Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narkomani zapalili romsko naselje na NBG  (Pročitano 3506 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.4.10
mob
Apple 15
Da se ne lazemo, lokacija je zaista lepa, sto kaze Munka... ne mozes proci od Tosinog bunara do Airport city (iako je predvidjeno da tu bude jos jedna ulica paralelna sa Jurija Gagarina koja se vezuje na novi most) jer imas karton naselje... a i sad se tamo nesto gradi...

Kakvi crni narkomani... propali pregovori o smestaju... razlika je sto je Djilas dovozio autobuse i buldozere da rastura karton naselja, a ovi odmah pale i ne pitaju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
Ovoliko rasističkih izjava na jednom mestu. . .
"Ja nisam rasista, ali sve koji nisu moje rase treba pobiti"
Sramota. . .  Ljudi dobro razmislite šta pišete, siguran sam da kako se ovde ophodite prema Romima neko se negde ophodi prema Srbima. . .

ja jesam rasista,takvog me stvorio neki bog.ne mogu bit licimur i reći da nisam....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
nema to veze.. niti se aludira na to da je rumunija ciganska zemlja... cigani ili romi su dosli za vreme osmanlija u evropu...

Aludiralo se ili ne,Rumunija ih je prepuna,a ni Srbija nije daleko. Samo je pitanje kada će neko i njima da usadi ideju o nezavisnosti. A ovo za Romane/Romune sam čuo kad je neka ciganka (semi-uličarka) pričala u autobusu. Ne mogu da se setim detalja ali bila je neka fora s Rumunijom. Kao ''a ne,nisam ja Romkinja, ja sam Romunka''.

Evo vidi i ovaj novajlija kako se zove, Romanpien. Mora to ''Roman'' jebi ga. Nije više Rom nego Roman. Ja garantujem da će za 10 godina da se iskonstruiše neka nova priča kako su u stvari Rimljani potekli od antičkih Romana,iliti drevnih cigana. Jebi ga, to sad u modi, kao što je u modi i lupetanje o rasizmu i multikulturalizmu dok jedna manjina maltretira većinu koja je izdržava.

A koje ste vi nacionalnosti? Mislim vi Romi?

Tvoja recenica jasno daje do znanja da niste Srbi. Sta ste onda?  Smile Indijci? Rumuni?

Oni su Ugroženi narod. To je njihova nacionalnost.

A,da,umalo da zaboravim - prošle nedelje je kod Kesića u gostima bio neki cigo muzičar koji tvrdi da je Michael Caine cigan. Bilo je tu još nekih bisera,tipa ''romi nemaju reč za mržnju''(al za prevaru imaju pet Smile ) i svašta nešto. Evo snimka.

« Poslednja izmena: 15. Apr 2015, 16:52:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.4.10
mob
Apple 15
Majkl Kejn je "traveler".... sto ce reci... cergar...

Ima ta velika razlika izmedju onoga sto Britanci nazivaju gypsy, sta vise oni se sami dele i ne mesaju... roma gypsy i irish gypsy iliti traveler...

E, sad.. sto ovi prvi hoce da kapitalizuju status ovih drugih... to je nesto drugo...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Naravno,postoji ogromna razlika i ta dva uopšte nisu iste stvari. Ali naše cenjene romane,romune,kojivećkurac ne zanima ta ''zvanična'' geografija i istorija,već oni imaju svoju verziju. Koja se uglavnom svodi na - rekla Dželjana i potvrdio deda Grga i to je prosto tako.

I naravno, ako se neko ne slaže, zna se procedura:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.4.10
mob
Apple 15
Sta ja znam... ima tu finih ljudi... posebno na Zapadu... ali neki su klasicni besposlicari...

Izgorela baraka u romskom naselju, jedna osoba lakše povređena

N.K.   | 15. 04. 2015. - 16:22h  izmena vesti 16:34h | Komentara: 0
U romskom naselju, u Borskoj ulici, na Banjici, danas oko 16 sati, izbio je požar.

- Požar je izbio na Banjici u romskom naselju i zapaljena je jedna baraka. Dve ekipe su na terenu, a jedna osoba je lakše povređena  - kažali su za "Blic" u Vatrogasnoj službi Beograd oko 16.30 sati.

Za sada se ne zna tačan uzrok požara.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
ti nazivi gypsy ili traveler u sustini nista ne znace

cigani iz zapadne evrope vuku korene iz severne afrike dok ovi sa istoka vuku sa blisko istoka i centralne azije...

mada dosta tih cigana se ni ne razlikuje mnogo od arapa...
« Poslednja izmena: 15. Apr 2015, 17:18:07 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Ima i ovde među cigama super ljudi, znam neke koji vredno studiraju,i druge koji pošteno rade i žive i takvima svaka čast i srećno im bilo. Ali ostalih 80% nek se zavuče u mišju rupu i nek ne otvaraju usta jer nema nijedne manjine koja toliko uzima a toliko malo vraća. I naravno da ne pričam da treba da budu srećni što ih Srbija uopšte i prima i izdržava, jer sam siguran da na Kosovu,ili u Francuskoj i Nemačkoj ne bi smeli ni 1/10 onoga što rade ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ja sam da se oni posalju u EU, mozda Nemacku, a mozda i Francusku, nek se oni nauzivaju sa njima.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
LG Frizider
Veci problem Francuzima prave Arapi nego nama Cigani. Ima medju njima svakakvih al se bar drze tih njihovih fravela i mirna backa. A i nekako rastrkani su pa nisu uspeli da se konsoliduju po pitanju bandi, svojih cetvrti i delova grada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.