And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
pa, sta ja znam.. ostaje pocetak kneza ili mek na terazijama... ili trg nikole pasica.. a, da li cu ja da dodjem, zavisi od toga kako cu se probuditi taj dan.. ima jos mnooooogo vremena
koje bi vreme , tog 30og najvishe odgovaralo .. ja sam mislio oko 17.-18 h .. aok hocete ranije ili kasnije prichajte .
za sad smo kao sigurni : kombi , P. , vater , crowz , krouli ,shone i ja ... pod znakom pitanja su Zeka , SF , krava ..... i da oni koji su spominjali a ima ih josh , na prvim stranama .. - proxy i Ivan R su neshto prichali , nisu se izjasnili Zenit je reko da ne moze sigurno , mladjo takodje ..
pa molim one neizjashnjene da se izjasne .. a ovaj vrh partije i krava , s njima se nikad ne zna
a sve u globalu da se dogovaramo oko vremena i da zakljuchimo , terazijsku terasu ... ili npr , moze prekoputa , kod prolaza za dom sindikata i kozara bioskop ..