Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasa budalastina na kvadrat- u fudbalu  (Pročitano 2116 puta)
02. Jun 2007, 23:17:42
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Fudbaleri Ranko Despotović i Srđan Baljak podeliće titulu najboljeg strelca Meridijan Superlige, iako je igrač Banata postigao gol više, ali u plej-autu
Odlukom da titulu najboljeg strelca Meridian Superlige podele Ranko Despotović i Srđan Baljak napravljen je neviđen presedan! Najbolji strelac Vojvodine je postigao 17 golova, ali je, za razliku od fudbalera Banata, koji je jednom više zatresao protivničku mrežu, 10 mečeva igrao u plej-ofu, pa je njegov učinak daleko značajniji. 
Branislav Delić, komesar za takmičenje Meridian Superlige, ovu, najblaže rečeno smešnu situaciju, pokušava da predstavi kao "solomonsko rešenje".
- Kad se takmičenje završilo, shvatili smo da u propozicijama nije precizirano kome pripada titula najboljeg strelca, pa smo se odlučili za "solomonsko rešenje". Vi novinari imate pravo da se ne slažete s tim, ali smatram da smo uradili dobru stvar - kaže Delić.
Ovakve situacije nema ni u ligama iz kojih su čelnici Zajednice Superligaša prepisali sistem takmičenja s plej-ofom i plej-autom.
- Zatečeni smo ovom situacijom. Svi smo krivi što je do ovoga došlo, ali za narednu sezonu ćemo precizirati propozicije, da se tako nešto ne bi ponovilo.
Kako mislite da precizirate takvu situaciju, kad je već sada jasno da se sledeće godine Liga neće igrati po sistemu plej-ofa i plej-auta?
- Mi ćemo napraviti propozicije za sledeću sezonu i tako precizirati sve, kako ne bismo došli u sličnu situaciju. Slažem se da je odluka pomalo čudna, ali sam uveren da smo doneli dobro rešenje - zaključuje Delić.

Janković: Nelogično

Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice klubova Meridian Superlige, takođe tvrdi da je odluka o "solomonskom rešenju" nelogična.
- Slažem se da je takva odluka nelogična. Najbolje bi bilo da je titula prvog strelca otišla u ruke Ranka Despotovića, ali za to morate da pitate Branislava Delića, jer to potpada pod njegovu nadležnost - rekao je Janković.

Svuda u svetu postaoje koeficijenti  za tezinu lige i utakmica. nasi funkcioneri iz MS lige nisu naucili to pravilo-da su naucili znali bi da igrac koji igra u jaceoj ligi ima bolji status. U nasem slucaju to je Despotovic iz Vojvodine.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Citao sam danas u Zurnalu... Gluposti... I jos se onaj Baljak nesto buni... Covek igrao u plej aut-u i hoce da bude prvi strelac lige,a davao golove Zemunu,Cacku,Vozdovcu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Citao sam danas u Zurnalu... Gluposti... I jos se onaj Baljak nesto buni... Covek igrao u plej aut-u i hoce da bude prvi strelac lige,a davao golove Zemunu,Cacku,Vozdovcu...
Najbolji strelac lige- igrac koji da najvise golova  ----> znaci Baljak
Posto su napravili glupost i nisu precizirali pravila, treba dati trofej igracu koji je dao najvise golova (pa i taj plej-aut je valjda nasa liga  Smile ).
A ne da bude, ti si dao najvise golova a ja sam najbolji strelac. Pa to nigde nema.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 02:23:16 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
A kako za zlatnu kopacku golovi iz 5 najacih evropskih liga po 2 poena pa onih liga iz drugog ranga po 1.5 pa iz najgorih po 1  Smile ali ipak to su trebali da preciziraju pre pocetka sezone a ne kad se zavrsi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Pa to i kazem, trebalo je ipak doneti neko pavilo ili mozda uvesti koeficijente za pej of i plej aut. Posto to nisu uradili mislim da titulu treba da ponese Baljak, jer ipak je dao najvise golova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Po toj logici OFK bi trebalo da ide u Kup Uefa kao cetvri jer je osvojio 50 bodova,2 vise od cetvrtoplasirane Bezanije...

Ma glupost... Baljak nek uzme tu titulu najboljeg strelca ako ga nije sramota.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Ma sto se mene tice ne mora da je uzme niko, samo hocu da kazem da smo smesni. Pa u kojoj se jos zemlji na kraju prvenstva ne zna najbolji strelac  Smile Smile . Napravili su propust, a sada prave kompromise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kakve to ima veze,takva su pravila.A jos je Baljak dao vise golova od Despotovica dok se igralo bez play off-a i play out-a. . zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Kakve to ima veze,takva su pravila.

To jos nismo utvrdili  Smile  U svakom slucaju smo ispali smesni... Onda stvarno treba dati OFK-i 4.mesto...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ispali smo smesni,to stoji. . Mislim Despotovic verovatno zasluzuje titulu,vise je pokazao,ali ako se sve sabere Naljak je dao vise golova. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.