2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasi teniski uspesi - Sve na jednom mestu  (Pročitano 430257 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Tipsa protiv Vika na Dubai openu

Na ATP turniru Dubai Open koji se na tvrdoj podlozi igra za nagradni fond od milion dolara, naš teniser Janko Tipsarević sastaje se u prvom kolu sa 75. igračem na ATP listi Robinom Vikom iz Češke.

Tipsarević je kroz kvalifikacije prošao u zvanični žreb, a posle skoro ti sata igre on je sa 2:1 (6:2; 6:7; 6:3), savladao Italijana Lorencija.

Titulu na turniru brani Rože Federer, a za tron će se ove godine boriti velika imena poput Safina, Agasija, Nadala, Ferera...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boris 55. Novak 63.

Na najnovijoj ATP listi naši igrači ponovo su napredovali. Boris Pašanski sada je na 55. mestu, što je pomak za tri mesta.

Novak Đoković je skočio za devet mesta i sada je 63. Janko Tipsarević je ostao na istoj 99. poziciji dok je Ilija Bozoljac napredovao za jedno mesto i sada je 224.

Prvi je i dalje Rože Federer a slede Nadal i Rodik.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Janković opet eliminisana na samom startu
Ponedeljak, 27. februar 2006. 16:17

Jelena Janković, trenutno druga teniserka Srbije i Crne Gore, nije uspela da prebrodi prvo kolo WTA turnira u Dohi (Katar), koji se igra za nagradni fond od 600.000 dolara.

Ona je bila postavljena za osmog nosioca, ali taj status nije opravdala izgubivši od Nemice Julije Šruf sa 2:0, po setovima 6:2, 7:5. Šruf je odigrala germanski, racionalno i efikasno. Iskoristila je čak pet od sedam brejk-lopti, poslednju i ključnu pri rezultatu 5:5 u drugom setu.

Šezdeset i osma teniserka sveta bila je bolja od Jelene u svim teniskim parametrima i zasluženo će nastaviti takmičenje, čiji je glavni favorit Francuskinja Ameli Morezmo.

Na drugoj strani, Jankovićevu sledećeg ponedeljka sigurno čeka pad sa 21. mesta WTA liste.

Prošle nedelje ispala je u prvom kolu turnira u Dubaiju, na kom je branila poene osvojene nastupom u finalu 2005. godine, a nova eliminacija na samom startu turnira dodatno će doprineti pogoršanju njenog plasmana.

Izvor: MTS-mondo
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
01/03/2006 | Izvor: B92
Pašanski u 2. kolu Akapulka

Boris Pašanski plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Akapulku.

Najbolje rangirani teniser Srbije i Crne Gore savladao je 97. tenisera na svetu Čeha Ivu Minara 2:1 po setovima 2:6, 6:3 i 7:5.

Naredni protivnik Pašanskom biće Italijan Alesio di Mauro (113. na ATP listi) koji je priredio veliko iznenađenje eliminacijom prvog nosioca Argentinca Giljerma Korije 2:0, po setovima 6:2, 6:4.

Turnir u Akapulku igra se za nagradni fond od 690 hiljada dolara.
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Pobeda Troickog u 1.kolu Volfsburga

Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo čelindžera u Volfsburgu pobedom nad Andreasom Bekom iz Nemačke, 2:0 (6:4, 7:6).

Troicki je u glavni žreb turnira 'Folksvagen' koji se igra za nagradni fond od 21.250 evra plasirao iz kvalifikacija. Njegov sledeći protivnik je Slovak Mihal Mertinak, 7. nosilac u Volfsburgu i 174. igrač na ATP listi.

Troicki je nastupio i u konkurenciji dublova, gde je sa Karanom Rastogijem iz Indije izgubio u prvom kolu od britanskog para Blumfild, Delgado sa 2:0 (7:5, 6:4).

Igrali su i Nikola Ćirić i Bojan Novković. Njih su u prvom kolu turnira sa 6:2, 6:1 pobedili Fleming i Marej, takođe iz Velike Britanije.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Tenis: Plasman naših tenisera i teniserki na WTA i ATP listi

Tri naša najbolja tenisera pokvarila su svoj plasman na ATP listi. Ove sedmice Boris Pašanski zauzima 56 mesto, što je slabiji plasman za jedno mesto nego pre 7 dana. Novak Đoković je nazadovao za 4 mesta i sada je 67, dok Tipsarević zauzima 105 poziciju, što je slabiji plasman za 6 pozicija. Prvi na ATP listi je Federer, drugi Nadal a treći Endi Rodik. Kod dama, obe naše teniserke su na istim pozicijama. Ana Ivanović je 17. Dok je Jelena Janković na 21. mestu. Prva je Kim Klajsters, druga Morezmo a treća amerikanka Devenport.

Izvor: SOS Kanal
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
IV: Poznati protivnici naših

Odredjeni su i parovi prvog kola na teniskom turniru u Indijan Velsu na kome  SCG za sada ima 4 predstavnika u glavnom žrebu.

Novak Djoković će u 1.kolu turnira koji se igra za nagradni fond od 2 miliona i 724 hiljade dolara igrati sa kvalifikantom, dok se Pašanski sastaje sa Rajnerom Šitelrom.

U kvalifikacijama Janko Tipsarević će igrati protiv Kanadjanina Nimejera, dok će Zimonjić igrati protiv Kapdevilje.

Podsetimo, kod teniserki Ana Ivanović i Jelena Janković postavljene su za nosioce.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
IV: Jelena Janković ponovo poražena

Jelena Janković već je završila nastup na Pasifik Lajf Openu, koji se igra u kalifornijskom Indijan Velsu.

Naša teniserka, koja je bila 15. nosilac turnira, poražena je od 62. teniserke sveta, Austrijanke Sibil Bamer rezultatom 7:5, 6:4.

Austrijanka je ključnu prednost ostvarila oduzimanjem poslednjeg servis-gema naše teniserke u prvom setu. Posle toga Jankvoićeva nije uspela da se vrati u meč i dođe do druge pobede u 2006. godini.

Druga predstavnica SCG u ženskoj konkurenciji Ana Ivanović nastupiće u subotu. Među muškarcima SCG ima tri predstavnika, u toku noći igraju Pašanski i Tipsarević, a Đokovićev nastup zakazan je za subotu.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
IV: Ivanović pobedila i Čakvetadze!

Najbolja teniserka SCG Ana Ivanović nastavlja sa fantastičnim partijama u Indijan Velsu. Ona je u utorak uveče po lokalnom vremenu pobedila Anu Čakvetadze 22.nosioca na turniru sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:3 i plasirala se medju 8 najboljih.

U borbi za polufilane Ivanović igra sa Elenom Dementijevom.

Naša teniserka se po treći put u karijeri plasirala u četvrtfinale jednog WTA turnira,posle prošlogodišnjih uspeha u Majamiju i Cirihu.

Ana je igrala mnogo bolje i sigurnije od Ruskinje, o čemu govori i podatak da se nije suočila sa brejk loptom u meču.

U drugom setu Ana je osvojila neverovatnih 74 posto poena na servis protivnice, pa će po prvi put u karijeri na duel sa Dementijevom
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Zimonjić i Santoro u drugom kolu IV

Nenad Zimonjić i Francuz Fabris Santoro plasirali su se u drugo kolo takmičenja dublova na turniru Pasifik Lajf Open.

Šesti nosioci pobedili su u prvoj rundi Šveđanina Roberta Lindsteda i Finca Jarka Nieminena rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 7:6 (7:4) i 10:4 u produženom taj-brejku.

U jednom trenutku su Zimonjić i Santoro bili u izuzetno teškoj situaciji, pošto su izgubili prvi set, a u drugom imali brejk zaostatka. Međutim, u ključnom trenutku oni su vratili brejk, posle čega su od 25 poena u dva vezana taj-brejka osvojili 17.

U drugom kolu oni igraju sa argentinskom kombinacijom Gaston – Gaston (Gaudio i Etlis).

U toku noći Ana Ivanović igra sa Anom Čakvetadze u trećem kolu ženskog singla.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Necu zvaku hocu Kusur!!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6600
Posle poraza od Jelene Dementieve u četvrtfinalu Indijan Velsa, 18-godišnja Ana Ivanović sa optimizmom gleda na sledeća iskušenja. IV je bio Anin treći turnir prve klase na kojem je stigla do 8 najboljih.

’’Još sam mlada i trebala bih mnogo stvari da poboljšam u svojoj igri’’, rekla je Ana. ’’Idem postepeno, korak po korak, pokušavam da radim na fizičkoj pripremi, malo više na servisu, i ujednačenosti u igri. Nadam se da ću ove godine ući u prvih 10. To je moj cilj. Mislim da se svakim mečom mnogo nauči. To je dobro iskustvo za mene. Ovo mi je prvi put da sam igrala protiv nje. Mislim da na ovakve mečeve treba da gledam kao na izazove (i da ih koristim za svoj napredak).’

O porazu Ana je rekla: "’To je definitivno bio jako težak meč… Osećala sam se dobro kada sam izašla na teren. Imala sam dobar tajming. Servis mi je funkcionisao, udarci, prilično dobro sam se kretala. U drugom setu sam počela veoma dobro. Napravila sam brejk u prvom gemu, imala sam mnogo šansi."

"Mislim da mi servis u trećem setu nije funkcionisao tako dobro kao u drugom. Čini mi se da je to jedan od razloga što je razlika bila tako velika, pošto sam u prvom setu prilično dobro servirala. A onda je i ona počela da igra mnogo bolje.’’
IP sačuvana
social share
Cultural learnings of America for make benefit glorious nation of  Kazahstan {[Borat}]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.