2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasi teniski uspesi - Sve na jednom mestu  (Pročitano 431257 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
Djoković predao meč Nadalu zbog povrede

Novak Djoković predao je meč četvrtfinala Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala zbog povrede ledja, pri rezultatu 2:0 (6:4, 6:4) u setovima za Španca.

Prvi duel drugog igrača sveta i Noleta doneo je fantastičan tenis, a naš mladi teniser pružio je vrlo jak otpor Špancu i još jednom nagovestio ulazak u vrh svetskog tenisa.

Branilac titule na Rolan Garosu, nije izgubio neverovatnih 58 mečeva u nizu na šljaci, dok je Djokoviću sam plasman medju osam najboljih u Parizu najveći uspeh u karijeri.Od ponedeljka, Nole bi trebalo da bude oko 40.tog mesta na ATP listi, što će biti i njegov najbolji plasman u karijeri.

Srpski teniser je u meč ušao duhovito i drsko, pošto je patikama napisao (flomasterom) VAMOS NOLE, imitirajući protivnika kome je NIKE napravio patike na kojima piše VAMOS RAFA (Napred Rafael).

Djoković je meč predao posle 1 sat i 53 minuta igre, u prvom gemu trećeg seta, a sa terena ispraćen je gromoglasnim aplauzom publike u Parizu.

Prvi set - kobni prvi gem

Prvi na meču servirao je Djoković, vrlo brzo napravio tri neiznudjene greške, što je dovelo do toga da Nadal lako dodje prvog brejka i 1:0 u gemovima.Ispostaviće se kasnije, da je upravo ležeran početak seta bio koban po Noleta.

Ipak, Djoković je odmah pokazao zube favorizovanom Špancu - vraća brejk! Opustio je ruku Djoković, zaigrao hrabrije i rezultat je vraćanje brejka , za 1:1 u gemovima.

Bio je to više nego interesantan početak koji je nagovestio spektakularan meč, jer je usledio ponovo brejk Nadala. Djoković je napravio slične greške kao u duelu sa Monfisom, a Nadal ga je lako "čitao". Španac sada vodi 2:1.

Nadal je odmah poveo sa 3:1 u gemovima. Prvi je uspeo da dodje do gema na svoj servis. Nadal igra sigurno, pogadja sa osnovne linije. Djoković je i dalje pomalo stegnut.

Djoković smanjuje na 3:2. I on je uspeo da osvoji prvi gem na svoj servis. U ovom gemu vidjen je spektakulatran potez i poen Djokovića, što je bilo značajno za samopouzdanje našeg tenisera u nastavku meča.

U sledeća dva gema, obojica igrača zadržala su svoj servis. Na 15 oba, Nole je napravio 3 vezane neiznedjune greške.

Na 3:5, Djoković je sjajno počeo gem, servirao odlično imao tri "vinera", ali je Španac uspeo da dodje do 40 oba, ipak Nole uspeva da veže dva poena i osvoji gem.

Kada je teško - Nadal. Rafa bez izgubljenog poena osvoja svoj servis, posle duže razmene udaraca sa osnovne linije u praktično svakom poenu. Završeno je 6:4 a set je trajao 47 minuta.

Drugi set - Noletov talenat u pinom sjaju

Kao i u prvom, i drugi set je poečo servisom Djokovića. Poveo ponovo sa 40:15, ali je Nadal uspeo da veže tri poena. Izuzetno dugačak gem sa puno razmena udaraca sa osnovne linije, iako se videlo da Nole pokušava da skrati poene, ali Španac jednostavno sve stiže! Prednost se nekoliko puta menjala, Nadal je imao dve brejk lopte, i drugu je iskoristio. Nole je pogrešio za milimetar pri jednom drop šotu, šteta. Repriza prvog seta. Španac za samo nekoliko minuta osvaja, dosta lako, i svoj i Noletov servis, za 3:0 u drugom setu.

Počinju problemi

Lekar ukazuje pomoć Djokoviću, zbog problema sa bolom u ledjima.Masirao je i butni mišić, ali je posle petominutne pauze nastavio da igra.

Izgledalo je da je set izgubljen, i bez povrede Djokovića. Medjutim, usledilo je pola sata vrhunskog tenisa, sa našim mladićem u glavnoj ulozi.

Servirao je Nadal, i Nole je posle dva sjajna poteza uspeo da dodje do prednosti od 30:15, ali potom pravi početničku grešku na mreži, i umesto brejk šanse za njega, vraća Nadala u život u ovom gemu.
Medjutim, na 40:30 za Španca, Nole vanserijski skraćuje jednu loptu za novu šansu.Sledi greška Nadala i brejk lopta za našeg tenisera. Posle još jedne neverovatne skraćene lopte koju Španac nije stigao na mreži, Nole ne koristi i drugu brejk loptu, nažalost, posle pada pri jednom reternu. Posle dva poena, ponovo, treća brejk šansa za Djokovića, koju on koristi ! Spektakularan gem, u kojem je Djoković tri puta "kratio" lopte koje Španac nije stizao.Ovacije publike u Parizu.

Nažalost, Djoković gubi svoj servis i sve češće se drži za ledja sa bolnom grimasom na licu. Ali umor hvata i čudotvorca iz Katalonije! Nole pravi drugi uzastopan brejk!

U sledećem gemu, Nole igra sve hrabrije, osvaja tri direktna poena na svoj servis za 40:15. I posle još jednog fantastičnog poena, koji Nole završava na mreži, konačno osvaja svoj servis u drugom setu! Nadal je servirao, i to odlično, dva asa, za brzo osvajanje novog gema.Ali vrlo autoritavno je nastavio i Djoković koji je odlično servirao, odigrao još jednom sjajno na mreži, izgubio samo jedan poen i osvojio gem! Ko bi rekao, od 0:3, Djoković je došao do 4:5 u drugom setu.

Nadal servira za set, već je malo nervozan, a poenima se raduje vrlo bučno, kao da igra protiv tenisera iz top 10. Djoković je poveo 15:0, ali je Španac potom sjajno servirao, slede 4 lopte u aut Noleta i gem-set za Nadala. Za konačnih 6:4 u drugom setu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
RG: Djoković misli da je uplašio Nadala

Novak Djoković napušta Rolan Garos sa istorijskim rezultatom, kao prvi srpski igrač koji je nastupio u četvrtfinalu tog turnira, uprkos činjenici da je morao da se povuče iz meča sa Rafaelom Nadalom, zvanično drugim teniserom sveta, ali svakako najboljim na šljaci.

Djoković je odlučio da odustane kod rezultata 6:4, 6:4 za Nadala, pošto više nije mogao da trpi bol u ledjima, koji se pojavio još krajem prvog seta. Vidno razočaran, on je posle meča objasnio da mu je žao zbog ovakvog ishoda, ali je dodao da smatra da je drugom igraču sveta pružio snažan otpor.

"Trpeo sam bol zato što ne volim da odustajem, ali sam na kraju morao da predam meč, jer bi se, u protivnom, situacija još više pogoršala. Mislim da sam napravio dobru odluku, jer mi predstoje učešća na još dva Gren slema i mnogo drugih turnira ", izjavio je Djoković na konferenciji za novinare.

"Sledeći put kada se Nadal i ja budemo sreli - a to će se, nadam se, dogoditi vrlo skoro - imaću priliku da mu se revanširam", poručio je borbeni Djoković.

O svom rivalu, španskom superstaru kom je ovo 58. uzastopna pobeda na šljaci, srpski teniser kaže da nije nepobediv.

"Nadal nije nepobediv i to sam danas osetio. Oko njega su napravili veliku famu... On je psihički u prednosti čim izadje na teren zato što su svi ubedjeni da mu niko ništa ne može. Ja sam, medjutim, napravio dosta 'vinera' i imao kontrolu nad mečom, pre nego što je povreda počela da mi zadaje probleme".

Kada su mu preneli Djokovićevu tu izjavu, Nadal je reagovao pomalo ljutito.

"O, da? Kontrolisao je meč do povrede? Onda mora da mu se problem o kom priča javio u prvom gemu", rekao je as sa Majorke, koji je ipak odao priznanje 19-godišnjem Beogradjaninu.

"Djoković je dobar igrač, veoma agresivan, teniser kom tek predstoji napredak. Ne znam da li će do kraja sezone završiti medju prvih 10, ali ubuduće mu je svakako tu mesto".

Povreda problem u pripremama za Vimbldon?

Djoković je svojim nastupom na Rolan Garosu dokazao i sebi i drugima da može da se nosi sa najboljim igračima sveta.

Prilično elegantno je pobedio dva igrača, daleko bolje plasirana od njega na listi ATP - Nemca Tomija Hasa i Čileanca Fernanda Gonzalesa. Domaćoj publici je ipak najteže pala Novakova pobeda protiv njihove najveće teniske nade, Gaela Monfisa.

"Malo je teško dati ocenu neposredno posle poraza, ali mislim da je za mene ovaj turnir prošao fenomenalno. Biti u prvih osam na jednom Gren slemu nije mala stvar. To mi daje dodatan motiv, baš kao i meč protiv Nadala, jer sam video da mogu da pobedim i najbolja tri, četiri igrača sveta", rekao je Djoković.

Nakon iscrpljujućih mečeva u Parizu, Djoković nastavlja pripreme za učešće na narednom Gren slem turniru - Vimbldonu, gde se igra na travi.

Njegova povreda bi, medjutim, mogla da ugrozi nastup na Kvinsu, turniru koji počinje u ponedeljak i tradicionalno služi kao priprema za Vimbldon.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Svaka cast mali. Tako se bori Bices ti NO.1 za par godina.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Svaka cast Djokoviću.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC HD2
Svaka cast mali. Tako se bori Bices ti NO.1 za par godina.  Smile
Moguce je  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Mali je ziva legenda...Novak me je bukvalno odusevio ovih dana, samo znala sam da nece moci da izadje na kraj sa Nadalom..no decko je mlad, pre svega talentovan, i iznad svega uporan sto je jos vaznije.jako mi je zao sto je predao mec, no pored povrede, verovatno je i strah i trema ucinila svoje..a i onaj prelomni pisholoski trenutak.On je u mec usao sa tim da je skoro zadovoljan onim sto je do sada postigao. Mislim ipak Nadal je nadal, ali nasem Novaku Svaka cast u svakom slucaju.Zenski tenis sam rpestala da pratim, ali me ovaj decko jos uvek drzi prikovanom za tv kad ima prenos   Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
RG: Zimonjić i Srebotnik u finalu!

Najbolji dubl igrač Srbije, Nenad Zimonjić, izborio je plasman u finale Rolan Garosa. U paru sa Katarinom Srebotnik iz Slovenije Zimonjić je pobedio Ruskinju Veru Zvonarjevu i Izraelca Endija Rema rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:2. Srebotnik i Zimonjić osmi su nosioci na turniru.

U finalu srpsko-slovenački miks očekuje boljeg iz duela Jelena Lihovčeva (Rusija) i Danijel Nestor (Kanada) - Martina Navratilova (SAD) i Bob Brajan (SAD).

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung R210
Nas "poslednji mohikanac" za kojeg jos uvek ima nade da nesto vise napravi je Nole Djokovic.
Jedino ne znam koliko su ozbiljni ovi zdravstveni problemi.
Cisto sumnjam da postoji teniser u top10 , a da je imao neku fizicku falinku.
Sto se tice zenskog dela ( Ana , Jelena) , njih vreme polako gazi,
 dolaze mladje i bolje ( npr ova Vaidisova , a i rusi svake sezone "izbace" 2-3 vrhunske teniserke) ,
 te smatram da su vec , nazalost , dosegle svoj max na WTA listi. Smile
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Djoković: "Iznenadio druge i sebe"

Najbolji teniser Srbije Novak Djoković izjavio je da je plasman u četvrtfinale Rolan Garosa njegov najveći uspeh u karijeri, ali da je i iznenadio mnoge, pa i sebe, ulaskom medju 8 najboljih na jednom grend slem turniru.

Doković je u četvrtfinalu Rolan Garosa izgubio od Španca Rafaela Nadala, pošto je u trećem setu zbog povrede predao meč.

"Oduševio sam i sebe i druge. Mislim da sam igru prebacio na neki viši nivo i dokazao sam da mogu da pobedjujem bolje rangirane tenisere od mene. Ispostavilo se da tada igram sa nekim posebnim motivom", rekao je Djoković na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu u Interkontinental.

On je dodao da je igranje u četvrtfinalu turnira kao što Rolan Garos velika čast.

"Razočaran sam što sam učestvovanje morao da završim predajom, ali moralo je tako da bude. Povreda me je naterala na to. Počeo sam sa terapijama i brzo ću se oporaviti", rekao je Djoković.

Najbolji teniser Srbije naglasio je da mora da radi na fizičkoj pripremi ukoliko želi da ravnopravno igra sa Švajcarsem Rože Federerom ili Špancem Rafael Nadalom.

"Iz svakog susreta mogu da se izvuku pouke. Nadal je takav igrač da protiv njega moram da budem 100 odsto spreman, pošto većinu mečeva dobija na fizičku snagu", rekao je Djoković i ocenio da sada poseduje kvalitet da igra u završnicama najvećih turnira.

On je dodao da očekuje da će na najnovijoj ATP listi biti oko 45. mesta, zbog čega će biti na turnirima u glavnom žrebu, što mu je i bio jedan od ciljeva za ovu godinu.

Djoković u subotu putuje u Nemačku, gde će početi pripreme za naredni veliki gren slem turnir - Vimbldon.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Zimonjić osvojio Rolan Garos!

Nenad Zimonjić osvojio je titulu na Rolan Garosu u konkurenciji mešovitih parova! On je u petak, u paru sa Slovenkom Katarinom Srebotnik pobedio rusko-kanadski par Lihovčeva-Nestor sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.   

Prvi set trajao je samo 29 minuta, a odlučen je u osmom gemu kada je Lihovčeva izgubila servis. Nekoliko minuta pre toga, Ruskinja je tražila medicinsku pomoć zbog povrede. U sledećem gemu, pri rezultatu 5:3 Zimonjić čuva svoj servis i srpsko-slovački dubl uzima prvi set sa 6:3. U drugom setu Zimonjić i Srebotnik su uspeli da nakoknade zaostatak od 2:4 i osvoje naredna 4 gema za ubedljiv trijumf u 2 seta. Meč na centralnom terenu “Filip Šatrije” je trajao 1 sat i 12 minuta.

Ovo je Zimonjiću druga gren slem titula u karijeri u konkurenciji mešovitih parova (prvu osvojio 2004. godine u Australiji sa Bovinom), a Srebotnikovoj čak treća.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.229 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.