Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svake godine na ulici 245 dece  (Pročitano 1809 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung Galaxy S2
Da, bosanci, dosta njih ima jace diplome, bar po mom nekom znanju.

Znam,Stanislave,znam.Ko ono kad si mi pričao o onoj neviđenoj informatici.Znam ja sve te tvoje priče...  Smile

Nego, kako bi se ti osecao da te neko tako klasifikuje i sortira, kao sto ti
radis ?

Pa mene ne bi imali priliku da sortiraju,jer ja kada bih otišao negde,ponašao bih se u skladu sa normama,a ne štancovao čopore dece,gradio džamije,nosio šatore na glavi,i slično. Smiley

Pričali smo ti i ja o tome već,i tad si se složio.Ali,jbg,sad pošto nije tako lepo,demokratski upakovano kao onomad,sad ti,normalno smeta,pa držiš stranu Anei,što je i očekivano...

Zaboravio si i nas koje nazivate Hrvatima...  Smile

Inace, i Jeremic ti je Bosanac...  Smile

Nek je i Papuanac,dokle god se ponaša normalno,dobrodošao je.

Ne, pomesao si, ovde se radi o ljudima koji se uklapaju u drustvene norme (ili bi to hteli). Ne grade oni dzamije
i ne dizu satore na glavu.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pa jesi pravi informatičar.Očigledno nisi dugo izašao iz kuće...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Dosta je bilo... Ili se drzite teme ili setajte...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
Samsung d600
 Ja imam u komsiliku lika koji je klasican white trash, ima 4 dece koja se na zalost razvijaju u slicne osobe sto i nije cudno jer njima je takav nacin zivota normalan, ne znaju za bolje i ne mogu da iskuse bolje. Tako ce i ovim klincima ako im se ne  pomogne (ne da im tutnu po igracku i da ih marginalizuju nego da se radi sa njima i na njima) da postane normalno da ne rade nista i da ocekuju pomoc sa drzavnih jasli (kao veliki broj ciganske populacije). Pune novine novine reportaza o napustenoj deci ili o socijalno ugrozenim porodicama sa coporom dece.

Vrednost i razvijenost jedne zemlje se ogleda u svesti i obrazovanju njene srednje klase (a nasa radna klasa je na izdisaju ako se nije i upokojila a nase drustvo u globalu sve vise i vise slabi moralno).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ma,gadi se kolko oćeš...

Ja pričam o ciganima,narkomanima i ostalim ''manjinama'' koje ne rade ništa,a žive na tuđim grbačama i traže najveća prava.

Ne zaboravimo ''braću'' Crnogorce na Deeediiiinju.

vaistinu. tokom diktature Slobodana Miloševića završavali fakultete besplatno. imali prednost u upisivanju istih. sada nas jašu preko političkih stranaka. proćerdali svoju zemlju, sada hoće i našu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
vaistinu. tokom diktature Slobodana Miloševića završavali fakultete besplatno. imali prednost u upisivanju istih. sada nas jašu preko političkih stranaka. proćerdali svoju zemlju, sada hoće i našu.

Pošto se trenutno na ovom delu foruma održava samit Buda,Gandija i Dalaj Lama (sve same dobrice,mudraci i poštenjačine... i poneki feminista...),postovaću u skladu sa Međunarodnim pravom,propisima Evropskog suda za ljudska prava,Ženevskom konvencijom, stavovima Human Rights watch-a i svih ostalih cenjenih i nama voljenih normi i organizacija.

Dakle,ako su građani Republike Crne Gore sada građani druge,posebne i suverene države,sa svojim novim jezikom, kulturom, identitetom i svim ostalim obeležjima... ja zaista ne uviđam razlog zašto bi se državljani Republike Crne Gore koji žive u Republici Srbiji tretirali isto kao i državljani Republike Srbije,kada,po zakonima Republike Srbije,za strane državljane postoje drugi zakoni i propisi po pitanju određenih stvari i delatnosti.

Dalje,ako me moje pamćenje dobro služi,Republika Crna Gora se ponosi dvema stvarima : Prvo,time što je postala samostalna,suverena država,a drugo,time što je priznala nezavisnost samoproklamovane Republike Kosovo.
Ako uzmemo u obzir da Međunarodno pravo nalaže da države poštuju tuđi suverenitet i integritet,dolazimo do zaključka da Republika Srbija treba da poštuje suverenitet,kako samoproklamovane Republike Kosovo,tako i suverenitet Republike Crne Gore,što i radi,ALI i da samim tim,tretira Republiku Crnu Goru,i njene državljane,njenu kulturu,jezik i identitet,kao suverene,i samostalne,što i jesu.

Što dalje znači da Republika Srbija,po cenjenom Međunarodnom pravu i konvencijama,treba da cenjene državljane Republike Crne Gore posmatra kao bilo koje druge strane državljane,i da na njima primenjuje iste zakone koje primenjuje i na ostale strane državljane na njenoj teritoriji,a to znači posebni uslovi studiranja, boravka, zapošljavanja,itd...

Moramo biti tolerantni,pravedni,pošteni i politički korektni,i moramo se držati osnovnih načela,odnosno propisa koje nalaže Međunarodno pravo i konvencije.Stoga,kratko i jasno,državljane Republike Crne Gore moramo da tretiramo kao i državljane bilo koje druge zemlje,jer u suprotnom ćemo vršiti određeni vid diskriminacije,a to je protivno Međunarodnom pravu i konvencijama,a mi to,naravno,ne smemo da dozvolimo.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2013, 01:38:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Nokia 6300
Какве везе имају црногорци по држављанству са напуштеном децом?  Smile  Ко је крив за ту децу? Њихови родитељи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Prvo,nisu "Crnogorci",nego ''državljani Crne Gore''.

A drugo,ja sam samo odgovorio na Gottagov post,i neke pre njegovog.

Mada,sve ovo isto važi i za Ci... ovaj... Rome.Pošto se stalno diskutuje o tom Međunarodnom pravu,odnosno nepoštovanju istog i diskriminaciji.
Te ja mislim da je krajnje vrem da stavimo tačku na to i počnemo da sprovodimo svoju unutrašnju politiku jednako prema svima,baš kako Međunarodno pravo i kaže.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
HTC One
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
« Poslednja izmena: 22. Feb 2013, 02:54:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Svake ulici dece

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.409 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.