16. jun 2008. | 13:49 | Izvor: Tanjug Kosovska Mitrovica -- Dva maloletna Albanca napadnuta su u severnom delu Kosovske Mitrovice i zadobili su lakše telesne povrede, rekao je regionalni portparol KPS-a Besim Hoti.
On je kazao da se incident dogodio sinoć oko 22 sata u Ulici kralja Petra u severnom delu Kosovske Mitrovice i da su napadnutima ustanovljene lakše telesne povrede u bolnici u južnom delu grada.
Hoti je rekao da se ne zna motiv napada na dvojicu albanskih maloletnika, dodajući da policija traga za napadačima.
Ovo je znacajna tema zbog cega ? Treba da produskutujemo sta konketno ? Meni nije najjasnije da li ovo mozda treba da opravda nelegalno i nelegitimno otcepljenej KIM pod devizom evo ovo su nam Srbi radili 50 pardon ( oko stotinjak godina otkad su okupirali ''nase Kosovo '') Da li mozda treba da pokaze kako smo mi najgori zapravo a samo se pravimo fini ZASto si pokrenuo ovu temu ako moze objasnjenjeili pojasnjenje bolje .
zato sto je ovo tema za drustvenu hroniku a ovaj napad svakako tu spada. drugo cekamo i epilog ovo je najnovija vest. neki vec imaju predra.., pardon - informacije da se radi o pijanicama koje su se potukle
Citat
oko stotinjak godina otkad su okupirali ''nase Kosovo '')
postoji vec tema o kosovu, ali samo da dodam da niko nije okupirao kosovo nego njih. postoji bitna razlika
zato sto je ovo tema za drustvenu hroniku a ovaj napad svakako tu spada. drugo cekamo i epilog ovo je najnovija vest. neki vec imaju predra.., pardon - informacije da se radi o pijanicama koje su se potukle
Tacno ovo je mjesto gdje se raspravlja o za drustvo znacajnim dogadjajima time je moje pitanje jos jasnije zasto je ovo znacajno za nase drustvo ?
I nisi mi odgovorio ni na jedno postavljeno pitanje
Citat
postoji vec tema o kosovu, ali samo da dodam da niko nije okupirao kosovo nego njih. postoji bitna razlika
Hm krajnje zanimljiva konstrukcija recenica samo se pitam koliko je ona utemeljena i moguca sa stanovista nauke prava i drustva kako je moguce osloboditi zemlju a okupirati narod nekako nespojivo zar ne nesto tu nestima nesto smrdi
Tacno ovo je mjesto gdje se raspravlja o za drustvo znacajnim dogadjajima time je moje pitanje jos jasnije zasto je ovo znacajno za nase drustvo ?
ako ovo nije znacajno za nase drustvo onda ja stvarno ne znam sta je. medjunacionalni odnosi, konflikti i ostalo. evo recimo jos uvek se ne zna da li se radi o medjunacionalnom incidentu a vec izaziva zanimljive komentare, kojima se mnogo toga da objasniti
Citat
Hm krajnje zanimljiva konstrukcija recenica samo se pitam koliko je ona utemeljena i moguca sa stanovista nauke prava i drustva kako je moguce osloboditi zemlju a okupirati narod nekako nespojivo zar ne nesto tu nestima nesto smrdi
vrlo lako. oteras one koji drze raju i zemlju, pa ih drzis ti. vladar se promenio, narodu je isto. novi vlasnik zemlje, stari odnos prema ljudima.
a ovo za pravo i nauke te nista ne razumem, sta hoces da kazes?
ako ovo nije znacajno za nase drustvo onda ja stvarno ne znam sta je. medjunacionalni odnosi, konflikti i ostalo. evo recimo jos uvek se ne zna da li se radi o medjunacionalnom incidentu a vec izaziva zanimljive komentare, kojima se mnogo toga da objasniti
DA te pitam zasto nisi ovde pokrenuo temu kad su Srbi bili napadani od strane Albanaca a to je skoro svakodnevno to je vise znacajno za nase drustvo jer pokazuje kako se zapravo mi odnosimo prema tome A odnosimo se nikako a ovo za pravo i drustvo je u istom kontekstu