Dragi moji imam loshu vest! Upravo su me zvali iz Lufthanse i pomerili su mi let na 28 uveche tako da nema ni teorijske shanse sad da neshto mogu da organizujem (postojala je shansa jer sam trebao da budem u BGD 24 uveche)
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
MOgli bi u subotu 24. da odradimo neku akciju al opet to bi bilo neko pijanchenje i to je to .. ne mogu ja da planiram exkurziju ko ovo zvanichno okupljanje skupimo se u to i to vreme i onda odemo negde
ali opet ne znam da li bi doshli ljudi , ko ce da se cima iz kragujevca i nisha ... za to jedno veche
ako su ljudi zainteresovani mozemo neshto za vidimo za 24.12
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.