2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasi teniski uspesi - Sve na jednom mestu  (Pročitano 430213 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Pašanski na putu u elitu
Sreda, 15. februar 2006. 21:42

Najbolje rangirani teniser SCG Boris Bašanski zabeležiće novi skok na ATP posle turnira u Buenos Ajresu, gde je uspeo da se plasira u četvrtfinale.

Pašanski je u drugom kolu pobedio Španca Alberta Martina sa 2:1, po setovima 3:6, 7:6 (5), 6:3.

U četvrtfinalu Pašanski, koji je trenutno 57. igrač sveta, odmeriće snage sa pobednikom duela u kome se sastaju šesti kosturaš Italijanan Filipo Volandri i Nemac Tomas Berend.

Turnir u Buenos Ajresu igra se za nagradni fond od 400.000 dolara.

----------------------------------------------

Ivanovićeva ispala u drugom kolu Antverpena
Sreda, 15. februar 2006. 16:39

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u treće kolo turnira u belgijskom Antverpenu.

Ona je u drugoj rundi poražena od sedme teniserke sveta, Ruskinje Nadje Petrove sa 2:0, po setovima 7:5, 6:3, a meč je trajao jedan sat i 25 minuta. Ivanovićeva je od devet brejk-lopti iskoristila samo jednu, dok Ruskinja imala polovičan učinak 6-3.

U prvom setu obe igračice su držale svoj servis do 5:5, a onda je Petrova napravila brejk, potom zadržala svoj servis i okončala taj deo igre u svoju korist.

U drugom setu ključan je bio šesti gem, u kojem je Ivanovićeva brzo povela sa 40:15, ali je posle dve neiznudjene greške, Petrova stigla do izjednačenja, a potom i brejka, koji je kako se ispostavilo bio dovoljan za konačan trijumf.

-------------------------------------

Gemaks: Zimonjić eliminisao prvog nosioca
Utorak, 14. februar 2006. 21:04

Nenad Zimonjić priredio je veliko iznenadjenje na startu Hipo Alpe Adrija Opena, koji se igra u Beogradu za nagradni fond od 100.000 evra, eliminisavši prvog nosioca i prošlogodišnjeg pobednika Belgijanca Dika Normana.

Na terenima "Gemaksa", Zimonjić, koji je trenutno 573. igrač sveta, pobedio je 115. igrača sveta sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6. U taj breku drugog seta bilo je 11:9.

Za razliku od Zimonjića, Darko Madjarovski i Viktor Troicki nisu uspeli da prodju prvo kolo.

Madjarovski, koji se na glavni turnir plasirao kao „laki luzer“, ni u drugom pokušaju nije uspeo da savlada Italijana Flavija Ćipolu od koga je izgubio u 3. kolu kvalifikacija. Ovog puta Ćipola je slavio sa 7:6 i 7:6, a u oba taj brejka prepustio je po tri poena.

U dva seta poražen je i Troicki koga je sa 6:4, 6:2 pobedio peti kosturaš Nemac Aleksandar Vaske.

Preostala dva tenisera iz SCG, Ilija Bozoljac i Janko Tipsarević svoje mečeve 1. kola Hipo Alpe Adria Opena igraju u sredu.

Izvor: mondo
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
I Tipsarevic i Bozoljac dobili svoje meceve sa po 2:0, Bozoljac Ceha Minara, a Tipsarevic Svajcarca Chudinelija.
Inace najzanimljivi mec dana u Beogradu su odigrali dva Italijana Liuzi i Braciali po setovima 6:7  6:4 i 7:6 Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Poraz Bozoljca u 2. kolu

Na terenima Teniskog kluba “Gemax” igra se četvrti dan turnira HYPO ALPE-ADRIA OPEN 2006. Prvi meč na programu bio je duel Izraelca Sele i Ukrajinca Tereščuka. Dejvis kup reprezentativac Izraela slavio je 2:0, 6:2 i 6:2.

Posle uspeha u prvom kolu sa favorizovanim Čehom Ivom Minarom, Ilija Bozoljac izgubio je od Hrvata Saše Tuksara. Ilija nije pružio jači otpor Tuksaru i izgubio je rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:1. Publiku će verovatno najviše interesovati večerašnji meč domaćeg favorita Nenada Zimonjića protiv Burksmilera iz Nemačke.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Tipsarevic J. : Marach O.   2:0
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Gemaks: Tipsarević u polufinalu

Teniser Srbije i Crne Gore Janko Tipsarević plasirao se u polufinale čelindžer turnira Hypo Alpe Adria Open, koji se igra na terenima kluba Gemaks u Beogradu,

Tipsarević je u četvrtfinalu bio bolji od Nikole Maija iz Francuske rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 7:6.

U polufinalu, Tipsarević će igrati sa pobednikom iz četvrtfinalnog duela između Francuza Mikaela Lodre i Nemca Larsa Burgsmilera.

U prethodnom duelu Tipsarevića i Maija, koji je pre tri godine igran u Francuskoj, bolji je bio mlaić iz Anžea. Te sezone Mai je bio najuspešniji u karijeri (stigao do 95. mesta ATP liste), a danas je za dve pozicije slabiji od Tipsarevića, 128. igrača sveta.

"Ovo mi je bio do sada najteži protivnik na ovom turniru. U prvom setu imao sam tri brejka, dok sam se u drugom koncentrisao na osvajanje svojih servisa", rekao je Tipsarević posle pobede.

"Ako nastavim da igram ovako, znatno ću povećati šanse za ulazak u finale i osvajanje titule, a veliku zaslugu za poboljšanje moje igre pripadaju treneru".

Tipsarevićev protivnik u polufinalu biće Francuz Mikael Lodra, 142. na svetu, koji je pobedio šest pozicija slabije rangiranog Nemca Larsa Burgsmilera 7:5, 6:4.

"Burgsmiler nije slabiji protivnik, ali ga bolje poznajem", obrazložio je Tipsarebvić svoju želju.

U ostalim mečevima četvrtfinala, Čeh Tomas Cakl pobedio je Hrvata Sašu Tuksara 6:3, 2:6, 7:6, a Italijan Fredrik Luci bio je bolji od Izraelca Dudija Sele 6:4, 4:6, 6:1.

Turnir u Beogradu igra se za nagradni fond od 85.000 evra.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
ATP, Beograd: Tipsarević u finalu

Janko Tipsarević i Čeh Tomaš Cakl igraće u finalu 'čelindžera' Hipo Alpe Adrija Open u Beogradu.

Tipsarević se u finale plasirao pošto je njegov protivnik u polufinalu, Francuz Mišel Lodra predao meč pri vođstvu Tipsarevića od 1:0 u setovima i 2:1 u drugom setu.

Lodra je povredu zaradio u četvrtfinalnom meču, kada je prilikom servisa udario reketom u svoje koleno. Francuz je pokušao da igra, ali nije uspeo da izdrži ceo meč

"Zadovoljan sam svojom današnjom igrom. Znam da nije najlepši način plasirati se u finale posle povrede protivnika, ali mislim da sam bio u dobroj formi i da sam imao sve šanse da pobedim u nastavku meča", rekao je Tipsarević, 128. igrač sveta.

"Nisam primetio da je Lodra u prvom setu imao problema, ali posle pauze bilo je očigledno da nije u punoj snazi. Kada sam video da je posle prvog seta zatražio pomoć lekara postavio sam sebi zadatak da što pre napravim brejk, jer znam da Francuzi nisu veliki borci i da bi mogao pre vremena da se preda", dodao je Dejvis kup reprezentativac SCG. 

Cakl, trenutno 157. teniser sveta, u drugom polufinalu eliminisao je 190. igrača na ATP listi Italijana Federika Luzija 7:5, 7:6. 

Plasman u finale turnira u Beogradu najveći je Tipsarevićev uspeh na dvoranskim takmičenjima. Eventualna pobeda donela bi mu 70 bodova na ATP rang-listi, verovatno i plasman meu 100 najboljih igrača sveta. Hipo Alpe Adrija open se igra na tvrdoj podlozi, a nagradni fond je 100.000 dolara.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Tipsarevic i osvojio! Laganih 2:0 ali je i Cakl igrao povredjen, pocinjem da sumnjam u zaveru Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
ATP: Povratak Tipsarevića medju 100 najboljih

Trijumf na turniru Hipo Alpe Adria Open u Beogradu Janku Tipsareviću omogućio je skok za 26 mesta na najnovijoj ATP listi, pa sada zauzima 99. poziciju sa 405 poena.

Za razliku od njega Boris Pašanski i Novak Djoković tokom prethodne nedelje nazadovali za jedno mesto na listi najboljih tenisera današnjice. Pašanski je 58. na svetu sa 648 poena, dok je Djoković 72. na listi sa 548 osvojenih bodova.

Ilija Bozoljac nalazi se na 176. mestu, što je za dve pozicije bolji renking nego pre nedelju dana.

Prvo mesto na ATP listi i dalje ubedljivo drži Švajcarac Rože Federer sa 7.025 poena, ispred Španca Rafaela Nadala (4.615) i Amerikanca Endija Rodika (2.686).

---------------------------------

Djoković u glavnom žrebu Roterdama

Mladi srpski teniser Novak Djoković plasirao se u glavni žreb turnira u Roterdamu, koji se igra za nagradni fond od 800.000 dolara.

Djoković je u meču drugog kola kvalifikacija pobedio Žan-Renea Lisnara sa 2:0, po setovima 7:5, 6:3.

Srpski teniser će u prvom kolu turnira igrati protiv Italijana Andreasa Sepija, koji se trenutno nalazi na 51. poziciji na ATP listi.

Izvor: mondo
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Tenis: WTA lista

Na najnovijoj WTA listi najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović načinila je napredak za dva mesta i sada je 17. teniserka sveta, dok je Jelena Janković  i dalje na 21. poziciji. U vrhu nema promena. Pva teniserka sveta je Belgijanka Klajsters, slede Francuskinja Morezmo, Amerikanka Devenport i Ruskinja Šarapova.

Izvor: SOS Kanal
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Pašanski u 1/4 finalu Brazil Opena

Najbolje rangirani teniser Srbije i Crne Gore Boris Pašanski pobedio je domaćeg igrača sveta Rikarda Mela sa 2:0 (6:2, 6:3) u drugom kolu turnira "Brazil open" i plasirao se u četvrtfinale.

Pašanski, trenutno 58. na ATP listi, u četvrtfinalu turnira igraće sa Francuzom Patiensom.

Boris je postavljen za osmog nosioca na turniru, a već su eliminisani prvi nosilac Argentinac Gaudio, i treći, Italijan Volandri. U ostalim četvrtfinalima sastaju se Vanjek (Češka) - Martin (7, Španija), Čela (5, Argentina) - Monako (Argentina) i Masu (6, Čile) -Almagro (Španija).

Turnir u Košti do Sauipe igra se za nagradni fond od 355.000 dolara
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.