Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:57:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasi blamovi  (Pročitano 3316 puta)
19. Feb 2006, 22:11:25
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
Ljudi,pisite vase blamove da se zajedno smejemo!Evo ja cu prva... Pre neki dan dok sam se sa deckom vozila autom,zamolila sam ga da stane da kupim nesto u knjizari.Inace,ja volim jace da lupam vratima... a kad sam zalupila vrata od auta,sve se zatreslo a moj decko je poceo da vice kako sam na frizideru ucila da zatvaram vrata.Kad sam usla u radnju isti slucaj... samo sto je prodavac komentarisao kako se vidi da sam dobro doruckovala i zamolio me da on proba da zatvori vrata,s obzirom na to da kad sam uhvatila za kvaku,ona jednostavno otpala i ostala mi u ruci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vasa reklama ovde?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2642
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 7370
neki dan sam sa posla stavila torbicu na krov od auta, jer sam pricala po mobitelu i drugom rukom trazila kljuc, sjela u auto, vozila se po garazi i kad sam htjela da vratim mobilni u torbicu, sjetila sam se da je ostala na autu.. srecom jos nisam bila izasla na cestu..  Smile
IP sačuvana
social share
If life flashes before your eyes, you better make sure it's fun to watch.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia E pedes&#039
Ja sam jednom tražeći svoju devojku zaustavio autobus pun putnika na sred puta,stao ispred kolima u u filmovima,ušao u bus,vozač me je pitao kako može da mi pomogne.Rekoh: Tražim jednu devojku!
On će: Zar ne tražimo svi? Izaberi jednu od ovih,vidi pun ih je autobus!
Onda su on i kondukter počeli da se smeju ko ludi! Ja naravno ispario odma'
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bla,bla.....Dignite ruke sve do neba...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 659
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
krenem ja ukutru u skolu sa drustvom
udjemo ti mi tako u bus kad se ja malo :shock:u neku devojkuisapletem se i padnem.
svi su se smejali pa i ona Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Najbolja ortakinja i ja usle s dva druga u kafic.Zezali se,oni nas castili picem.Bili smo najveselije drustvance u kaficu. Odjednom,zazvoni jednom decku telefon.Objasnio nam je da biju nkog njegovog ortaka i pitao nas dali imamo nesto protiv da oni odu,ili cemo mi s njima.Mi smo se slozile da ostanemo u kaficu,da na miru ispijemo pice.Kad smo zavrsile, krenule smo ka izlazu,a konobar nas je zaustavio i rekao da nismo platile pica.Mi smo mislile da su momci platili na izlazu. Nismo imale ni kinte kod sebe,jer smo pre odlaska u kafic bile na nekoj svirci.Konobar nas je pustio,ali smo morale da obecamo da cemo pustiti da nas on izvede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ja sam sedeo na klupici i ispala mi bala iz usta Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
dobro ljudi, blamovi... a ne pricice a la urbane legende
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
LG 4X HD
evo ovako...sedim sa drugarom kod njegovog brata u klubicu i pijemo,mene vec dobrano u'vatilo.kaze on meni "aj ja cu da ugasim svetlo,a ti idi uvati za dupe onu ribu za susednim stolom,nece provaliti ko je" ja naravno odusevljen idejom,kad sam pijan na svasta me moguce nagovoriti.Tako i bude...ugasi on svetlo, ja u'vatim ribu...i on u tom momentu upali svetlo  Smile Okrece se riba  a ja otprilike napravim  facu Smile  i kazem "izvini,slucajno sam"   okrenem se a on smrda umire od smeha...devojka je inace radila dva lokala pored vidjao sam je skoro svaki dan  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

all you need is my uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3008
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k700i
kao klinja shutao loptu od zid na rosnoj travi okliznuo se dok su neke djevojke prolazile tuda ( a ja bash neshto izveo chudno ) i pao u lezechu pozu sa glavom na lopti kao da chu na spavanje
IP sačuvana
social share
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My head is on loose but my shoes are tied

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
po obicaju,skoro uvek kasnim,pa se to vazi i za posao...medjutim,jedno jutro sam imala sastanak sa ozbiljnim klijentima,i u zurbi sam se spremila za 10 minuta,izletela iz kuce,da bi tek kad sam stigla na posao, izasla iz kola i primetila da sam dosla u ogromnim plavim plisanim papuchama  Smile
IP sačuvana
social share
Bash sad, il mozhe odmah? o.O
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:57:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.