Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narode POMOC, kako da smuvam devojku ? :D  (Pročitano 9752 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
nije to losa ideja, ali opet kazem ja mislim da je ona mene provalila, tako da je glupo da joj kazem "cao"
a i glupo mi je nesto preko fba, ali ako je to vec zadnja opcija zasto da ne Smiley
ma dobro i ja sam odl. pa sam ipak narkoman, metalac, sektas sta sve ne Smiley

Ne moraš baš da se pohvališ i njojze da si narkoman i sektaš. To koju muziku slušaš ne određuje moje mišljenje o tebi.

Inače, moram da pomenem, odličan tekst, sad ga videh: Igra ignorisanja.

U redu je Vinex , ti si smeker izvini  Smile
Zezam se. Smile Samo smatram da je tvoje izlaganje u praksi skoro, pa nemoguće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ako je sa drugaricom ili bez, ako ne izlazi ili izlazi, nema nikakve veze posto:

1) Ako je sa drugaricom nema nikakve veze. Pridjes, kazes zdravo i zapocnes neku pricu(Kako je, sta se radi itd. i samo se nadovezujes na to sto ona kaze). Ako je zatvorenija onda pokusaj da je malo opustis tj da ispricas nesto pa da probas da je nasmejes pa onda tek kreni u neku pricu. Drugarica ako vidi situaciju, pomerice se sama. Uzmi broj, dogovori se za dejt i teraj.

2) Ako ne izlazi, ako joj se svidjas, veruj mi za ovo, izaci ce sa tobom.

Mnogi misle da je kvantna fizika prici a istina je da je poneki put dovoljno da kazes: "Zdravo". Posle toga vec ce da krene neka prica.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

mi gradimo put do neegzistentnog raja.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 221
Zastava Vukoyebina
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Ovako svi ovi sto su ti dali savet , nemaju pojma sta pricaju.

Ja cu ti reci jos jednom ukratko ono sto treba da znas , a na tebi je koga ces poslusati to nije moj problem.

Ti si muskarac , jaci pol , ti ne smes da joj pridjes i kazes : ,, Ej cao ja sam Rade jako mi se svidjas jel hoces sa mnom na pice?''

Greske koje su ucinjene:

1.) Nije stvorena hemija
2.) Vredjas samog sebe jer se stavljas u poziciju milosti i nemilosti , pozicija ocaja u fazonu primi me molim te bicu tvoj mali keric , eto ti vremena pa mi javi nadam se da ces pristati

Ti brate moj , treba da ostavis momentalni utisak , i na kraju te veoma prijatne price sa tom devojkom samo formalno da joj trazis broj ( bitno ne da joj pises SMS vec da je nazoves , ako joj pises SMS time pokazujes da si picka koja nema muda da je nazove i prica s njom ) . Dakle da i ti i ona vec znate da se svidjate jedno drugom i na kraju ocekivano da razmenite brojeve.

O ovome moze da se prica jako puno , milijarde godina od kako je covek nastao , musko-zenski odnosi se nisu menjali...

Ali ukratko , ono na cemu treba da bazires svoje usavrsavanje jeste:

1.) Samopouzdanje
2.) Svoj stav, svoje misljenje , svoje ja
3.) Da se ne opterecujes izgledom ( Verovao ili ne , zene najmanje obracaju paznju na izgled kod muskarca. Kao sto se mi palimo na super jebozovne picke , tako se one pale na super samouverene muskarce koji znaju sta hoce , naravno bitno je da budes pedantan i uredan , da ne izgledas ko seljak , i da znas osnovne stvari o oblacenju primera radi da ne obuces crne patike , a bele pantalone i svetlo plavu majcu)
4.) Da se malo edukujes povodom govora tela i da se nadovezem na prvu stavku , da eliminises sve znake nesigurnosti.

ok znaci samo pouzdanje i boli me kurac za sve Smiley

hahah crne patike i bele pantalone, plava majca ... inace nosim samo odrpane pantalone i crne majce patike ugl crne osim onih van koje imaju bele kosture xD tako da sam zavrsio oko oblacenja

samopouzdanje (dva piva ja msm da je dosta) ii inace me boli kurac za sve Smiley
IP sačuvana
social share
Gospodin Lisac Von Mrmotized World
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
SonyEricsson k 850i
Pivo je nesto najgore sto mozes da uradis,nijedna devojka ne voli to,a svaka primeti..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pivo je nesto najgore sto mozes da uradis,nijedna devojka ne voli to,a svaka primeti..
Otprilike. Nikada nemoj da prilazis pripit ili jos gore pijan. U 99% slucajeva ces se samo izblamirati.  Smile

E da, postoji sansa da se ti njoj neces svideti. Postoji sansa da ako upadnes u neku dublju pricu sa njom da se ti njoj neces svideti. Ako je tako, teraj dalje. Uvek ima druga.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
nije to losa ideja, ali opet kazem ja mislim da je ona mene provalila, tako da je glupo da joj kazem "cao"
a i glupo mi je nesto preko fba, ali ako je to vec zadnja opcija zasto da ne Smiley
ma dobro i ja sam odl. pa sam ipak narkoman, metalac, sektas sta sve ne Smiley

Ne moraš baš da se pohvališ i njojze da si narkoman i sektaš. To koju muziku slušaš ne određuje moje mišljenje o tebi.

Inače, moram da pomenem, odličan tekst, sad ga videh: Igra ignorisanja.

U redu je Vinex , ti si smeker izvini  Smile
Zezam se. Smile Samo smatram da je tvoje izlaganje u praksi skoro, pa nemoguće.

Zasto tako mislis ? Sve je do coveka , ako si spreman da se posvetis edukovanju povodom ovog pitanja polako ces poceti da spoznajes kakva je zena i kako treba s njom cak i prvi put kad je vidis. Znaces kako one razmisljaju. Shvatices da smo isti kao zivotinje. Svi .

99% Tinejdzera ( i ja sam tinejdzer 94. godiste ) pogotovo oni koji su novi u okolini su spremni da ucine sve kako bi upali u najjaci copor fensera , kako bi dobili delic slave , delic popularnosti , spremni su da postanu verne sluge lidera tih copora...

Kada se edukujes i shvatis , da si jedino ti bitan , da imas odredjeni broj ljudi do kojih ti je stalo , i da na zene dok si mlad gledas kao zivotinje...Uz sve ovo uz naravno odgovarajuci pristup , obaraces sa nogu svaku.

IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

mi gradimo put do neegzistentnog raja.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 221
Zastava Vukoyebina
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65

ma nisam sektas i narkoman, ali prate ako me 10000 puta nije videla pijanog nije nijednom :\
IP sačuvana
social share
Gospodin Lisac Von Mrmotized World
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Madjar, uzmi sredi svoj mozak malo, sedi razmisli da li tebi nesto zaista fali ili je sve ok sa tobom pa onda nastavi sa zivotom, ako tvoj zivot uopste ima smisla, pa onda na kraju svega toga ako si ,,ceo,, nastavi sa savetovanjem. Posto mislim da suvise je nelogicno da veliki broj pa ajde da kazemo ,,imaginarnih,, ljudi misli jedno a ti mislis drugo.
I molim ti postedi me tvojih prepoznatljivih smajlija nakon necijih iskaza, posto time ces samo jos vise pokazati velicinu svoje mentalne strukture.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Madjar, uzmi sredi svoj mozak malo, sedi razmisli da li tebi nesto zaista fali ili je sve ok sa tobom pa onda nastavi sa zivotom, ako tvoj zivot uopste ima smisla, pa onda na kraju svega toga ako si ,,ceo,, nastavi sa savetovanjem. Posto mislim da suvise je nelogicno da veliki broj pa ajde da kazemo ,,imaginarnih,, ljudi misli jedno a ti mislis drugo.
I molim ti postedi me tvojih prepoznatljivih smajlija nakon necijih iskaza, posto time ces samo jos vise pokazati velicinu svoje mentalne strukture.

Brate , moras da shvatis da je ovo internet i da ja nisam kriv za tvoje zivotne neuspehe.

Laku noc  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Citat
da je ovo internet
Da, i to ti mislis da si shvatio ali nisi, i radis nesto sto mislim da u stvarnom zivotu ne bih smeo.

Citat
i da ja nisam kriv za tvoje zivotne neuspehe.
Bas zato sto je ovo internet, ti ne bi smeo da se interesujes za moje zivotne neuspehe posto zivotni neuspesi ne idu u isti kontekst sa internetom.

Treca stvar laku noc. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.