Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 17:42:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naser Orić na slobodi  (Pročitano 78977 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ali da je presuda sramotna,sramotna je i ovo najbolje pokazuje šta je Haški sud.to je nula od suda i nula od pravde.Bošnjaci su najbolje plakali i isplakali da su žrtve,zato će i doć do podjele Bosne za par godina garant.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
Ja nesto mislim, rekli su da je zadatak suda da pomiri narode, ali evo poslije Oriceve kazne i govora sudije da je dobio sto je zasluzio ja ne osjecam nikakvu satisfakciju! Bas naprotiv moja
netrpeljivost prema Bosnjacima se dodatno produbila i zato je najbolje da svako ide svojim putem! To isto i oni osjećaju!
PS
Bosnjaci posoto volite da nosite majice sa likom Nasera Orica, a ja nema nista protiv toga, medjutim sad me zanima da li cete i dalje nositi posto je vrhovni sud planete zemlje dokazao da je i on ratni zlocinac? Ovo pitam posto nam suljeman Tihic probi glavu recenicom Zlocin je zlocin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
najbolja varijanta je da se dogovore Hrvati i Srbi u Bosni i da se maknu od ovih bez kožice . Njihovi političari su izgubljeni u vremenu i prostoru , Tihić i  ekipa , to nema veze o ničemu samo čekaju donacije to im je glavna riječ u svakoj priči.

RS i Hercegovina su za njih svakako druga država,oni se boje proć tamo a kamoli stat popit piće i ručat,a htjeli bi da sve kontroliraju iz Sarajeva i ubiru poreze.

Nemože proć dugoročno jer država nije država ako u njoj živi 2/3 nezadovoljnih građana,Bosna će se raspast sama od sebe bez velikih političkih natezanja i sukoba,jednostavno će se rasut jer ne funkcionira kao uređena država a o pravnoj državi BiH da ne govorim,to jednostavno ne postoji.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 18:35:33 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
najbolja varijanta je da se dogovore Hrvati i Srbi u Bosni i da se maknu od ovih bez kožice . Njihovi političari su izgubljeni u vremenu i prostoru , Tihić i  ekipa , to nema veze o ničemu samo čekaju donacije to im je glavna riječ u svakoj priči.

Eh Nikola,da smo malo bili pametniji mi hrvati a i srbi bila bi danas Republika Srpska Srbija a Herceg Bosna Hrvatska,a ovako moramo da patimo svi na obe strane jedino kome to ide u korist je bosnjacima...ali docice i to jer ovako nece moci opstati Bosna previse para kosta ona EU da bi oni trpili ovo....A moze li mi itko reci koliko je poginulo srpskih civila u Bosni i vojnika? I gdje oko toga mogu da nesto procitam!!Hvala unaprijed...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@nikola 34
prvo se najedi pa onda izmišljaj gluposti..
mislim teško je pritisnuti okidač tako.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
@nikola 34
prvo se najedi pa onda izmišljaj gluposti..
mislim teško je pritisnuti okidač tako.. Smile

šta je pjesnik htio reći ? Ja pričam iz iskustva a ne iz razloga što nekog volim ili ne volim,kod mene te kategorije ne postoje.Šifra : donacija !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ama znaju oni sta rade to im je posao! Nije nase da petljamo neki smatraju da uopste kriv nije.
Ja sam za to i nista drugo ko je kriv nek odgovara ko nije nek ide kuci!
Nama i treba takvo nesto posto smo zatrovani i slepi mrznjom nacionalizmom
Pa eto suda nek nam presudi po njemu mozemo se ravnjati ko je i koliko kriv i nevin!!!
Nekakve toboze zrtve 8000 ili 8 svejedno ima sud pa nek sudi.
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
Pa eto onaj srpski vojinik je dobio 9 mjeseci zatvora, jer je ubijao Bošnjake iz Srebrenice, negdje oko 350 ih je pobio! Kada ga je sud pitao zašto je to uradio, rekao je da je morao ,jer bi u tom slučaju ubili i njega i njegovu porodicu! i da li je to pravda! Nema tamo pravde! more doživotna za takve!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava Ja
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Koji bre vojnik ?????
IP sačuvana
social share
Hiljadu Zasto...Hiljadu J"bemli ga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3
ajd necu opet da se svadjam i prepirem...stvar je takva....nije bilo dokaza...Brat Naser je oslobodjen..i nema se sta ovdje vishe raspravljat idete van teme max
IP sačuvana
social share
Aman,Bosno moja,zemljo ponosna,zemljo mojih djedova...
Aman,Hercegovino rijeko Neretvo,kraj tebe sam rastao...
Aman,moj SANDZAKU,zeljo velika,u tebi je ljubav moja....
Aman,Sarajevo,Dzenet seheru,budis snove,budis utjehu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 17:42:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.