Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 15:54:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naser Orić na slobodi  (Pročitano 84029 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
srpske žrtve su velikom većinom bili hrvati, muslimani i albanci zar ne?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@nssale
nerazumijem sta si mislijo sa tim vicem. pojasni mi(poznajem dobro vic ali nevidim relevacinje za ovu temu)
ne nisam gledao to o srpskim zrtvama, sta su pronasli?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6500s
Zna li neko koliko je srba osudjeno dosad u hagu a koliko ih je "umrlo",a i razmislite malo:da li bi izrucili nekoga ko je branio vas narod da mu sude tamo neki crnci i japanci,a ako ne uspeju da kompletiraju optuznicu ili ne uspeju da ga osude onda ce verovatno da umre prirodnom smrcu
IP sačuvana
social share
"Ja ne odlucujem da li cu u bitku po tome kolika je sila koja mi preti,nego po tome koliku svetinju branim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A jeste li videli onog baliju sto prica o korenima?

nashi korjeni su Bosanski...a za vas neznam odakle ste se pojavili..
IP sačuvana
social share
Moj dom je BIH,ja dizem zastavu do neba !!!!!

i da,da...do haosa i rasula sve vas vodi Baba Jula Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
A sad DOSMANLIJE ...svi na noge skocite i iz petinih zila pokusajte da uhapsite Ratka Maladica i Radovana Karadzica i odmah ih isporucite Hagu jer je to "medjunarodni nepristasan sud" a mozda i koja para kapne sa strane.

za Karadzica me zaboli, ali Mladica sigurno nece nikada uhvatiti..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
Zvezdas -BG
pa gdje su sve te zrtve,lesevi? nemoj samo reci da su ih mundjosi pojeli. kada krenu srpske grobnice iskopavat i nadje se 3500 leseva srba oko bratunca onda cu se ja poklopit.

pa zato sto se ne zna gdje ste ih ti i takvi kao ti sve "smjestili"...uostalom, ne vjerujem da sve one majke i ostala rodbina ne nose dzabe crninu...ajd skontaj prvo kakve gluposti provaljujes....

vidio sam jos jedan tvoj biser, kao vi ste se branili ovo ono...pa vas niko nije *ebavao 10%, vecina vas je pobjegla ko misevi u zapadne zemlje i skandinaviju, i sad se vracaju sa autima na kredit, i one hanume kao gospodje i izigravaju dame a prije rata nisu imale sta jesti...
i kako ste ratovali??? pa i niste, jer vas nije ni bilo, vec su vam oni mudzahedini dolazili u pomoc, ko kakve zivotinje i fanatici uskakali u rovove, to je bilo daleko od ljudi, da ne bi iranaca,iracana,saudijaca i ti tamo...drugaciju bi vi pricu danas pricali....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zvezdas -BG
pa gdje su sve te zrtve,lesevi? nemoj samo reci da su ih mundjosi pojeli. kada krenu srpske grobnice iskopavat i nadje se 3500 leseva srba oko bratunca onda cu se ja poklopit.

pa zato sto se ne zna gdje ste ih ti i takvi kao ti sve "smjestili"...uostalom, ne vjerujem da sve one majke i ostala rodbina ne nose dzabe crninu...ajd skontaj prvo kakve gluposti provaljujes....

vidio sam jos jedan tvoj biser, kao vi ste se branili ovo ono...pa vas niko nije *ebavao 10%, vecina vas je pobjegla ko misevi u zapadne zemlje i skandinaviju, i sad se vracaju sa autima na kredit, i one hanume kao gospodje i izigravaju dame a prije rata nisu imale sta jesti...
i kako ste ratovali??? pa i niste, jer vas nije ni bilo, vec su vam oni mudzahedini dolazili u pomoc, ko kakve zivotinje i fanatici uskakali u rovove, to je bilo daleko od ljudi, da ne bi iranaca,iracana,saudijaca i ti tamo...drugaciju bi vi pricu danas pricali....

eee zoki. procitaj malo postove bolje. ja jesam bio u ratu. sve 3 godine sam prove u sarajevu na ratistu. sta sad to ima veze ako se ja vratim sa autom na kredit? koliko znam da srbi iz dijaspore isto tako dolaze na ferije sa mocnim autima. samo jedno pitanje. bratunac i srebrenica nisu uopste daleko od srpske granice. zasto mislis da su sve zene pobjegle u srbiju a muskarci ostali ? pa vi u te 3500 racunate dobro naurazane vojnike koji su izgubili zivote u ratu, e zoki nije isto ubit nauruzanog vojnika i civila. moj otac i brat su poginuli za vrijeme rata, ali kao vojnici ABIH. zao mi je puno, ali oni su znali da mogu da poginu jeli dok obuces unofrmu i naoruzas se onda je sve gotovo. ja nisam klao za vrijeme rata ali mogu ti reci da sam pucao na sve sto se mrdalo sa uniformom, jeli da su te iste uniforme usle napravili bi srebrenicu broj 2. hajde vise. ako vam smeta taj naser toliko uzmite pistolj i koknite ga. siguran sam da ga mozet negdje naci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
nece dugo.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
e moj savo, ako ti ne vidis da cemo se skoro pomarisati, necu ni da pricam sa tobom,
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Нисам сигуран да ћемо се ми марисати и са ким,хтели то или не.Једино ако нас неко са стране уведе у сукоб,а мислим да Босна није страна на коју треба окретати главу кад су ове ствари у питању...можда грешим,али не бих волео...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 15:54:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.