ako neko dodje do trga lepo najlakshe ce stati ti negde ako budu postavljali stage nece valjda zauzeti sve uostalom ako nekom nije jasno kako da dodje ja mogu da odem jedan dan - ako budem imao vremena da fotkam malo ...
ali vecina ljudi je iz bg-a ( za sad )tako da nije frka , a shone i puppy ce se snaci , sa njima sam se dogovorio
ako hocete ko ruskog cara nije problem .. pa ebem mu to je preko puta trga ... veliki problem
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
kopa se ali se peshke moze proci bar sam ja prosho
zato je putanja jedan ako neko uopshtew bude isho sa autobuske idealna a shone nece ici ja cu ga chekati na autokomandi P. ce najverovatnije doci iz grada sa burazom a nisam primeto sa se zasad izjasnio josh neko ko nije iz bg-a opet ponavljam
ako bude neko dolazio sa aotobuske i ne zna . oticicu do grada izfotkati malo chektpointe uz put - proci tim putem do trga tad nece moci promashiti al ne verujem da ima potrebe..