Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narkomanija  (Pročitano 11897 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
UZmes lepo intravenstkosg narkomana u krizi i dovedes ga u vrtic da vide deca sta ce im biti ako zapale dzok Smiley kad krene sebi da kida kozu sa tela onda ga sklonis da ih ne isprska...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 119
e to SF .. dok se deca ne useru od straha kad vide STA je to ostalo od coveka koji se drogira, nikakvi zakoni i ogranicenja nece pomoci ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Ne znam,ali mislim da za to treba mozak!!A mislim i da dosta utice roditeljsko vaspitanje.
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije mozda pedagoska moja metoda, ali 100% daje rezultata.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
mob
Nokia E52
To provereno?!?Mozda iz licnog iskustva?!? Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Na vrlo slican nacin se meni zgadilo... jedino sto mene niko nije izveo pred narkica, ja sam sam izleteo slucajno na tv-u na dokumentarac... Mislim i ovako ne bih probao nesto tako jer sam uvek bio pro sportski orijentisan, ali ipak je ovo betoniralo moju odluku
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
mob
Nokia E52
Ne znam,mene to nikada nije zanimalo niti privlacilo!!sada tacan razlog tome da ti navedem ne znam!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 94
Pa ne postoji ni jedna 100% sigurna metoda da se zabrani droga nekoj osobi. SF, to sto si naveo, ni to ne moze biti sigurno, jer ce to dete kroz koju godinu zaboraviti sta je videlo u vrticu i za nekih 5-6 godina, na zurci sa drustvom, onako pijan i povodljiv, povucice i svoj prvi dim canabisa, jer to je "cool" covece Smiley

Inace sto se tice droge, tu je sve relativno. Ne postoje lake niti teske droge. Da ne bih sad ponovo pisao iskopiracu ono sta sam napisao pre 10-ak dana na jednom  domacem forumu a tice se droga:

OK za svaku drogu se moze reci da je u izvesnoj meri lekovita po coveka. Mnoge droge, kada su otkrivene, koristile su se u medicini kao lekovi i doktori su ih prepisivali svojim pacijentima. Takodje neke droge su koriscene u americkoj vojsci kao stimulans vojnicima koji su morali da ostanu budni dug vremenski period(npr. u toku Drugog Svetskog Rata uzimali bi amfetamin-sulfat, odnosno "speed" da bi orzali stanje budnosti). MDMA je tokom 70-ih i 80-ih godina koriscen kao pomocno sredstvo u psihoterapiji, jer su se pacijenti, pod dejstvoj MDMA, navodno "oslobadjali svakog straha", "bivali vrlo emotivni", "hteli su da pricaju o svojim problemima o kojima pod normalnim okolnostima ne bi pricali" itd.

Sad, cinjenica je da kada su sve te supstance otkrivene, niko nije obracao paznju na stetnu stranu, odnosno na to da su vecina ako ne i sve supstance (neuro)toksicne.

Sta vise, glavni razlog zasto su sve ove supstance ilegalne danas lezi u tome da ima mnogo vise stetnih nego dobrih stvari koje droge mogu da donesu coveku.

Imate u Americi tzv. Schedulling System, odnosno sistem kontrole ilegalnih supstanci. Postoje Schedulle I, II, III, IV, i V. Schedulle I je naravno najostriji sto se tice kontrole supstanci, i tu spadaju supstance koje imaju tendenciju za ogromnom upotrebom medju ljudima, koje nisu prihvacene za medicinsku upotrebu u Americi.... Znaci pogadjate sta spada tu.... mdma, amfetamini, marihuana(?!), heroin, lsd, meskalin i slicne igrackice  

Zato, pamet u glavu.
IP sačuvana
social share
Najuspešniji ljudi su oni za koje nikada nećete saznati.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 94
Dodao bih samo jos nesto a tiche se cigareta i alkohola, koji po meni predstavljaju "legalne droge" i jednako su opasni po drustvo kao i ostale "ilegalne droge".

Smesno mi je kad neko kaze "bolje da pijem alkohol nego da se drogiram". Mislim sve je to pitanje kako ko shvata sve to. Koliko godisnje ljudi umre od nikotina? Koliko od alkohola? Koliko od mdma?

Sve sinteticke droge, bilo legalne bilo ilegalne su zivotno opasne i treba ih se kloniti. Ako se bas konzumira neka sintetika, onda se sto vise informisati o supstanci. Postoje medjutim i tzv. "zdrave" droge o kojima ne bih sada, mozda nekom drugom prilikom Smiley

Da se razumemo, ne navodim nikoga ovde ni na sta, samo pricam kako je i sta je.

Ne dajte da vam peru mozak pricama kako je nesto stetno po vas i kraj. Otkrijte sami zasto je nesto stetno po vas i sami odlucite sta je za vas najbolje.
IP sačuvana
social share
Najuspešniji ljudi su oni za koje nikada nećete saznati.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
ljudi jel vi cujete sebe. ta fora da se sa travom pocinje i da ako krenes uzimati vutru neces skinuti vec da ces samo zeleti nesto jace je isfurana.
lakse je prestati pusiti travu nego cigare. Sto se tice legalizovanja svejedno je da li je legalno ili nije, samo bi drzava imala veliki profit kad bi je legalizovali. Nikakva predavanja i dovodjenja bivsih narkomana nece spreciti ljude da i dalje to rade. kad sam shvatis sta sebi radis tek tad ces imati snagu i volju da prestanes
IP sačuvana
social share
forever punk i ritam nereda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nark narkomanija

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.