2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasi teniski uspesi - Sve na jednom mestu  (Pročitano 431007 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
a bilo je i krajnje vreme  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Jelena zaustavljena u cetvrtfinau od venus nakon junacke borbe, a pad u trecem setu je i posledica dugog niza neuspeha, zuljevi su bili jaci od nje, ali ovo hrabri pred rolan garos

Wiliams - Jankovic 5:7  6:4  6:1
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Jankovićeva izgubila u četvrtfinalu

Jelena Janković nije uspela da se plasira u polufinale turnira "Internacionali d' Italija" u Rimu, koji se igra za nagradni fond od 1.340.000 dolara. Ona je u četvrtfinalu i pored dobijenog prvog seta i velikog otpora koji je pružila u drugom setu poražena od Amerikanke Venus Vilijams sa 1:2 (5:7, 6:4, 6:1). I pored poraza Jankovićeva je zabeležila najbolji rezultat u ovoj sezoni od prvog Gren slema.

Venus Vilijams, koja je na ovom turniru deveti nosilac je u potpunosti preokrenula situaciju na terenu sredinom drugog seta, kada je naša teniserka izgubila koncentraciju i snagu. Do tog trenutka dve protivnice su razmenjivale vrlo čvrste udarce sa osnovne linije bez mnogo grešaka.

Prvo polufinale biće kompletno rusko jer će se sastati Dinara Safina i Svetlana Kuznjecova.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cao svima

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 596
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6230
Steta bila je dobra na ovom turniru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
ODE ANA U PARIZ!
Ana Ivanović u Beogradu zalečila povredu butnog mišića i otputovala u Francusku da se što bolje pripremi za Rolan Garos

"Ne znam da li ću opet u četvrtfinale, ali znam da ću dati sve od sebe"

Naša najbolja teniserka Ana Ivanović završila je uspešno tretman obolelog butnog mišića i jutros je zajedno s majkom otputovala u Pariz kako bi što spremnija dočekala start Rolan Garosa. To je ona dobra vest kada je u pitanju naša najbolje rangirana teniserka, a loša je svakako što za Anu preostaje malo vremena da dostigne potrebnu formu za jedno ovako veliko i značajno takmičenje. Pauzirala je desetak dana, a da pri tome nije ni potrčala, niti uzela reket u ruke.
- Važno je da je povreda izlečena i da potpuno zdrava dočekujem nastupe u Parizu. Nisam u Beogradu trenirala, već sam išla na terapije, a kada stignem u Grad svetlosti krenuću sa treninzima, prvo lakšeg intenziteta, a onda, ako sve bude u redu, pojačavaću opterećenja. Nažalost, maler se dogodio u nezgodno vreme. Dok moje protivnice podižu formu kroz igre na turnirima, ja sam se lečila - rekla je Ana, neposredno pred put u Pariz.
Ana Ivanović u Parizu brani veliki broj poena, jer je prošle godine stigla do četvrtfinala.
- Zato i kažem da sam imala peh s ovom povredom. Ipak, smatram da imam pred sobom dovoljno prostora da poboljšam fizičku spremu, koja je jako bitna na gran slem turnirima. U Parizu ću imati i dosta sparing partnerki, a to znači da ću imati priliku i da uđem u udarac.
Može li Ana da nadmaši prošlogodišnje izdanje na Rolan Garosu?
- Svi gran slem turniri su specifični, pritisak publike je veliki, akteri su posebno motivisani, a igra zavisi od mnogo faktora. Sigurno je da želim i više od prošlogodišnjeg četvrtfinala, ali smatram da bi to sve lakše išlo da sam u ovom periodu bila zdrava. Ja se iskreno nadam da ću fizički biti spremna, a onda i mentalno. Ali, jedino što mogu da obećam je da ću ponovo dati sve od sebe - zaključila je Ivanovićeva.
(S. S.)

Ana ode u glumice

Od kako je "Soni Erikson" ušao u ženski tenis, kao glavni sponzor WTA, akcije i inovacije sustižu jedna drugu. Ana Ivanović sa još nekoliko izabranih teniserki "glumi" u televizijskom serijalu "Približite se profesionalnom tenisu".
- Cilj ove TV emisije je da pruži što bolji uvid u jedan skriveniji deo karijere koji ostaje nekako po strani, van "svetlosti pozornice". Serijal je podeljen u četiri celine: "Prava ja", "Motivacija i izvedba", "Moj profesionalni tenis i putovanja" i "Hobiji i interesovanja". Uvek je lepo kada te pozovu da učestvuješ u nekom ovako značajnom projektu. Nadam se da će ljubitelji tenisa uživati gledajući ovo - kaže Ana.
Prva od četiri emisije "Prava ja" već je emitovana na Eurosportu, a uz Anu, učestvovali su Martina Hingis, Kim Klajsters, Ameli Morezmo, Anastasja Miskina...
(S. S.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Desire HD
Poraz Jankovićeve i Križan u Strazburu
Ponedeljak, 22. maj 2006. 21:07

Srpska teniserka Jelena Janković i njena dubla partnerka Slovenka Tina Križan eliminisane su na startu turniru Strazburu, čiji je ukupan nagradni fond 175.000 dolara.

U prvom kolu njih dve su poražene od Nemice Martine Miler i Rumunke Andree Vanč u tri seta - 6:2, 3:6, 3:6.

Izvor:MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
Bozoljac nadomak glavnog žreba Rolan Garosa
Sreda, 24. maj 2006. 20:40

Srpski teniseri imali su polovičan učinak u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos.

Dvadesetogodišnji Ilija Bozoljac se posle pobede od 2:1 nad Austrijancem Rajnerom Ajcingerom nalazi na korak od mesta u glavnom žrebu drugog Gren slem turnira sezone, dok je Viktor Troicki razočarao, glatko izgubivši od Čeha Jana Hažeka.

Bozoljac je Ajcingera, 183. na ATP listi, u pravom trileru savladao rezultatom 6:2, 4:6, 6:3. Bio je to meč u kom su obojica tenisera lako gubila gemove na svoj servis, naročito u drugom setu. Priča se promenila u setu odluke, u kom je zabeležen samo jedan "brejk".

U osmom gemu ga je ostvario Bozoljac, poveo sa 5:3 i potom rutinski priveo posao kraju. Naš teniser se koji minut ranije nalazio u veoma teškoj poziciji, pošto je pri rezultatu 3:3 morao da spasi dve "brejk-lopte".

Protivnik Bozoljca u poslednjoj rundi kvalifikacija biće naturalizovani Francuz Aleksandr Sidorenko, 218. reket sveta, koji je u drugom kolu deklasirao Austrijanca Petera Lučaka sa 6:0, 6:3.

Pošto je u utorak savladao blagog favorita, Švajcarca Žorža Bastla, Troicki je protiv Važeka pružio partiju ispod svake kritike i za jedva jedan čas igre izgubio je rezultatom 1:6, 2:6. Troicki je u oba seta po dva puta izgubio gem na svoj servis i nijednog trenutka nije predstavljao ozbiljnog takmaca razigranom Čehu.

Trojica najboljih srpskih tenisera, Novak Djoković, Boris Pašanski i Janko Tipsarević, obezbedili su nastup na Rolan Garosu na osnovu plasmana na ATP listi.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Tenis: Janković u polufinalu Strazbura

Srpska teniserka Jelena Janković nastavlja sa dobrim partijama na WTA turniru u Strazburu.U četvrtfinalu turnira vrednog 175.000 dolara ona je savladala Kineskinju Li sa 2:0, po setovima 7:5, 6:1.Poslednja prepreka na putu do finala biće joj 18. teniserka sveta, 17 - godišnja Čehinja Nikol Vajdisova.
26. Maj 2006 /00:15
Izvor: SOS Kanal
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cao svima

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 596
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6230
Napred Jelena  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Jankoviceva predala  Smile Smile Smile nakon izgubljenog prvog seta i 1:0 za vajdisovu u drugom Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.