Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 04:39:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naplata Voipa  (Pročitano 3374 puta)
05. Dec 2006, 19:18:55
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zanima me zasto se dodatno naplacuje voip razgovor, zasto se kupuje kredit pomocu koga mozes da razgovaras sa exYu za cenu od oko 10din/min?
Ili da drugacije forumulisem pitanje:
Kakva je razlika izmedju voip razgovora i obicnog uploada i downloada fajlova... Tj. Odakle oni znaju da li je uploadujem/downloadujem nesto ili razgovaram? Pitam jer nije mi sve jedno da dodatno placam razgovore, ovako mi je za dz (tj. nije za dz ali tih 1600 dinara sam vec uplatio i za obican internet).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
bez software-a je nemoguce koriscenje voip tehnologije,stim u vezi ti placas to  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Плаћаш са компа на комп?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Procitao sam sledece: "Voip usluga pod nazivom Halo+ po svemu sudeci imace tri tarife koje ce se nuditi preko posebnih kartica (dopuna 600 dinara). Cena po minutu razgovora sa bivsim  Yu zemljama kostace 11,30 dinara, sa zemljama evrope 12,71 dinar, a Australijom i Severnom amerikom 16,95 dinara. Sta to znaci?
Плаћаш са компа на комп?
Jos nisam dobio ADSL, uskoro... treba da me prikljuce. Dakle, jel' se placa... Ja sam razumeo da je sa kompa na komp besplatno, a sa kompa na fiksnu naplacuju koliko naplacuju (cene su gore)
Citat: Belgrade
bez software-a je nemoguce koriscenje voip tehnologije,stim u vezi ti placas to 
Skajp je besplatan? Zar ne?
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 19:35:19 od Tim101 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
software kao software jeste,ali usluga nije  Smile

anyway,does this topic have a point? I don't see it...  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam skontao... Takodje sam skontao da je i usluga besplatna kada razgovaraju PC i PC, a placa se jedino kada PC razgovara sa fiksnom centralom. To je point. To na pocetku ove teme nisam znao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 4
Da si samo malo razmislio znao bi... pc2pc moze (i uglavnom jeste free) ali ne mora da bude besplatan, dok se pc2phone uglavnom naplacuje zato sto se pored interneta koristi i fiksni odnosno mob. telefon, a ti preko fiksnog ili mob-a ne mozes da pricas besplatno... mislim koliko hoces i sa kim hoces.

Te cen koje si ti napisao su paprene, bar kad se radi od evropi i americi jer prava cena poziva je oko 0.017$ ili EUR po minutu... sto znaci da izadje oko 80 dinara za SAT razgovora pc2phone kada zoves fiksni broj ili isto toliko za USA bez obzira da li zoves mob. ili fiksni...

www.skype.com mada imas i na ovom forumu teme o kojima se prica o VoIP tehnologiji...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pricao sam o Hallo plus...
Citat
Da si samo malo razmislio znao bi...
Nije fora u teoriji pa da treba da se razmisli, vec je fora u praksi (praksi jer su oni tako rekli, a to sto kazu to i primenjuju, a to je praksa), pa sam dosao da proverim...
Ne znam koliko se razumes u 3G- pricalo se da je za 3G potrebna USIM kartica i da u svetu koriste USIM, ali telekom kaze da rai i bez...

[Edit by Crowz: Kad je lock potreban, to ce moderator da odluci. To gde smo sada i gde cemo biti, takodje nije cilj ili poenta teme...]
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 22:55:19 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Lepo je u prethodnom postu (pre tvog) objasnjeno tvoje pitanje iz prvog posta....zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jeste... A ja sam u prethodnom postu dopunio da se radio o Halo+ (i njihovim pravilima, a ne u globalu) jer to u prvom postu nije pisalo.
Stoga, nije mi bas najbolje jasno cemu sledece pitanje (ima upitnik... zar ne?) 
Citat: Crowz
Lepo je u prethodnom postu (pre tvog) objasnjeno tvoje pitanje iz prvog posta....zar ne?
I da zavrsimo sa ovim jer sam saznao to sto mi je trebalo... polako su pocele neke provokacije (osim ako iznad citirano pitanje nije neka vrsta provokacije, ali ako nije jer moze da se pojasni to pitanje)
Pozdrav svima i opusteno.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 23:30:37 od Tim101 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 04:39:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.