Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narode POMOC, kako da smuvam devojku ? :D  (Pročitano 9778 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ovako svi ovi sto su ti dali savet , nemaju pojma sta pricaju.

Ja cu ti reci jos jednom ukratko ono sto treba da znas , a na tebi je koga ces poslusati to nije moj problem.

Ti si muskarac , jaci pol , ti ne smes da joj pridjes i kazes : ,, Ej cao ja sam Rade jako mi se svidjas jel hoces sa mnom na pice?''

Greske koje su ucinjene:

1.) Nije stvorena hemija
2.) Vredjas samog sebe jer se stavljas u poziciju milosti i nemilosti , pozicija ocaja u fazonu primi me molim te bicu tvoj mali keric , eto ti vremena pa mi javi nadam se da ces pristati

Ti brate moj , treba da ostavis momentalni utisak , i na kraju te veoma prijatne price sa tom devojkom samo formalno da joj trazis broj ( bitno ne da joj pises SMS vec da je nazoves , ako joj pises SMS time pokazujes da si picka koja nema muda da je nazove i prica s njom ) . Dakle da i ti i ona vec znate da se svidjate jedno drugom i na kraju ocekivano da razmenite brojeve.

O ovome moze da se prica jako puno , milijarde godina od kako je covek nastao , musko-zenski odnosi se nisu menjali...

Ali ukratko , ono na cemu treba da bazires svoje usavrsavanje jeste:

1.) Samopouzdanje
2.) Svoj stav, svoje misljenje , svoje ja
3.) Da se ne opterecujes izgledom ( Verovao ili ne , zene najmanje obracaju paznju na izgled kod muskarca. Kao sto se mi palimo na super jebozovne picke , tako se one pale na super samouverene muskarce koji znaju sta hoce , naravno bitno je da budes pedantan i uredan , da ne izgledas ko seljak , i da znas osnovne stvari o oblacenju primera radi da ne obuces crne patike , a bele pantalone i svetlo plavu majcu)
4.) Da se malo edukujes povodom govora tela i da se nadovezem na prvu stavku , da eliminises sve znake nesigurnosti.

IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

mi gradimo put do neegzistentnog raja.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 221
Zastava Vukoyebina
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Ako ne izlazi,znaci da je malo zatvorenija,mozda cak i stidljiva,posto je i streberka,kad se budes dopisivao nek bude zezanje,a govori joj lepe stvari,zaljubljen si,verovatno sve najlepse mislis o njoj,posle ce sve samo da ide..

Probaj da saznas da li se ti njoj svidjas,jer bi to sve ubrzalo..

mogu da probam da saznam ali to nece biti skoro :\ :S
IP sačuvana
social share
Gospodin Lisac Von Mrmotized World
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 221
Zastava Vukoyebina
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65

PS..trese me struja iz misa Smile strasno

iz mog misa moze smo aligator da me trese Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
O NiKADA ni slucajno nemoj da ti postane drugarica ili da misli da ti je postala drugarica. To je bas gadno! uci na mojim greskama Smile . Ako se to desi tesko da ce biti nesto sa njom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
@shke crew
Odmaramo prstiće.  Smile

@PozdravLjudovi
Ti beše onaj što ne mož' da se otkači od druga?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 221
Zastava Vukoyebina
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
FejsBuk je čudo.
Ako ništa drugo, bar priču započni tako.

Pokušavam dosta dugo da razumem današnje vreme, ljudi se povlače u sebe, razgovaraju preko internata. I ja to radim, i vi, svi mi.
Pazi samo, nije klinka baš, nemoj da je 'bockaš'. Smiley
Dodaj je, prikači se posle nekog vremena, popričajte. Nemoj da žuriš, insistiraš na tome da se često čujete.
Najveći uspeh postižeš ako stvoriš distancu, tačnije stekneš kontrolu, da ne morate da se čujete bar jednom u 12 sati. Smile

Inače, meni je izuzetno baljazgivo (ne znam da li se ovaj izraz koristi van Jagodine) probati da smuvaš devojku preko njenih ili svojih drugarica.
Takođe, raspust je (valjda i vama), pa bi trebala da izađe. Ponekad.
I, ne slažem se s tim da oni koji imaju odličan uspeh jesu štreberi. :p

nije to losa ideja, ali opet kazem ja mislim da je ona mene provalila, tako da je glupo da joj kazem "cao"
a i glupo mi je nesto preko fba, ali ako je to vec zadnja opcija zasto da ne Smiley
ma dobro i ja sam odl. pa sam ipak narkoman, metalac, sektas sta sve ne Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@shke crew
Odmaramo prstiće.  Smile

@PozdravLjudovi
Ti beše onaj što ne mož' da se otkači od druga?  Smile

U redu je Vinex , ti si smeker izvini  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
SonyEricsson k 850i
Slazem se ne preteruj u dopisivanju..

Ovako ja to radim,a tako trebas i ti..Najbolje da joj ti uzmes broj fona,ne moras da kazes svidjas mi se,jel mozes da mi das broj,nego neku otrcanu foru sto ce je nasmejati,ako ti treba reci cu ti,kad uzmes broj ne salji odmah por!!!!sacekaj 2. dan,posaljes joj neku por koja je direktna,uglavnom nek prva por bude mislio sam na tebe..Jer je glupo da se dopisujes ,a nisi je upoznao,a svaki dan je vidis u skoli Smile

Winex vraticu se sutra Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2011, 01:08:02 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
FejsBuk je čudo.
Ako ništa drugo, bar priču započni tako.

Pokušavam dosta dugo da razumem današnje vreme, ljudi se povlače u sebe, razgovaraju preko internata. I ja to radim, i vi, svi mi.
Pazi samo, nije klinka baš, nemoj da je 'bockaš'. Smiley
Dodaj je, prikači se posle nekog vremena, popričajte. Nemoj da žuriš, insistiraš na tome da se često čujete.
Najveći uspeh postižeš ako stvoriš distancu, tačnije stekneš kontrolu, da ne morate da se čujete bar jednom u 12 sati. Smile

Inače, meni je izuzetno baljazgivo (ne znam da li se ovaj izraz koristi van Jagodine) probati da smuvaš devojku preko njenih ili svojih drugarica.
Takođe, raspust je (valjda i vama), pa bi trebala da izađe. Ponekad.
I, ne slažem se s tim da oni koji imaju odličan uspeh jesu štreberi. :p

nije to losa ideja, ali opet kazem ja mislim da je ona mene provalila, tako da je glupo da joj kazem "cao"
a i glupo mi je nesto preko fba, ali ako je to vec zadnja opcija zasto da ne Smiley
ma dobro i ja sam odl. pa sam ipak narkoman, metalac, sektas sta sve ne Smiley

Ti si brate moj tipican nesigurac koji je podlegao nedozvoljenim sredstvima u nadi da ces podici svoj drustveni nivo i doci do neke picke...Ja odma da ti kazem , takve najvise izbegavam , sada bih ti mogao ispisati 20 strana i ceo tutorial kako da vodis svoj zivot od sada , ali me mrzi , a i nemam snage jer vidim koliko si ti decko nesvestan...

Ostavljam te modernim strucnjacima neka te oni savetuju kako preko fejsa da postanes internet smeker  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
i mi sad treba da te ubedjujemo da podelis mudrost sa nama obicnim smrtnicima? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.