Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 12:09:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naser Orić ubio sudiju Slobodana Ilića!  (Pročitano 27111 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG Nexus 5
Da nepravedan je sud u Hagu...pocinjen je genocid u Srebrenici a Srbija jos nije to priznala nit je sta uradila povodom toga iako je osudjena za to....

Srbija osudjena za Srebrenicu?

Zaista vas imami uce dobro. Dzehenem se smesi. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Nadam se da moj komentar necete obrisati kao predhodni, ali stvarno moderatori nisu realni, ovakvi komentari nisu brisani:
Ima negdje ovde i slika njih dvojica zajedno zagrljeni

Mamu mu jebem koljacku

Pokušavam da zamislim njegove poslednje misli i teško mi je.I u smrt je otišao ne dozvolivši zlikovcu da likuje.Sanjaš li ga Nasere,đubre balijsko?

Ne mesaj casnog Srpskog generala i balijskog olosa! Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG Nexus 5
A ti si sta?

Sudija za off topic?

Ili pisi o temi ili nemoj. Tvoj izbor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson 
Da nepravedan je sud u Hagu...pocinjen je genocid u Srebrenici a Srbija jos nije to priznala nit je sta uradila povodom toga iako je osudjena za to....

Srbija osudjena za Srebrenicu?

Zaista vas imami uce dobro. Dzehenem se smesi. Smiley

ajde nam reci otkud skorpioni u bosni,pta je arkan radio, pta su radile crvene beretke, da nisu dosli sa marsa...zar srbi iz Srbije nisu ginuli po Bosni, zar JNA,a srbija kao legitimni inasljednik bivse yuge nije ratovala po Bosni, doduse kasnije su to oruzje predali bosanskim Srbima itd itd....

tu presudu trebas gledat malo vise u nekim globalnim političkim okvirima, ono fola : ajde da im otmemo kosovo, ali ih nečemo osuditi za genocid i agresiju na drugu državu, mislim ne može se govorit o postojanju neke svjetske pravde...mada u presudi stoji da je srbija mogla,ali nije sprijećila genocid u srebrenici.... znači svijet je uvidio da ste i vi u to bili umješani,ali je odgovornost prebacena na institucije bosanskih srba???večina tih otuženih Srba svoje prebavialište je imalo u Srbiji,a ne u Bosni...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 02:20:00 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
"Daj ne jebi gredu: Beogradski manijak silovao metalnu banderu"
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG Nexus 5
1. Tema je o Naseru Oricu i njegovom delu;
2. Recenicu poput: "Srbija jos nije to priznala nit je sta uradila povodom toga iako je osudjena za to..." moze reci samo neki zadojeni alahov ratnik;
3. Tema je jasna, sav off topic se brise;
4. I tu staje prica.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 05:41:36 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia E
Nadam se da moj komentar necete obrisati kao predhodni, ali stvarno moderatori nisu realni, ovakvi komentari nisu brisani:

Smile
Slusaj ti becko ili backo kako god, da li ti nesto znas o generalu Mladicu osim iz medija pogotovu sa U92? da li znas ili ne znas? ako nikad nisi upoznao i pricao sa ljudima koji su bili njegovi neposredni saradnici i borci za vreme rata ona ja i ti nemamo sta da razgovaramo, to kao prvo a kao drugo nisi ti taj da sudis i presudjujes sta na ovoj temi ide u off i sta treba da se brise, i kukas tu kao nekak baba  imeni su moje ostrije postove brisali pa nisam cmizdrio kao ti, mi lupetamo oni brisu to im je zaduzenje!

elem , i ja sam malo otisao u off izvinjavam se svima!
Sto se tice Srebrenice srpske zrtve se znaju u broj znaci svaka ima ime i prezime mesto pogibije samo nema nekih tela koja ce biti kad tad nadjena. To su mucenici koji su stradali za veru Hristovu, a nastradali su od ruke balijskog olosa nasera orica kojii ce dobiti zasluzenu kaznu! Ono sto je dobio od snajpera za vreme rata nije nista naspram onoga sto ce tek da mu se desi, kad tad!
Sto se tice Srebrenice muslimanske zrtve nikako da se utvrde, da vidimo koliko ih je stradalo imena prezimena itd. ne mogu biti na spiskovima stradalih neki sto su glasali 96'e ne mogu se tu sahranjivati neki mudzosi koji su pobijeni na Romaniji, Treskavici ili ko zna gde ima tu jos dosta stvari koje treba da se razciste pa tek onda genocid i te gluposti!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Smile
Slusaj ti becko ili backo kako god, da li ti nesto znas o generalu Mladicu osim iz medija pogotovu sa U92? da li znas ili ne znas? ako nikad nisi upoznao i pricao sa ljudima koji su bili njegovi neposredni saradnici i borci za vreme rata ona ja i ti nemamo sta da razgovaramo, to kao prvo a kao drugo nisi ti taj da sudis i presudjujes sta na ovoj temi ide u off i sta treba da se brise, i kukas tu kao nekak baba imeni su moje ostrije postove brisali pa nisam cmizdrio kao ti, mi lupetamo oni brisu to im je zaduzenje!

elem , i ja sam malo otisao u off izvinjavam se svima!
Sto se tice Srebrenice srpske zrtve se znaju u broj znaci svaka ima ime i prezime mesto pogibije samo nema nekih tela koja ce biti kad tad nadjena. To su mucenici koji su stradali za veru Hristovu, a nastradali su od ruke balijskog olosa nasera orica kojii ce dobiti zasluzenu kaznu! Ono sto je dobio od snajpera za vreme rata nije nista naspram onoga sto ce tek da mu se desi, kad tad!
Sto se tice Srebrenice muslimanske zrtve nikako da se utvrde, da vidimo koliko ih je stradalo imena prezimena itd. ne mogu biti na spiskovima stradalih neki sto su glasali 96'e ne mogu se tu sahranjivati neki mudzosi koji su pobijeni na Romaniji, Treskavici ili ko zna gde ima tu jos dosta stvari koje treba da se razciste pa tek onda genocid i te gluposti!
Dominick je u pravu.U žrtve tzv.genocida ubrojali su i sve koji su poginuli od 92-ge godine u borbama,kao i sve babe i starce koji su umrli za vreme rata.Ispada da za 4 godine rata u Srebrenici nije poginuo i umro nijedan musliman do 12.jula 1995.g.,a Srba je za to vreme pobijeno skoro 4000.Da li je to moguće.U laži su kratke noge ,sve će se saznati.Pitanje je kako na B 92 ne objaviše informaciju o Naserovom zločinu i vadjenju očiju ,kako ne napraviše specijalne emisije o stradanju Srba u Srebrenici.Tamo se prvo desio zločin nad Srbima,ali po njima Kandićki i Hagu za ubistvo Srba ne mora da se odgovara i srpke žrtve ne postoje.E,pa nije tako. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat

Mamu mu jebem koljacku

Ja stojim iza svojih rijeci na modovim je da brisu ako hoce ali svoje rijeci povuci necu i dalje misli isto ako ti smeta ako mislis da je laz da je propaganda a ti pokazi drugacije dokazi da je bilo drugacije a dok to ne uradis navikni se na to da ces cuti i ono sto ti ne prica babo kod kuce !

Ratni zlocini nad Srbima pocetokm rata u BIH

Ratni zlocini nad Srbima   92
selo Josnica na Nikoljdan -72 Srba
selo Ratkovice -21 Srbin , jun mjesec
selo u blizini Srebrenice Odžačani  jun mjesec
selo Fakovici  25 Srba spaljeni
selo Skelani 65 Srba
selo Kravice 100 Srba
selo Sijekovac 50 Srba prvi zločin u BIH
Ukupno u podruciju Srebrenice i Podrinja  3500

Znaci 92!!!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 12:59:57 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia E
@mickfrik
I za sve to covek ode u Hag i dobije 2 godine koje je vec bio tamo!
A sada izlaze neki fantomski svedoci i dokazi koje je sve ljude pobio ukljucujuci i nesrecnog Slobodana Ilica, mada meni nije jasno zasto se ne pokrene sada novi postupak cisto za ubistvo ovog jednog coveka dobice bar 5-6 godina ako nista drugo ili za isti zlocin ne moze da odgovara 2x kako bese ono u zakonu! Smile

« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 13:07:55 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson 
Citat

Mamu mu jebem koljacku

Ja stojim iza svojih rijeci na modovim je da brisu ako hoce ali svoje rijeci povuci necu i dalje misli isto ako ti smeta ako mislis da je laz da je propaganda a ti pokazi drugacije dokazi da je bilo drugacije a dok to ne uradis navikni se na to da ces cuti i ono sto ti ne prica babo kod kuce !

selo Skelani 65 Srba
selo Kravice 100 Srba

Znaci 92!!!!!!!!!!!

Citat

Mamu mu jebem koljacku

selo Skelani 65 Srba
selo Kravice 100 Srba

Znaci 92!!!!!!!!!!!

umijes li ti sabirati? znas sta, sit sam ja te Vase demagogije, lazi,lazi ,lazi dok ne postanu istina, i te dole Bosnjacke zrtve koje su zavrsile po Bog zna kakvim jamama i masovnim grobnicama bile bi srpske zrtve,al sva sreca pa postoji DNK analiza, i zna se svakom ime i prezime i na to se misli samo na zrtve iz jula 95. godine,ostali su valjda negdje dostojno ukopani koliko je se to moglo "dostojno" uradit za vrijeme rata oko srebrenicke enklave....
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
"Daj ne jebi gredu: Beogradski manijak silovao metalnu banderu"
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 12:09:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.