2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasi teniski uspesi - Sve na jednom mestu  (Pročitano 429539 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Janković izgubila od Karatančeve

Najbolje rangirana teniserka Srbije i Crne Gore Jelena Janković poražena je u prvom kolu Kupa Kremlja.

Nju je za 46 minuta igre savladala Bugarka Sesil Karatančeva sa 2:0 u setovima ( 6:2; 6:1). Karatančeva je bila znatno koncetrisanija od naše igračice, manje je grešila i uspela da iskoristi čak šest brejk lopti, dok je Jeleni to uspelo samo jednom. Jelena je imala daleko veći broj neiznuđenih grešaka, 24 više od svoje protivnice (40-16).

Karatančeva (16) koja je trenutno 41. na WTA listi u sledećem kolu igra sa četvrtim nosiocem Elenom Dementijevom.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Ana i Nole na Hopman kupu

Beta

Teniseri Ana Ivanović i Novak Đoković predstavljaće Srbiju i Crnu Goru na Hopman kupu, koji će se održati krajem decembra i početkom januara u Australiji.

Ruski teniseri Marat Safin, pobednik Otvorenog prvenstva Australije i Svetlana Kuznjecova, bivša šampionka Otvorenog prvenstva SAD biće prvi nosioci na ovom turniru.

Argentinu, drugog nosioca, predstavljaće prošlogodišnji pobednik Rolan Garosa Gaston Gaudio i Gizela Dulko, dok će domaćin turnira Australija nastupiti u sastavu Vejn Arturs i Alisija Molik.

Na turniru će učestvovati i teniseri iz Nemačke i Belorusije, dok će se za još jedno mesto boriti Holandija i Kina u plej ofu.

Hopman kup održaće se od 30. decembra do 6. januara u Pertu.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Jelena i Ana pobedama do duela

Najbolje srpske teniserke odlučiće u direktnom duelu koja od njih će igrati u trećem kolu WTA turnira u Cirihu.

Jelena Janković je posle malo više od sat vremena borbe sa turnira izbacila Australijanku Ališu Molik, osmog nosioca Otvorenog prvenstva Švajcarske.

Jelena je tokom celog meča imala prednost, a posle osvajnja prvog seta rezultatom 6:3, imala je i brejk prednosti u drugom (4:2), u trenutku kada je Australijanka predala meč.

Ališa Molik je prošle sezone osvojila ciriški turnir, a razlog za predaju meča je problem sa infekcijom unutrašnjeg uha, koje muči Molik tokom većeg dela sezone.

U prethodnom meču Ana Ivanović je pobedila Francuskinju Tatjanu Golovin rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 5:7, 7:5.

Od samog početka naša teniserka imala je prednost, oduzevši prvi servis-gem protivnice, a nije je ispustila do finiša drugog seta.

Najdramatičnije bilo je na kraju drugog seta, kada je Ana došla do tri meča na svoj servis, a zatim izgubila pet uzastopnih poena (uključujući dve duple greške) i pružila protivnici priliku da ostane u meču.

U trećem setu naša teniserka stekla je brejk prednosti, ali je Golovin uspela da izjednači. Međutim, kako je Ana počela, tako je i završila meč – brejkom na servis protivnice.

Na taj način je drugi reket SCG izjednačila prošlogodišnji uspeh i odbranila bodove, a zanimljivo je da je i tada na startu savladala Francuskinju ruskog porekla
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
lepo, mislim da tje Ana dobiti... nadam se da tje biti prenos ili bar snimak na Eurosportu...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Ana Ivanović deklasirala J.Janković
Ana Ivanović plasirala se u treće kolo teniskog turnira u Cirihu pošto je pobedila Jelenu Janković sa 2:0, po setovima 6:2 i 6:1.

Prvi medjusobni duel dve Srpkinje završen je neočekivano brzo za 50-tak minuta, a meč je osim prvih 5 gemova protekao u potpunoj dominaciji Ane ivanović koja je posle 3:2 na startu (uz po jedan brejk sa obe strane) osvojila 8 gemova zaredom i povela sa čak 5:0 u drugom setu.

Janković je nekako uspela da osvoji počasni gem u drugom setu, i tako spase čast u prvom duelu sa Ivanović.

Ivanović je impresionirala snažnim udarcima sa osdnovne linije, dok je Janković bila potpuno u kontraritmu, i igrala uz mnogo grešaka i izbačenih lopti u aut.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
ocekivano..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Cirih:Ivanović lako i u polufinale

Srpska teniserka Ana Ivanović ostvarila je najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri pošto se plasirala u polufinale turnira u Cirihu.

Ivanović je danas ubedljivo sa 6:3: i 6:1 pobedila Slovenku Katarinu Srebotnik.

Turnir u Cirihu igra se za nagradni fond od 1,3 miliona dolara,a  posle ovog uspeha Ivanović će napredovati na najnovijoj WTA listi.

U ostalim mečevima četvrtfinala sastaju se:

Dementieva – Miškina
Šnider -  Pennetta
Davenport - Skjavone

Ivanovićeva će se u polufinalu turnira u Švajcarskoj sastati sa pobednicom duela izmedju šestog nosioca u Cirihu, Pati Šnider iz Švajcarske i 25. teniserke sveta, Italijanke Flavije Penete, koji će se igrati kasnije danas.

Ana Ivanović se ranije nije sastajala sa italijanskom teniserkom, dok je sa Šniderovom odigrala dva meča i oba puta je izgubila, poslednji put na ovogodišnjem turniru u Filderštatu sa 0:2 (1:6, 2:6).
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
mob
Siemens 
Ana ide na Peti Snider koja je dobila 2:1 Penetu, a Dementieva  odigrala katastrofalan mec  i konacno izgubila treci set koji igra generalno najbolje od svih teniserki.
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
goU Ana Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Ana Ivanović blista na turniru u Cirihu
Biću prva na svetu!
Ana Ivanović nastavila je sa odličnim igrama na teniskom turniru u Cirihu. Mlada beogradska teniserka je posle pobede nad Jelenom Janković u istom stilu odigrala i u četvrtfinalu, ne dozvolivši protivnici Katarini Srebotnik iz Slovenije da uzme nijedan set - 6:3, 6:1.

Povreda ramena koja je mučila našu teniserku još od US opena, sada je definitivno prošlost. Ivanovićeva ne oseća bolove, deluje sigurno na terenu i šteta što je sezona pri kraju jer sa ovakvom igrom može da računa na mnogo bolje rezultate.

Protiv Srebotnikove, čiji je trener bivši selektor Federejšn kup reprezentacije Biljana Veselinović, Ivanovićeva je opet demonstrirala snažnu igru sa osnovne linije, praćenu ubitačnim servisima. Ni činjenica da se sa Slovenkom do sada nije sastajala. nije je omela da se plasira u polufinale, prvo u poslednjih nekoliko meseci.

- Prva dva kola na turniru su najteža jer morate da pronađete ritam. Posle toga brzo se stiče samopouzdanje i sve ide lakše. Zadovoljna sam svojom igrom protiv Srebotnikove, imala sam zaista nekoliko odličnih udaraca - kaže Ana.

U prvom setu, Ivanovićeva je napravila ključni brejk u šestom gemu, povela sa 4:2 i do kraja seta kontrolisala igru rutinski ga privevši kraju rezultatom 6:3. Nastavak je bio još ubedljiviji, odmah na startu drugog seta, Ana pravi brejk, isto čini i u trećem gemu i već tada je bilo jasno da ja završila posao oko plasmana među četiri najbolje. Set je okončala trijumfom od 6:1.

- Moj prvi cilj na startu godine bio je da uđem među pedeset najboljih na svetu. Sada želim mnogo više, poziciju broj jedan! Tenis sam počela da igram iz ljubavi, ali kada su mi neki ljudi rekli da sam talentovana, počela sam ozbiljno da se bavim ovim sportom i sada sam tu gde jesam. Imala sam problema posle US opena zbog povrede, ali sam mlada i ima dosta vremena da ostvarim svoje želje. Volim da igram ovde u Cirihu, ovaj turnir ima poseban značaj za mene, jer je to grad u kojem sam često i gde se pripremam za ostale turnire. Obožavam jezero i posebno ulicu Banhofštrase, kao i stari deo grada - izjavila je Ivanovićeva.

Plasmanom u polufinale (igra sa pobednicom meča Šnider - Peneta) već je zaradila 54.300 dolara i 135 bodova koje joj garantuju povratak među 20 najboljih na svetskoj rang-listi najboljih teniserki. Maksimum koji bi mogla dobiti na turniru je 300 bodova, a pobedom protiv Jankovićeve već je nadmašila svoj uspeh iz prošle godine kada je baš na ovom turniru stigla iz kvalifikacija i potom bila poražena tesnim rezultatom 6:7, 6:7 od Amerikanke Venus Vilijams.

Rezultati i parovi četvrtfinala: Ivanović (SCG) - Srebotnik (Slovenija) 6:3, 6:1, (6) Šnider (Švajcarska) - Peneta (Italija), (4) Dementijeva (Rusija) - (7) Miskina (Rusija), (1) Devenport (SAD) - Skjavone (Italija).

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.