2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasi teniski uspesi - Sve na jednom mestu  (Pročitano 429104 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
US Open: Pobeda Jelene Janković

AP

Teniska reprezentativka SCG Jelena Janković plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD.

Sedamnaesta igračica sveta na startu takmičenja savladala je Čehinju Denizu Hladkovu rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:3.

Naša teniserka, koja je 17. nosilac, a takmičenje je počela na terenu broj 17, napravila je prvi brejk rano u prvom setu, ali je dozvolila Čehinji da se vrati u meč. Ipak, Jankovićeva je iskoristila razliku u kvalitetu, i osvajanjem dvanaestog gema došla do seta.

Na početku drugog seta ponovila se priča iz prvog – Jankovićeva je brzo stekla brejk prednosti. Ali, ovog puta je Beograđanka nastavila da vrši pritisak na Čehinju i u sedmom gemu ponovo joj oduzela servis. Hladkova je taj brejk uspela da vrati odmah, ali je još jednom Jankovićeva uspela da joj uzme servis i okonča meč.

U drugom kolu Jelena Janković se sastaje sa pobednicom meča između Ukrajinke Julijane Fedak i Amerikanke Alekse Glač.

U drugom kolu nastupiće i Ana Ivanović. Na muškom turniru Janko Tipsarević je ispao još u ponedeljak, dok je u toku meč između Novaka Đokovića i Francuza Gaela Monfilsa. Prvi set pripao je Đokoviću rezultatom 7:5.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
US Open: Đoković bolji od Monfila!

AP

Najbolje rangirani teniser SCG Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD.

Na startu turnira Đoković je savladao talentovanog Francuza Gaela Monfila rezultatom 3:2, po setovima 7:5, 4:6, 7:6, 0:6, 7:5.

U maratonskom meču, koji je trajao više od četiri sata, Đoković je imao više snage od Francuza i ostvario jednu od najvažnijih pobeda u karijeri.

U drugom kolu Đoković će igrati sa Hrvatom Mariom Ančićem, 22. nosiocem u Flašing Medouzu.

U drugo kolo US Opena plasirale su se i najbolje teniserke SCG Ana Ivanović i Jelena Janković.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ana Ivanović je svoje prvo učešće na US Openu neočekivano završila u 2. kolu. Najbolje rangirana srpska teniserka je poražena od Marije Vento Kabči sa 2:1, po setovima 6:3, 5:7, 1:6.

Prvi set nije nagoveštavao ovakav ishod, ali je 31-godišnja Venecuelanka, trenutno 72. igračica na svetskoj rang listi, dominirala u nastavku meča.

U drugom setu Vento-Kabči je povela sa 4:1, ali je Ana Ivanović uspela da izjednači na 4:4. Ispostavilo se da je to njen današnji maksimum. Venecuelanka pri vođstvu od 6:5 u drugom setu pravi brejk, a zatim dobija treći set bez pravog otpora.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Iznenađujućoj eliminaciji Ane Ivanović sa US Opena doprinela je povreda ramena, sa kojom se naša mlada teniserka suočila tokom meča protiv Marije Vento Kabči.

Kako je meč odmicao, bolovi su postajali sve jači, a najveće probleme Ana je imala prilikom servisa.

- Jako teško sam servirala zbog bolova, a svaki put kada bi morala da odigram visoki forhend, bol me je podsećao na rame, rekla je Ana posle meča.

Najbolje rangirana srpska teniserka priznaje da je i pored povrede propustila priliku da se plasira u 3. kolo poslednjeg ovogodišnjeg Grend Slem turnira.

- Milsim da nisam iskoristila šansu u drugom setu, kada sam uspela da stignem njeno vođstvo od 4:1. Trebala sam da dobijem taj set, a propuštena prilika je, uz povredu, uticala da budem nervozna u odlučujućem setu. Istina, i moja protivnica je odigrala vrlo dobro u trećem setu. Dugim loptama me je držala pod pritiskom, a ja na to nisam odgovorila češćim izlascima na mrežu, zaključila je Ana Ivanović.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
steta... ali dobro, bolje sto je ispala nego da je pogorsala povredu...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jelena Janković je lako i brzo obezbedila plasman u treće kolo US Opena, prepustivši protivnici samo dva gema.

20-godišnja Beograđanka je u 2. kolu savladala Amerikanku Aleksu Gleč sa 2:0, po setovima 6:2, 6:0. 15-godišnja Amerikanka nije mogla da pruži jači otpor Jeleni Janković, koja je postavljena za 17. nosioca na US Openu.

Naša teniserka je ovom pobedom već popravila svoj najbolji rezultat na terenima Flašing Medousa, gde je prvi put nastupila prošle godine kada je eliminisana u 2. kolu.

Sledeća protivnica Jelene Janković biće bolja iz meča između slovenačke teniserke Katarine Srebotnik i 12. nosioca, Francuskinje Meri Pirs.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Najbolje rangirani srpski teniser, Novak Đoković, napravio je lep uspeh plasmanom u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD pobedivši jednog od nosilaca, Hrvata Marija Ančića.Pobedio je rezultatom 3:1 u setovima.

US Open: Đoković bolji od Ančića!

Najbolje rangirani tenioser SCG Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD.

U meču drugog kola on je pobedio 22. nosioca, Hrvata Marija Ančića, rezultatom 3:1, po setovima 6:3, 5:7, 7:6 (7-4), 6:3.

Đokovića u trećem kolu očekuje duel sa Špancem Fernandom Verdaskom, 48. teniserom na planeti.

Verdasko je u drugom kolu bio ubedljivo bolji od Čileanca Pola Kapdevila – 6:4, 6:2, 7:5.

Đoković je prvi set dobio jednim brejkom, koji je napravio već u četvrtom gemu, a u drugom se igralo ravnopravno sve do samog finiša, kada Ančić oduzima dvanaesti gem i došao do izjednačenja.

Treći set je doneo potpunu dramu. Ančić pravi brejk u drugom gemu i stiče odmah zatim prednost 3:0, ali Đoković uzvraća jednakom merom i stiće do 3:3. Oba igrača prve još po jedan brejk pod neobičnim okolnostima - serveri su imali prednost od 30-0, ali gubili gem.

U taj-brejku, koji je usledio, Đoković je vodio 4-0, Ančić stiže do 4-3, ali naš teniser ima više snage i dobija 7-4.

U četvrtom setu Đoković je bio daleko bolji, a brejkom u šestom gemu obezbedio je bitnu pobedu.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2005, 01:45:57 od kokota »
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Gledao sam mec sinoc decko ga ej odr'o... Samo neka tako nastavi...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Mali je skroz lud. Daleko najbolji teniser kojeg smo mi ikad imali.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
Ima veliki potencijal... moze daleko da dogura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.