Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napustite centar, uštedite 800 evra.  (Pročitano 11247 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Citat
Racun za struju tokom citave godine - 2000

на који фазон?
имаш једну сијалицу у целој кући и фрижидер палиш само викендом и празницима?

немаш климу?
mozda je odkucala jednu nulu manje  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Ako gledamo da stanovi u centru Beograda idu od 1500+ E i da po toj racunici mozes garsonjericu od 26 kvadrata uzeti za 40000E a da za te pare mozes uzeti kucu na periferiji od 100 kvadrata i da imas lepo dvoriste da ti se deca mogu lepo razbaskariti, u pitanju je mnogo drugacija racunica od samo tih 800E. Naravno, tu je pominjanje da moras ici na posao kolima(racunati makar pola sata voznje do posla i pola do kuce) pa ces tu imati vece troskoce i da tu decu moras voziti do skole ili da placaju neki prevoz ali opet je bitna razlika izmedju guranja u garsonjeri i baskarenja u 100 kvadrata dok kada se generalno sracuna mozes da dodjes na isto sa troskovima. Samo postoji jedan problem, niko od tzv. Beogradjana nece na periferiju, svi hoce u Centar.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Marko, gde na periferiji Beograda kuca od 100 kvadrata a da lici na nesto + dvoriste?
« Poslednja izmena: 17. Jul 2012, 21:59:01 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 5
Sjajno.

Filozofija "ne citam tekst"

- Bolje biti ziv nego mrtav;
- Bolje ziveti na periferiji u 400 kvadrata, dok u garazi odmaraju tri dzipa, a zena se brcka u bazenu, nego u 20 kvadrata na slaviji.

Svakako je bolje, to svi znamo. Takodje znam da je bolje 26 kvadrata u centru, nego 26 kvadrata na nekoj cuki za mesecnu razliku od 66,6 eura. Tekst govori o identicnim kvadratima, samo na razlicitim lokacijama. (o 60 kvadrata)

Ako je u pitanju ista kvadratura, uvek cu odabrati stan/kucu blize centru. Samo zdrav razum i normalna logika. Kvadrat u centru ce biti uvek na istoj ili vecoj ceni u odnosu na cenu po kojoj si ga kupio, dok to za periferiju ne vazi.

Ja sam Takozvani Beogradjanin i hocu u Centar.

Nebitno u kom gradu da mi ponude 60 kvadrata u centru ili 60 kvadrata na periferiji, biracu centar. Pardon, Centar.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2012, 22:02:26 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Marko, gde na periferiji Beograda kuca od 100 kvadrata a da lici na nesto + dvoriste?
Citao sam odavno tekst u nekim novinama o tome tako da nemoj bas da me uzimas za rec, ali mislim da je u pitanju Avala. Kazu da su kuce od 400E kvadrat pa nagore. Znam da su pominjali otprilike 30 minuta kolima do posla ako je posao u samom Centru ali da su napravili racunicu da dodje na isto, samo da je razlika u tome sto se ovako vise iscimas do posla i skole za decu ako pretpostavimo da neces da ih saljes u skolu u mesto gde si se doselio(ako je mesto ima).

Ja sam Takozvani Beogradjanin i hocu u Centar.

Niko ti ne brani, samo ti kazem racunicu koja se tice samog konfora koji dobijas tamo i ovamo za iste pare.

A 66E mesecno na osnovu troskova nikako nije mala para cak i za Beograd. Ja bih voleo da je mala i da nam je standard veci, ali daleko je od male...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 5
Izvini, izgleda sam ja taj koji nije ukapirao tekst gde se navodi ista kvadratura. Ja komentarisem tekst, a ne odnos izmedju garsonjera u centru i vila ispod Avale.

P.S.
Kuca, kompletno zavrsena, dakle fasada, vodovod, kanalizacija, kablovska, struja, telefon od Jajinaca pa sve do Avale, sa Beogradkse strane, ne moze da se nadje ispod 600-700 eura po kvadratnom metru. A znam da ima i za 200 e po metru, samo sto su to obicno kuce u sivoj fazi, bez ikakvih prikljucaka.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2012, 22:26:07 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Marko, bez uvrede, teskt u novinama i realnost - dve razliite stvari  Smile

I sad da se vratimo na ovaj tekst na pocetku ove teme, sa datim parametrima, po n ti put  Smile

elem, do 800e godisnje je nikakva usteda u odnosu na

-24 dostupnost apoteka peske (i to vise njih)
-24 dostupnost lekara - zovi ti uvece taksi u neku destinaciju na periferiji kada je hitno - odnosno sanitet ce pre stici u centar nego na periferiju
-mogucnost da se uvece izadje u grad i vrati u neko normalno doba (a da me neko ne odere za tu uslugu)
-prioritet u resavanju problema sa strujom, vodom
-veca sigurnost u smislu brze reakcije policije, a i centar ce pre biti pokriven nekim vidom privatnog obezbedjenja ako za tim ima potrebe
-usteda u vremenu na putu kuca-posao/skola
-veca je dostupnost vanskolskih aktivnosti za decu

i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
кроулице...а пази ово: знаш да живим на селу али...апотека 10 метара,продавница 5 метара,посао 20 метара,зрењанин 15 минута аутом,нови сад 45 минута,београд 60 минута Smile

велика кућа од 200 квадрата,огромно двориште...не би живео у граду,нема тих пара,сигурности итд Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
a znam za tebe bwe to Wink

ali ti si posebna kategorija - sa tobom covek moze da se iskomunicira Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Marko, bez uvrede, teskt u novinama i realnost - dve razliite stvari  Smile

Ma OK, samo kazem sta sam procitao. Generalno, sve ima svoje prednosti i mane i na samom coveku je da odredi sta mu vise odgovara. Samo kazem da ljudi generalno teze ka centralizaciji(svugde, ne samo u BG-u) a ne razmisljaju da za te iste pare mozda mogu da dobiju bolje uslove zivota. To je generalni problem kod nas, na trulom Zapadu je savrseno normalno da se ti iscimas do posla ali da opet obezbedis malo bolje uslove za zivot porodice. Ali dobro, razmisljam van teksta jer je ozgleda zabranjeno komentarisati drugu racunicu osim one koje je prikazana u istom...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: centar tedite evra

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.