Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: naplata - tehnicki i finansijski  (Pročitano 1972 puta)
29. Nov 2011, 13:20:16
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
situacija je sledeca ... planiram u skorije vreme da odradim aplikaciju ... koja bi se naplacivala

pre svega tehnicki deo ... nisam do sada vidjao ... a takva mi je zamisao i mislim da bi bila najbolja varijanta za obe strane ... da se placa prema koriscenju ... znaci kao nekada dial up ... jedinica bi bila sat ... a nacin prepaid
interesuje me da li je ovo ok ... da li se moze (sesijom pretpostavljam) odrediti tacno zadrzavanje bez gubitka ... od momenta logovanja do odjave ... znam da moze da se meri naravno ... al me interesuje da li ovo funkcionise u ovom slucaju ... e sad ako se korisnik prejebe pa ostavi ukljuceno ... ide na njegovu stetu do kraja sesije

druga stvar ... finansijski deo ...
sat bi kostao svega izmedju 20 i 60 dinara ... cenu bih odredio jos naknadno kad vidim kakva je situacija ...
naplata preko tekuceg racuna ne bi imala smisla u principu jer ko bi se cimao ... mada mozda i bi na po 10 sati npr. ali opet je cim ... a i oko tog dela me interesuje ... kakva je situacija po pitanju zakona ... jer to je ipak "vidljivo" mada znam da mnogo ljudi naplacuje razne stvari preko privatnog racuna ... cak neki divlji hostovi naplacuju tako povece cifre ...
drugo i ono sto mi najprimamljivije zvuci QVoucher .... ali kada sam video deo za integraciju ... prvo sto stoji ... ime vase firme ... a i nigde nema vise info-a sto se tice provizija ...
tako da me taj deo interesuje ako neko zna koliko uzimaju ... i da li postoji neka varijanta za fizicka ... reko da pitam ovde kad vec pisem sve inace ... pa bi ih kasnije eventualno kontaktirao da vidim sta je i kako
placanje mobilnim ... opet dolazi u igru ... cak i najvise jer je za takvu "publiku" ali ono sto mi se ne svidja je sto se tu uzimaju ogromni procenti ... ne daje mi se toliko ako ne moram ... i sigurno bi morao da naplatim visu cenu ... bzvz ... a opet "publika" je takva ... da cena ima zaista veliki uticaj

svi predlozi i saveti dobrodosli  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 6120
Malo ljudi koristi QVoucher. Ja bih tu grunuo premium SMS. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 6s
Za svaku naplatu ti treba pravno lice...

Qvoucher je relativno jdnostavan za integraciju i to je cool... provizije us 4-6%...
Premium sms takodje, ali su provizije 50%...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
kontaktirao sam adriatek ... preskupo ... sem ako se nema promet od 500eur npr. mesecno minimum pa da se izmiri operater ... pa oni ... pa da od toga ostane minimalna suma tebi

moracu dobro da vidim oko toga ... planiram malo ozbiljnije da se aktiviram ... pa bih u tom slucaju radije otvorio "radnju" i gurao legalno kako treba ... nego placao ovima isto toliko ...

pogotovu sto kapiram da bi qv u ovom slucaju bio veoma zanimljiv vid naplate i nikome ko zeli ne bi pretstavljao problem ... a provizija je vise nego prihvatljiva

Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 18:01:40 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
SonyEricsson K750 on Linux
za tehnicki deo ja sam radio nesto u flashu sa tajmerima i moze lepo da se resi, sto se php-a tice mislim da ce biti jednostavno napisati skripte koje bi omogucile korisnicima da varaju

za finansijski deo vec su ti napisali, ne postoji dobro resenje samo manje lose, mada mislim da sta god da tvoj projekat predstavlja osim sexa, i mozda nekog usko strucnog magazina literature itd, male su sanse da nateras neki pristojan broj korisnika da plati putem neta, govorim u Srbiji
za sada...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
 Smile za sex i placanje

pod ovim za varanje ... tesko da ce 1% korisnika znati sta su <html> i <body> tagovi a kamoli da stave <?php ...
inace od adriateka sam dobio odgovor da moze preko njih da se omoguci i vremenski ...

al opet moram ja to regulisati ako bude vise nacina placanja ... jako slabo ovi barataju sa programiranjem ... radi se o "kolegama" Smiley

sto se flasha tice ... izbegavam ... ne volim ... ne znam i ne planiram da ucim Smile iskren da budem ... mnogo su mi primamljivije jquery varijane ... pogotovu sto ce on ovde svakako imati mnogo primene ...
u kom smislu si radio sa tajmerima? odredjivanje pristupa korisniku ili ... msm logika je bitna ... ovo dalje se primeni
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.10
mob
SonyEricsson K750 on Linux
malo kasnim sa odg radim jbga

nisam ni mislio da svi znaju sta je php, dovoljno je jedan ili dvoje korisnika i napravi tutorijal kako ostali to mogu da urade, pa za igrice npr ne pravi svaki korisnik posebno crack ako ne zeli da je kupi...

sto se tice flasha, relativno lako moze da se napravi na pocetku neka login forma, da se poveze sa bazom, kada se korisnik uloguje startuje se tajmer itd, sad sve zavisi od ostalog sta korisnik treba da radi dok je ulogovan, cemu ima pristup...

jquery vs flash debatu nemam nameru da vodim  Smile
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
ne verujem iskren da budem da tako nesto ima izgleda da se desi ...a cak i da se desi verujem da bih pre saznao za to nego vecina korisnika ... a samim tim bi moglo da se nadje resenje ... ako dodje do takvog propusta

mada moglo bi neko "varanje" da se vidi i iz pregleda koje planiram u tom slucaju da napravim ... jer neke stvari jednostavno "prirodno" nmg biti takve Smile

ovo poslednje ... svakako .heheh Smile

u sustini znaci isto kao sto bi islo inace. .. nema neke specijalne price ... s tim da je na fleshu jedna stranica ... koja bi imala timer ... a odavde bi bila sesija

kad budem bio siguran u to ... i krenuo da radim ... javicu ti sta je i kako je ... kontam da ces imati neki predlog ili komentar/savet ... stvar je mogla i tebi da koristi nekad Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.