zeka za sve ima reshenje - chim vidite ovaj smajli
pazi vako . shto se mene tiche mozemo i u 18.00 h meni je svejedno .. polako ima josh vremena kada budemo definitvno sa svima koji idu , negde plafon do 28.12 dogovoricemo se i za tachno vreme i za sve , ako ima potrebe i za telefone
u svakom sluchaju trudicemo se da se uskladimo prema vecini mase , a opet kazem verovatno ce to biti kasnije od 17 h ..
Ne moze se uskladiti prema svima, zato oni koji ce da zakasne nek uzmu od nekog broj telefona preko pp pa nek pozovu da pitaju gde smo. Jbg kad mi iz drugih gradova koji retko dolaze u Bg mozemo da uskladimo vreme onda mozete i vi iz Bg-a.
ja se slazme .. shto se mene tiche moze u rasponu od 10h do 00 h meni svejedno ali videcemo kad ugovorimo vreme , tj kad budemo definitivo sa ljudima , onaj ko ne moze da stigne nek se javi meni ili nekom drugom na pp za mob pa cemo mu javiti gde smo
Ma ja i ovaj nesretni Dalbor vas cekamo od 10 ujutru u onoj smrdljivoj kafani kod zeleznicke.....
Citat
onaj ko ne moze da stigne nek se javi meni ili nekom drugom na pp za mob pa cemo mu javiti gde smo
Kome bude trebao moj mob, na PP i to je to.....Ljudi, bre, pa u 21 veku smo, imamo svi mobilne, pa niko nece napraviti problem ako neko kasni 15-20 minuta....
znaci koliko vidim vec je dogovoreno za 30 da se nadjete? mislim da mi se nimalo ne uklapa u planove jer imam kartu za 29 iz beograda za tivat. kada ste mislili da se opet organizujete?