30-to smo se davno dogovorili .. e sad za mesto smo rekli terazijska chesma , ja mislim da bi bilo najbolje da se nadjemo negde oko 17.30 mislim da svima to odgovara , ako hocete kasnije moze .. ali trebalo bi sad svi da se izjasne - i to shto pre .. , jer ako se javi dosta njih kojima ne odgovara vreme , onda treba to malo da pomerimo i da utvrdimo definitivno u koliko sati ..
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
@sima kakve konachne informacije .. o chemu .. okupljamo se 30.12 oko 17.30- chasova( nije sugurno vreme ali datum jeste ) ...- kod terazijske chesme to gde cemo ici videcemo .. poshto ce nas biti puno ..