Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasa liga se blizi kraju... rasplet  (Pročitano 5358 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Za razliku od nekih klubova mi nemamo nekih vecih problema sa efikasnoscu... nema nam najbolji strelac u ekipi 4 postignuta gola.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
kopernik a znas li ti onaj ... pita mali grobar tatu : tata kad je Partizan zadnji put pobedio Zvezdu .... odgovori mu ovaj : ne znam sine idi pitaj dedu .....

a sto se regularnosti tice ... nemojte da nabrajamo vase "regularnosti" .....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 378
mob
SonyEricsson xperia
Ja ne volim previše Muslina, jer pravi prilično statičnu ekipu, ali ono što me oduševljava kod njega jeste da je jedini koji je doskočio Partizanovim marifetlucima.
Da li ste se ikad zapitali, zašto su Partizan od raspada SFRJ vodili samo debitanti?Tumbaković, Ješić, Vermezović, pa i Lotar je takoreći debitant jer je pre Partizana imao samo Rapid iz Beča i valjda jednu jedinu međunarodnu pobedu baš protiv Partizana. Od tada do danas, sve sami debitanti, a Partizan oborio sve moguće rekorde (bodovi, golovi, gol-razlika...) Čak je rizikovao da ga Evropa "praši" sve samim katastrofama, jer kad Partizan ispadne iz Evrope, to je da ti se kosa digne na glavi.
Muslin je lisica velika, namazan svim bojama, i ako sad uzme "duplu krunu" imaće 5 od 6 mogućih titula.
Ima tu nešto što mi "obični smrtnici" ne razumemo, ali ta hladnoća i smirenost Muslinova me uveravaju da čovek zna šta radi.

Što se tiče ovih pobeda u "zaustavnom vremenu" (nepostojeća reč u srpskom jeziku, a tako često korišćena), cvih golova posle 90. ima koliko hoćete. Ako se mislilo na utakmicu sa OFK-om, po "novim" prvilima (važeća od SP 1994.) ta utakmica je trebala da bude produžena bar 9-11 minuta. Pola minuta za promene igrača, minut za lekarske intervencije, povreda i zamena sudije, nadoknada namerno izgubljenog vremena. Obe utakmice Lige šampona imale su po jedan crveni karton. Igrač mirno izađe, a igra se nastavi posle 30 sekundi. Kod nas svaki crveni karton ili penal "oduzmu" bar po 3 minuta u kojekakvim natezanjima i povlačenjima. Koji evropski trener bi to tolerisao bez vremenske nadoknade?

JA LIČNO sam bio žrtva tih nadoknada.  
16. 03. 2003. Real Sosijedad - Viljareal 2 : 2
Baš me briga što je Sosijedad izgubio titulu, ali imao sam u ruci kladioničarski tiket na kome sam 50 dinara trebao da pretvorim u 110.000 (sto deset hiljada). Do 94. minuta bilo je 2 : 0 onda prvi gol a u 96. i drugi. Konačnih 2 : 2, i ode moja životna šansa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Lotar je najuren iz rapida jer je uspeo od prvaka drzave kojem nije dobro islo pa je kuburio na pola tabele da napravi tim koji je u poslednjem kolu izborio opstanak.

Muslin je takticar veliki, nije trener koji srlja u pobedu nego ziheras koji igra na rezultat.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Муслин нема појма и фала богу што је у звезди. Да је неки прави тренер требали би да имају 10-ак бодова више од Партизана који скоро није био лошији. Али то је већ ваш проблем...
Наши тренери везе немају ни један. То се најбоље види по томе што скоро ни један играч чак ни у Партизану и Звезди не зна основне ствари, а о тактици да се и не говори. Једино се код Матеуса видела нека концепција у игри, каква-таква.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Muslin je pokazao da nema boljeg trenera na rezultat. To je sasvim dovoljno. Trofeji sve govore.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
nije poenta imati 10-20 bodova vise od drugog , sta bi onda dobili , klasicno prodavanje bodova , namestanje utakmica , jos manje ljudi na tribinama ... poenta je igrati na rezultat , kad mozes igras lepo , punis a kad je tesno odigras koliko treba pa makar i na kontre ali dobijes . Mislim da je Muslin sjajan trener . A sto se tice grobarskih trenera  , Tumba ovde caruje par godina , i ode preko i nigde ga nema , Mateus trener Madjara , Vermezovic ... koji je on trener ? Jesic ? on trener ... ? pa da valja i jedan od tih otisli bi negde u kvalitetnu ligu ... a ovako ... ostaje da treniraju u nasim beton ligama , u Aziji ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jesica... nisam narocito pratio ne mogu da sudim..
Tumba... tumba nije trener, tumba je idiot, uzimao je titule i na tome mu svaka cast, uzimao ih je sa najjacom ekipom .. ko sto su ljupka petrovica proglasili za ikonu trenersku jer je bio prvak evrope a covek je panj koji pojma nema samo je imao bukvalno dream team na terenu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Не може да буде пањ човек који освоји титулу првака Европе. И Реал има дрим тим па неће бити првак Европе. Што је бољи тим потребан је и бољи тренер, а ови наши су сви дудуци јер ниједан озбиљан тренер не би радио у овој лиги.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Moze da bude panj jer je u timu imao  2 kreatora igre koji su se savrseno znali, covece jesi gledao tadasnju zvezdu, pa oni su disali u istom ritmu jebote....
Svaki dobar strucnjak priznace ti da je trenerova uloga u igri manja od 10% jer sem formacije i prvog tima koji ce da izvede, on tu nista ne moze da promeni.
Ako ima dobar tim, ako momci hoce i mogu oni ce pobediti, ako ne mogu nece, on jedino moze da napravi te 3 izmene koje su najcesce iznudjene...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: c2e

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.