedan Go i to na Zvezdin !!
Redjale su se Shanse za Slobodu jedna opasnija od druge...Navijachi Zvezde (Romi) nisu mogli da veruju svojim romskim Ochima...i tako u 58.min Okanovich sjajno predriblo Sharca i Vidicha...Golman Randjelovich se baca na Okanovicha ali on vidi slobodnog Joldicha...i do jaja pas...i Joldich bez Problema pogadja u prazan Go...samo 2:1...Romi nemogu da veruju i pocheli da pizde na Severu..."jaooo kume samo da ne izgubimo..ovi nas razbishe kumeee"
DakiNojn bi najradje uleteo u Teren i da zaigra..ali o toga nema nishta jer je on kao neki Trener...a don vutravuk se uvalio u njegovu Klupu i radi se raznim Biljkama i posmatra Situaciju...Sloboda i dalje napada i zvezda se vishe nije videla na terenu..samo jedna ekipa je igrala...hrabri momci iz tuzle su se borili kao bik kad plodi Kravu...i dosta shanse su se redjali sa Goste...ali tek u 86.min posle oshtrog Starta Vidicha nad Kovachevichem je Joldich imao Priliku sa bele Tachke da izjednachi..a da i usput Vidich je dobio crveni karton za taj Prekrshaj....Penal...Joldich uzima Zalet......Joldich natrchava.....shutira...silooooovitoooo...iiiiiiiiiiiiii....Goooooo!! u gornji levi Choshak...Randjelovich ni Trunku Shanse nije imao...2:2 izjednachila Sloboda...Romi na Tribini plachu i jaucha..Tuga Rominaaaaa...a Fukare njih 200 su se chuli ja mislim i do Novog Sada kolku su galamu dignuli...ali josh nije Kraj...94.min!!!...kad su vech svi mislili da je gotovo...Kovachevich sa 35 Metera !!! vadi jednu Granata i topolskim Udarcem shalje Loptu pod samu prechku..Randjelovich je nije ni video....3:2 za SLOBODU...DonVuk sve Buksne sprzhio i tek sad che da przhi nove jer je njegov Tim pobedio...Sudija odma posle Gola svirao Kraj...veliko slavlje na terenu..tuuuuzhni romi koji su se van stadiona medjusobno poshibali...dok su Fukare slavili sa Slobodom do kasnog Jutra...chestitamo donbuksna vuku na pobedi...jo herst nur vata so....a dakinojn che ako tako dalje nastavi u Jadranskoj Ligi...morati da pronadje nov Klub...

YO...WE ARE ALL DOING DA SAME..BUT WE ARE DIFFERENT ...WE ARE DIFFERENT BECAUSE OF WHAT WE DO MAN

Vash zeleni Srle

Zvezda - Sloboda 2:3 (2:0)
Bogavac 3', Sharac 38' - Joldich 58', 86'(pen.), Kovachevich 90'

CRVENA ZVEZDA (SiCG) (Ginter: I hob no ni vos von disn Klub ghert)
Randjelovich - Lukovich, Dudich, Vidich - Sharac, Mladenovich, Krivokapich, Djordjich -
Bogavac, Orahovac, Mrdja
Trener: DakiNojn

SLOBODA TUZLA (BiH) (Ginter: Oda auh libefol di Kifa genant)
Dedich - Bajrovich, Basich, Chaklovica - Delich, Jasarevich, Kresich, Okanovich - Brchinovich, Joldich, Kovachevich (3-4-3)
Trener: Don Vuk

Glavni Sudija: Mohammed Derpé (Francuska)

-------------------------------------------------

Jao Bruka Tekma, e Bruka...Utakmica da se useresh...bili su navijachi c.zvezde (Delije,ili Cigani..da budemo malo kulturniji.....Romi) uvereni da che njihov Tim pobediti...jer che najachi Sastav Zvezde izachi na Teren
Jedno 200 Navijacha je doshlo iz Tuzle...onako opushteni sa raznim Bicharkama i Spravama, takodje raznim Kesicama, jer zhele usput da zavrshe josh neshto u nashem prelepom Gradu.
I ja sam siguran da che im to uspeti..

IP sačuvana
social share

ju ffrrrgot van veri important ting mejts kaptn dzek sperov ... tararamtam tararamtam tararam tamtamtamtararam.....
i sir spamalot na hedove i rime troshi sve papire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
al si smorio sa tim fudbalom,ja hocu nesto jace,nesto divlje,rece crvenkapa
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Motorola V3i
evo ti albanka, jbl te albanka Smile reche vuk, narkomanko jedna
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
...nisam ja narkomanka...rece uvredjeno crvankapa...i okrete se da podje..kad..
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Motorola V3i
ma dobro, htedoh da vidim koliko si stvarno plavusha, ali izgleda da ipak imash mozga reche joj vuk i dodade, imam ja kobasicu Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
e vuce pa konacno se razumemo...sta zelis da radim sa tom kobasicom...da je secem ukoso,ravno onako kao za posluzenje,da ti stavim u sendvic..ili kako...reci sta zelis?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Motorola V3i
na to vuku ispade jezik do poda i reche...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
...pa sad crvenkapice draga nije mi bitno samo seci kakogod hoces...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 764
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 07:11:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.