Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:29:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 37710 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
KOMENTAR DANA - VELJKO LALIĆ
Ko je skinuo Stojadinovića?
Deset dana od službenog napada na Velju Ilića znamo samo da BIA „službeno" nije obezbeđivala skup u Knez Mihailovoj ulici. To nam je na Odboru za bezbednost saopštio savetnik direktora Miroslav Panić. Na pitanje da li je BIA obezbeđivala skup, odgovorio je: „Službeno nije". A neslužbeno?

Da li je, onda, neko neslužbeno zavrnuo rukav Dejanu Stojadinoviću i izveo ga u majici na minus tri kako bi već spremno postavljeni fotoreporteri snimili tetovažu Zorana Đinđića.

Mislim da na ovo dugujete SLUŽBENI ODGOVOR. Kao i na amaterski napravljeni „Fejsbuk" profil napadača na kojem nema ničega osim oda Zoranu Đinđiću i Biljani Srbljanović, kao i pretnji Čedi Jovanoviću i Borisu Tadiću. Ko god ima profil na „Fejsbuku" zna da mu svaka tri dana stižu neka kretenska srca, cveće ili slične gluposti. Na Stojadinovićevom profilu (sada naprasno zatvorenom) vidi se jedino istetovirani Zoran Đinđić, kao i poslednja poruka upućena predsedniku države.

„Smrada Borisa Tadića treba ubiti po viđenju. Znači, čim ga vidite, pucajte", poslednji je post Dejana Stojadinovića. I ja se sad stvarno nadam da ovde ne prekidam neku istragu, nadam se da to nije bilo neko upozorenje Nemaca, Vatikana ili Iluminata. Mada, zagledavši se u Dejanov lik, izgleda mi kao da može jedino da radi u obezbeđenju Velje Ilića ili Bezbednosno-informativnoj agenciji Srbije.

I zato tražim od BIA da pod hitno raskrinka ko stoji iza napada na Velju Ilića. Velja Ilić, BIA ili Zoran Đinđić? Kao građanin, javno prijavljujem da sam raskrinkao slučaj velike zavere protiv države. Zahtevam da se pod hitno uhapse policajci koji su izveli golog Stojadinovića (posedujem njihove slike), policajci koji su s njim bili u haustoru kada je on naprasno izveo svoj striptiz (vide se na snimku objavljenom na svim televizijama), kao i policajci koji su pomerali fotoreportere na levu stranu od haustora kako bi jasno mogli da snime tetovažu na levom ramenu.

A zbog poslednjeg posta objavljenog na „Fejsbuku" kao građanin sam zabrinut za bezbednost predsednika, pa zahtevam od BIA da mi, kao i Aci Vučiću, pošalje potvrdu za koga oni rade. Za Tadića ili Nikitovića? Mada ću odgovor znati i ako mi odgovore na pitanje - ko je skinuo Dejana Stojadinovića?

Пренето са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
vanzemaljci! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
 Smile   Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

obama_bush_mask_off_on.jpg
(27.98 KB, 277x400)
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Јел нам брат Веља прездравио јуначке ране задобијене под Авала градом? Smile

Ко је Вељин и за Вељиног рода,Вељине крви и Вељиног кољена,
а не дошо у бој под Авалом од руке му на изборима не ишло.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 15:23:57 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

@Lepi Bora
Zao mi je zbog udaljavanja sa foruma.
Ali da ti odgovorim na zadnji post. Onda da predjemo u islam. Imamo sve karakteristike: lazemo, krademo, dvolicni do jaja i impresivno glupi. I on ceka sise od Alaha kao sto ti cekas od Velje (karikiram).
A kad rascopa nekome glavu kaze: Alahova volja.
Za nijansku smo samo pametniji od njih, i mnogo manje muda imamo, da se raznosimo po zeleznicama mrske jeurope.
Tvoj post je gledanje u tudj dzep. Sta se tebe ticu oni. Napravi ti svoje. I nemoj prositi. Nije lepo.
Po tvome: znate mi smo druga civilizacija, dajte malo evricha, kod nas bas ne rastu.
Odjebi ti to.

1. Hvala na ispoljenom fer pjeju - retkost je  na danasnjim forumima .  Smile

2. Ne gledam ja u tudje dvoriste , a jos manje trazim evrice za svoju drzavu . Ja se samo zalazem ja drugaciji ekonomski koncept - neoliberalni je neslavno propao u citavom svetu . Virtuelni novac nece spasiti taj Zapad oko koga se mi sporimo . Virtuelni dolari i evrici (  i njihovi supstituenti i derivati ) su ga i doveli tu gde jeste . Moje zalaganje se svodi na logiku - Rusija je zemlja koja je poseduje  45 % REALNOG svetskog bogatstva - verski , etnicki , kulturno nam je najbiza i drzimo se nje . Nisam izmislio toplu vodu , a nisam ni jedini koji ovako misli .

E,  sad da zazelim i  Velji da se oporavi - i kazem jasno : STOP NASILJU NAD POLITICKIM NEISTOMISLJENICIMA !
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 18:26:35 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Citat
E,  sad da zazelim i  Velji da se oporavi - i kazem jasno : STOP NASILJU NAD POLITICKIM NEISTOMISLJENICIMA !

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
i kako nam je Velja sad?
nadam se da su ga pustili sa intenzivne nege,jadnog,i da vise nije u zivotnoj opasnosti...?  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Da li je, onda, neko neslužbeno zavrnuo rukav Dejanu Stojadinoviću i izveo ga u majici na minus tri kako bi već spremno postavljeni fotoreporteri snimili tetovažu Zorana Đinđića.

да да ... детаљи Вотсоне ... детаљи ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

да да ... детаљи Вотсоне ... детаљи ...  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Na konferenciji za novinare, prvom pojavljivanju pošto je 5. februara u centru Beograda udaren pesnicom u glavu, Ilić je rekao da je video spisak ljudi koji imaju dozvole i oružje i da mu se sada "gadi da nosi pištolj".
Lider NS nije želelo da kaže o kakvom je spisku reč, već je uputio novinare da te podatke traže po Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, ali je naveo da dozvole i oružje imaju mnogi političari, kriminalci, tajkuni, "mnogi problematični".
"U mojoj biografiji nikada nije bilo incidenata, nikada krivično nisam gonjen, a ispadoh najveći siledžija", rekao je Ilić i dodao da nikada nije "vadio pištolj".
Predsednik Nove Srbije je kazao da je pištolj čije je vraćanje najavio, dobio od bivšeg ministra unutrašnjih poslova Dušana Mihajlovića, u vreme vlade DOS-a, kada su, prema Ilićevim rečima, svi članovi vlade dobili dozvolu i oružje.
Na pitanje da li mu je posle napada ponuđeno obezbeđenje, Ilić je rekao da mu niko zvanično to nije ponudio.

Preneto sa...
--------------------------------------------------------------
нисам сигуран колико је ово Вељи паметно! За протеклих десетак дана разапет је у медијима од стране оних који нису из праћек пуцали....
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:29:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.