Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li nam je potrebna skupstina?
Da
27.3%  (27)
Ne
11.1%  (11)
Zivela anarhija\diktatura!
15.2%  (15)
Poslanici su lopovi, sve ih treba strpati u zatvor
31.3%  (31)
Puca mi prsluk za to...
4%  (4)
Dopisi po zelji...
11.1%  (11)
Ukupno glasova: 99
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narodna Skupstina Srbije ~ Kuda plovi ovaj brod?  (Pročitano 44006 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Заиста поражавајуће размишљање.

Увешћемо ето те законе, јер нам требају за ЕУ, али се у суштини ништа нече шроменити, јер људи немају свест о очувању животне средине.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Stalno taj pogrešni stav da nem neki zakon treba zbog EU. Ekološki zakoni nam trebaju zbog našeg zdravlja, zbog naše dece, zbog reciklaže naših resursa, zapšljavanja naših građana, a ne zbog EU. Šta briga nekog Hansa za sumpor u Pančevu ili Kostolcu.
Pa to je sve namerno. Ovaj hoce jeuropu a ovaj nece a onda ide ono: a bombardovanje, a Kosovo a papa a Soros itd itd. Uz zdusnu pomoc medija.Gde ti vidis da mediji objasnjavaju zasto je to dobro, koji su stvarni efekti, sta su posledice?

@Duki
Nisu ni oni bili drugaciji ali su se ucili. Decenijama se Svaba ucio da ako otkucas (prijavis) onog sto prlja okolinu znaci manje policajaca, cistija okolina a sto je najvaznije: manji poooooorez.
Pri tom kazne su drasticne, mora da se plate ili da se odleze, a sta je mene u Engleskoj odusevilo bio je natpis: ne rasprvaljajte se sa ovlascenim licima, samo gore sebi cinite. I ide hijerarhijska lictacija, sto se vise bunis to veca kazna.
Uz to ide i ona nasa bolecivost: nemoj da ide jadnik u zatvor jer jeeeebi ga, izgubice posaoooo bla, bla. To sto zbog strvine drzava i drustvo gube na autoritetu nikom nista.

Ja ne bi jeuropu fermao ni za suvu sljivu: namerna kradja 20 godina, pljacka 40.
Kaze pobeci ce iz zatvora  Smile Smile Smile
Lanci bato, kugle pa da vidis kako ce mu lakne kad mu posle 20 godina skine lance. Dozivi zivotnu srecu. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2009, 15:20:11 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Predlog. Promenite naziv teme u Narodni cirkus Srbije.. nazalost skupo nas kosta..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Најлакше Србин научи лекцију, ако га опалиш по џепу.

Причају едуковати људе. Ма каква едукација, боле Србе курац за загађене реке, смеће испред улаза, поред контејнера (а контејнери полупразни) и по парковима.

Одери првог који нешто баци, са пар хиљада. Одери и другог. Па трећег и тако редом. Научиће се већ. Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2009, 15:35:13 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Најлакше Србин научи лекцију, ако га опалиш по џепу.

Причају едуковати људе. Ма каква едукација, боле Србе курац за загађене реке, смеће испред улаза, поред контејнера (а контејнери полупразни) и по парковима.

Одери првог који нешто баци, са пар хиљада. Одери и другог. Па трећег и тако редом. Научиће се већ. Smile
Pa to su svi radili. Idi malo na zapad pa vidi.Pusti ga da divlja i divljace gore od nas.
Svaba je znao da udje u Cesku za vreme tranzicije i da divlja ko zadnji skot.
Ceska nema zakona, nema para, Svaba pun dojchica i divlja covek. E sada je vec drugo.
Kad zna da za cas moze da udje u bajbok a da pri tome niko ga nece stititi, sada zna da se ponasa kao u svojoj zemlji.
Ja sam hteo da unesem u Englesku pre tri godine 10 kila dimljenog mesa. Nasli me, i carinik mi daje list da procitam i jedan list da potpisem konfiskaciju.
Na listu je bilo napisano, da posto prvi put krsim zakon UK, to mi se oprasta, a da svaki sledeci put mi sleduje kazna izmedju 1000 do 3000 funti ili dve do pet meseci zatvora.
Em su oni to imali da ja prvi put krsim zakon carine, em za sledecih 2000 godina mogu samo da najebem.
Od onda ni sendvic ne nosim, pazim koliko cigara unesem itd itd.
Jaaaako dobro znam da nece biti greske. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
da unesem u Englesku pre tri godine 10 kila dimljenog mesa

Citat
da posto prvi put krsim zakon UK

ma znao sam ja,od početka da si ti naš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Citat
da unesem u Englesku pre tri godine 10 kila dimljenog mesa

Citat
da posto prvi put krsim zakon UK

ma znao sam ja,od početka da si ti naš  Smile
Znam ja Gale da svaki Srbin koji je isao napolju je petokolonas, a ako govori strani jezik je agentura cia.
Pa ja od toga zivim, stavljam papine lokatore.
Idi bre malo na aerodromu pa vidi avione pune Srba u svim pravcima jeurope i sveta.
Jel ti mislis da svi Srbi zavise od zutih i plavih? Taman posla. Ne bi nas bilo.
Jel znas ti kako pametan Srbin naziva glupog Srbina?
Telefonom iz inostranstva. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Elektronski sistem Skupštine ne radi
Poslanicima džaba delili uputstva za korišćenje
Autor: M. M. | Foto:m. ilić | 04.04.2009. - 05:00

Niko ne želi da preuzme odgovornost što elektronski sistem u Domu Narodne skupštine, vredan 50 miliona dinara, ne radi i pravi haos u radu parlamenta. Nadležni prebacuju odgovornost jedni na druge, ali generalni sekretar Skupštine Veljko Odalović obećava da će sistem vrlo brzo raditi kako treba.

- Nadam se da će u ponedeljak raditi, tako su bar obećali ljudi iz firme „Omnistok“, sa kojom imamo ugovor - rekao je juče kratko Odalović za „Blic“, dodajući da veruje da će elektronski sistem proraditi do prvog glasanja u renoviranoj sali, pa da skupštinski službenici neće morati ručno da sabiraju glasove.
Kako tvrde poslanici, u sali bez slušalica ne može da se čuje šta predsedavajuća govori, a sednica je prekjuče počela s jednočasovnim zakašnjenjem, jer je zakazao sistem za utvrđivanje kvoruma. Sofisticirani sistem ne reaguje ni na kartice koje su poslanici ubacivali u svoje poslaničke jedinice. Uzalud su podeljena objašnjenja o rukovanju.
Sistem je nabavljen od firme „Omnistok“, čiji je vlasnik Veselin Sjekoća, u vreme dok je Dragoljub Mićunović predsedavao tadašnjom Skupštinom SCG. Ova firma je, prema rečima Odalovića, trebalo da obavi i instaliranje sistema, a zašto to do sada nije urađeno, pitanje je na koje generalni sekretar nema odgovor.
Nekadašnji generalni sekretar Savezne skupštine Milan Lučić kaže za „Blic“ da je sistem kupljen 2002. godine za oko 50 miliona dinara. On tvrdi da je „Omnistok“ pobedio na tenderu između nekoliko ponuđača i da je ta firma nabavila prestižan elektronski sistem marke „filips“ kakav se koristi u parlamentima u Parizu, Madridu, Ljubljani i mnogim drugim prestonicama.
Na pitanje zašto ne radi, Lučić objašnjava da je te 2002. godine instaliran samo deo sistema, ali ne i elektronsko glasanje i vođenje sednice zato što to nije bilo predviđeno poslovnikom.
- Čekali smo da se promeni poslovnik u maju 2004. godine. Tada je za predsednika došao Zoran Šami iz DSS. Tada su obustavljeni svi radovi - kaže Lučić.

Blic

Šlamnuli su šest miliona evra za sistem i sad ne mogu da ga uključe. E bravo, stvarno bravo. Sve t treba pod udar zakona o organizvanom kriminalu. Zašto bi budžet punila sirotinja kad su se lopovi nafuterovali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Šlamnuli su šest miliona evra za sistem i sad ne mogu da ga uključe. E bravo, stvarno bravo. Sve t treba pod udar zakona o organizvanom kriminalu. Zašto bi budžet punila sirotinja kad su se lopovi nafuterovali.
  Smile Грешиш јако. Батине и мотке па побити битанге!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Pa sada ja ne znam koji je bio stos da se presele?
A bili ovamo, a bili onamo seoska birtija je Becka skola za njih.
Cek da se vrate radikali. A tek Velja kad mu ugrade plastiku u tintari i jedno desetak bajpasa.
Ne mogu a da se ne setim Rake Radovica kad je rekao: pazi kako govoris samnom, ja sam bre poslanik, ja sam bre institucija. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.