2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasi teniski uspesi - Sve na jednom mestu  (Pročitano 429567 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ana Ivanovic v Tatiana Golovin
7:5   4:3   
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Ivanović ponovo bolja od Golovin

Ana Ivanović se plasirala u polufinale teniskog turnira Đenerali Open, koji se igra u austrijskom Lincu.

Najbolje rangirana teniserka SCG u četvrtfinalu po drugi put u poslednjih 7 dana bila je bolja od Francuskinje Tatjane Golovin i to rezultatom 7:5 i 6:3

Ivanović je pokazala izuzetan karakter posebno u drugom setu u kojem je gubila 0:3, ali je uspela da se vrati u meč, a pri rezultatu 3:3 i spase dve brejk lopte i konačno prelomi meč.

Turnir u Lincu igra se za nagradni fond od  585.000 dolara.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Šnider i dalje prejaka za Anu

AP

Ana Ivanović ni u četvrtom pokušaju nije uspela da pobedi Švajcarkinju Peti Šnider. Rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:2 Šnider je slavila i izborila plasman u finale WTA turnira "Generali Open" u Lincu.

Furiozno je Ana počela prvi set. U četiri gema dva puta je vrlo lako oduzela servis potivnici. A onda je Šnider počela da se žali na povredu leve ruke. Tada je došlo do Aninog opuštanja i dok je Šnider čekala pomoć doktora, Ana je izgubila svoj servis prvi put na meču, istina, uz malu pomoć mreže.

Na "tajmaut" otišlo se sa 3:2 za Anu Ivanović i na servis Šniderove. Opravljeni 4. nosilac na turniru zaigrala je odlično i izjednačila na 3:3. U sledećem gemu Ana je odmah na početku spasila dve brejk lopte, a posle velike borbe i puno promena Peti je imala više sreće i strpljenja za 4:3. Ana vraća servis vrlo lako, uz malo "ćaskanje" sa sudijom.

Deveti gem počeo je odličnim servisom Ane, a Šnider je opet počela da se žali na bol u ruci. Anu to obično "povuče" da greši kod lakih udaraca, a tako se desilo i ovoga puta. Dobri potezi i neočekivane greške pratile su i ovaj gem, a na kraju Šnider 4. put osvaja servis protivnici za 5:4. Ana je nekoliko puta iz vrlo lakih situacija iz voleja pogodila mrežu, ali do 5:5 i novog brejka stigla je bez problema.

Serija užasno loših servisa Ane, donela je Šniderovoj novi brejk i prednost 6:5. A dekocentracija naše igračice potrajala je i u sledećem gemu koji je Šnider lako dobila za 7:5.

Drugi set počeo je sa dva brzo osvojena gema za Šniderovu. Treći gem bio je verovatno najlepši u  dotadašnjem toku meča. Šesta dupla servis greška Ane Ivanović donela je Peti vođstvo od 3:0 u drugom setu. Do kraj meča Ana je uspela samo da osvoji dva gema. Od tri meč lopte na 5:2, Šnider je iskoristila drugu.

Šnider je bila psihički stabilnija i strpljivija i izborila plasman u finale, gde je očekuje bolja iz duela Petrova – Peške.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Jelena Janković u Filadelfiji

U prvom kolu teniskog turnira u Filadelfiji, "Advanta Championships" Jelena Janković igraće sa Ruskinjom Tatjanom Panovom.

Panova je 111. na svetu, a početkom godine eliminisala je Jelenu sa Australijen Opena. Prošle godine pobednica turnira bila je Ameli Morezmo, koja je u finalu bila bolja od Vere Zvonareve 2:1 (3:6, 6:2, 6:2).

Na turniru igraju i Marija Šarapova, Lindzi Devenport i Ameli Morezmo, Venus Vilijams je otkazala učešće, a nagradni fond je 585.000 evra.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Đoković u glavnom žrebu Bersija

zvanični sajt

Najbolji teniser SCG Novak Đoković igraće od ponedeljka na poslednjem ovosezonskom turniru Masters serije, koji se igra u pariskoj dvorani Bersi.

Đoković je mesto na turniru izborio kroz kvalifikacije, a u nedelju uveče pobedio je domaćeg igrača Žana-Renea Lisnara rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:1, 6:4.

Meč je trajao sat i 41 minut, a Đoković je za to vreme zabeležio šest asova.

Turnir se igra za nagradni fond od 2 miliona evra.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Pariz: Đoković poražen od Robreda

Najbolje rangirani teniser SCG Novak Đoković nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira BNP Paribas Open, poslednjeg turnira Masters Serije, koji se održava u Parizu.

Đoković je u trećem kolu poražen od četrnaestog nosioca, Španca Tomija Robreda, rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:3.

Uprkos porazu, Đoković će popraviti plasman na ATP listi, na kojoj trenutno zauzima 85. mesto.

U prvom setu Đoković se ravnopravno nosio sa odličnim španskim teniserom, i čak izborio jedan brejk..

Međutim, u drugom setu Robredo je potpuno kontrolisao igru, osvojivši svih petnaest poena na svoj prvi servis!

U sledećoj rundi Robredo igra sa pobednikom duela između Šveđanina Tomasa Johansona i Hrvata Ivana Ljubičića.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
ATP: Đoković 75, Pašanski 102.

Na novoj ATP listi Novak Đoković napredovao je za deset mesta i trenutno je 75. igrač na svetu, dok je Boris Pašanski svoj uspon od deset mesta završio na mestu broj 102. Janko Tipsarević i ove nedelje je pao za jedno mesto i sada je  135. igrač na rang listi.

Boris Pašanski je u nedelju posle velike borbe izgubio u finalu Čelendžera u Montevideu, koji se na šljaci igrao za nagradni fond od 50.000$. Poražen je od 17-godišnjeg Argentinca Huana Marina Del Porta 2:1, po setovima 3:6 6:2 6:7.

Sledeći Čelendžer na kojem Pašanski igra (kao 6. nosilac) počinje u ponedeljak u Gvajakilu. Nagradni fond je 25.000$.

Rože Federer, kao i cele godine, ubedljivo drži prvu poziciju, a iza njega su Nadal i Rodik.

1  Federer, Roger (SUI )  6225 

2  Nadal, Rafael (ESP )  4765 

3  Roddick, Andy (USA )  3085 

4  Hewitt, Lleyton (AUS )  2490 

5  Agassi, Andre (USA )  2275
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WTA: Ivanović 17, Janković 22.

Ponedeljak je dan za nove teniske rang liste. Na WTA listi Ana Ivanović je  17. (prošle nedelje bila je 16), dok je Jelena Janković posle eliminacije u 1. kolu Filadelfije zadržala istu poziciju kao i pre sedam dana - 22.

Najbolje rangirana teniserka sveta je i dalje je američka veteranka Lindzi Devenport, a slede je Belgijanka Kim Klejsters, Ruskinja Marija Šarapova i Francuskinja Ameli Morezmo, koja je trijumfovala u Filadelfiji, za drugu titulu ove sezone.

Plasmanom u finale na istom turniru, Ruskinja Jelena Dementijeva skočila je do sedmog mesta.

Sezona se završava spektakularnim turnirom najboljih u Los Anđelesu.

1. Lindzi Devenport (SAD) 4820

2. Kim Klejsters (Belgija) 4665

3. Marija Šarapova (Rusija) 4281

4. Ameli Morezmo (Francuska) 3662

5. Meri Pirs (Francuska) 3184
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Ana Ivanović: "Mogu i u Top 10!"

Ana Ivanović (Blic)

Najbolja teniserka SCG Ana Ivanović postala je punoletna. Dan ranije proslavila je rođendan u društvu porodice i prijatelja, a u ponedeljak joj je i njen klub Partizan u Klubu sportista na stadionu u Humskoj priredio svečani ručak. Ana je došla u društvu oca Miroslava i majke Dragane, primila je mnogobrojne čestitke, poklone i bogate bukete cveća, a u svoj toj gužvi jedva je uspela nešto i da kaže.

"Gest je zaista divan! Drago mi je što mi je klub priredio ovakvo slavlje i veoma sam im zahvalna zbog toga. Partizan uvek misli na mene i podržava me u svakom uspehu," rekla je Ana.

Pre godinu dana očekivala je da bude među 50 najboljih. Njena želja se ostvarila mnogo ranije, još u maju, a tada je izjavila da bi volela da sezonu završi među 30 devojaka, sada je na 17. mestu WTA liste.

"Nadam se da ću ući među prvih 10 na WTA rang-listi. Znam da moram još mnogo da radim da bih uspela u tome i da moram da ispravim nekoliko elemenata u igri. Tu pre svega mislim na fizičku spremu i igru na mreži. Te dve stvari baš moram da popravim ako želim da budem u vrhu ženskog tenisa, a mislim da ipak nisam daleko od top-tena," rekla je mlada teniserka Partizana o planovima do narednog rođendana, kao i šta će biti sa igranjem u Federejšen kupu.

"Ja bih jako volela da mogu da igram za reprezentaciju, to je za svakog sportistu naročita čast. Još razgovaramo na tu temu, ali ne zavisi to samo od mojih želja i ličnih razmišljanja," dodala je Ivanovićeva.

Ana će narednih sedam dana boraviti u Beogradu, a potom odlazi u Švajcarsku na pripreme za sledeću sezonu. U međuvremenu će 13. novembra sa Novakom Đokovićem u Hali „Pionir“ odigrati humantirani meč za obnovu Avalskog tornja.

"To je idealna šansa da nas oboje vidi publika u Beogradu, i ja se nadam da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Videćemo da li ću uspeti da ga pobedim, to neka ostane tajna," zaključila je Ana Ivanović.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Bozoljac u drugom kolu Nešvila

Mladi teniser Srbije i Crne Gore Ilija Bozoljac plasirao se u drugo kolo "čelendž" turnira u Nešvilu u konkurenciji dublova. On je zajedno sa Amerikancem Brajanom Vilsonom savladao domaću kombinaciju Mamit - Taino sa 2:0, po setovima 7:6, 6:3. U drugom kolu protivnik Bozoljca i Vilsona biće bolji iz duela Dančević, Mankan - Delić, Morison.

U singlu, Dušan Vemić je poražen u prvoj rundi od Amerikanca Toda Vida sa 2:1, po setovima 6:3, 1:6, 6:2.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Nole i Ana za toranj na Avali

Najbolji teniseri Srbije i Crne Gore Ana Ivanović (17. na WTA listi) i Novak Djoković (75. na ATP listi) odigrali su egzibicioni meč, kao svoj doprinos izgradnji TV tornja na Avali.

U meču , u hali Pionir ,u kome nije bio važan rezultat Djoković je džentlmenski prepustio pobedu svojoj protivnici, za koju je navijala publika u gotovo punoj hali, pa je tako Ivanovićeva pobedila sa 7:5 u jedinom setu.

"Svima se zahvaljujem što su došli. Uživala sam u meču. 'Nole' je pravi kavaljer. Nadam se da će biti još puno ovakvih dogadjaja", rekla je 18-godišnja teniserka.
Djoković je čestitao Ani i ocenio da je meč bio " fenomenalan". "Ovim gestom, mi smo podržali izgradnju tornja na Avali. Izgubio sam od 17. teniserke na svetu i nije mi žao", rekao je mladi teniser Srbije i Crne Gore, koji će sa današnjom protivnicom učestvovati krajem decembra na Hofman kupu u Australiji.

Gradonačelnik Beograda Nenad Bogdanović posle meča uručio je Ani Ivanović i Novaku Djokoviću makete tornja na Avali.

Glavnom dogadjaju prethodili su mečevi tenisera mladjih kategorija, a spektaklu u "Pioniru" svoj doprinos su dali i estradne zveze Jelena Tomašević, Ekstra Nena, Bora Djordjević i pevač grupe "Legende" Ivan Milinković.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.353 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.