Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 04:37:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: studentski dom  (Pročitano 588 puta)
14. Dec 2012, 01:03:24
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 65
Browser
Mozilla Firefox 17.0
kakva su vam iskustva stanovanja u studentskim domovima ?
na stranu sto je to najjeftiniji smestaj koji student moze da iznajmi .

planiram da se ove godine preselim u neki od studentskih domova , mada mi je malo trip jer ne znas ko ti sve moze da padne kao cimer
Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia 3720c
kakva su vam iskustva stanovanja u studentskim domovima ?
na stranu sto je to najjeftiniji smestaj koji student moze da iznajmi .

planiram da se ove godine preselim u neki od studentskih domova , mada mi je malo trip jer ne znas ko ti sve moze da padne kao cimer
Smiley

Ako si formiran kao student, dakle imaš cilj i došao si da završiš faks, dom će ti biti fenomenalan. Ako si zajebant, kampanjac i sl., ne pomišljaj na dom. Druga varijanta, ako si kampanjac, a imaš društvo koje gura napred i za koje misliš da će da te izgura da završiš, idi u dom Smiley

Dom je fantastičan i svakom ostaje u sećanju, ali mnogi su došli, osetili druženje, osetili devojke i nestali...
Opet, momci i devojke koji su došli sa ciljem da završe faks, i ništa ih ne može omesti, u domu nađu da postoji još nešto osim učenja i kad to ukomponuju postaju pravi ljudi.

Eto. Razmisli.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Moj drug otišao u dom. "To je jedini način da nateram sebe da učim. Pred ispit niko nigde ne izlazi i  ja onda jedino mogu da sedim u sobi, gledam TV ili učim."
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Ako mislis da stvarno zavrsis faks idi u dom,ako mislis da se drndas okolo sa ortacima,ribama i slicno ne idi u dom nikako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 04:37:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: studentski dom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.