Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:45:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 37707 puta)
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Napali svog čoveka!
Nova Srbija optužila svog funkcionera Sašu Rodića da je pomagao napadaču na Velimira Ilića?!

BEOGRAD - Što bi rekao naš narod: J... lud zbunjenog!
Nepoznati treći čovek, koji je navodno pomagao Dejanu Stojadinoviću, napadaču na Velimira Ilića, i koga je Nova Srbija označila kao “policajca u civilu ili pripadnika BIA”, član je opštinskog odbora stranke na Čukarici!
Rodić, šef obezbeđenja Beogradskog sajma, sam se javio redakciji Kurira, zbunjen optužbama koje je na njegov račun izrekla stranka.

- Ja sam taj famozni treći čovek! Član stranke sam od 2007. i zaista mi nije jasno zašto me policija traži - ovim rečima Rodić razrešava misteriju kojom se “novosrbijanci” bave već nekoliko dana.
- Pozvan sam na skup na kojem je Velja Ilić napadnut kao član stranke. Neposredno pred incident razgovarao sam s Jovanom Marićem, potpredsednikom stranke, i članovima odbora iz Obrenovca. Pre deset godina radio sam kao policajac i zato sam reagovao kako sam reagovao. Instinktivno sam odgurnuo napadača od predsednika stranke, posle sam se i sam sklonio - prepričava Rodić

S druge strane, Jovan Marić priznaje da je razgovarao s nekim, ali ne može da se setim s kim.
- Ne vodim evidenciju članova stranke. Tri godine sam bio odsutan jer sam bio ambasador u Južnoj Africi. Čuo sam za tu priču, ali ne znam o čemu se radi - kaže Marić.
Saša Rodić tvrdi da se već sastao s Veljom Ilićem od koga je dobio izvinjenje.
- Verujem da nije znao ko sam. Ljudski je grešiti. Razumem da oni mene ne poznaju, ipak sam na gradskom nivou u stranci, ali moram da priznam da sam iznenađen reakcijom partije - kaže Rodić. On tvrdi da je zbog pomenutog incidenta imao neprijatnosti.

- Zvao me je šef da vidi zašto me policija traži! Morao sam da objašnjavam da sam tamo bio kao član NS. Tačno je da sam podigao nešto sa zemlje, ali to nije bio mobilni niti bokser napadača, već okvir pištolja koji je ispao jednom od pripadnika MUP. Prvo sam mislio da je napadač naoružan, ali kad sam shvatio da to pripada policajcu, čekao sam priliku da mu to vratim. Kad su Stojadinovića ubacili u zgradu, ušao sam i ja. Bilo je tu svašta, pokušali su da ga prebiju, ali je to sprečeno. Čim se ukazala prilika, policajcu sam tutnuo njegov okvir i rekao mu: “Ovo ti je ispalo”. Samo me zbunjeno pogledao. Kad sam izašao iz zgrade, to sam na uvo rekao i jednom od njegovih kolega. Verovatno se to mojim stranačkim kolegama učinilo sumnjivim - objašnjava Rodić.

http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-12-02-2010/napali-svog-coveka
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
Како један Шкорпи може да буде шармантан?
Па он јебе и народ и народну милицију..такав човек нам је усвари и потребан,неки трећи поглед на свет,отварање новог хоризонта Smile

Жив ти нама био Шкорпи,што рече Змај,ти си отелотворење Бољег Сутра..кад ће да наступи не знам,али мораће једног дана Smile
јеб*ног боље сјутра... Smile
али то могу да ''закључе'' само ови ''НАЧИТАНИ''   Smile  SmileSmile ........што им смета ''КВАЛИТЕТ'' дискусије   Smile Smile Smile
Ma idi bre Skorpi , to sto pricas je  samo plod tvog sveopsteg nepoznavanja politickih  prilike na politickoj sceni Evrope ..... Tamo se te sekretarice voze vladinim avionima na Tenerife , pa nikom nista ....  Smile..  ona je skoknula do Milanovca - velika vaznost ....
што јесте-јесте... Smile
и зато:
------Стоп насиљу--------
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

100ljudi-100cudi 100zena-200sisa

Zodijak
Pol
Poruke 9
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Kad puno lajes po svima,moras i da budes spreman da ce neko da poludi zbog toga!
« Poslednja izmena: 12. Feb 2010, 16:48:42 od cfc011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Како један Шкорпи може да буде шармантан?
Па он јебе и народ и народну милицију..такав човек нам је усвари и потребан,неки трећи поглед на свет,отварање новог хоризонта Smile

Жив ти нама био Шкорпи,што рече Змај,ти си отелотворење Бољег Сутра..кад ће да наступи не знам,али мораће једног дана Smile
Malo ne pratis moje postove. To nije narod to je rulja. Pecinska rulja.
Sto bi moj ded rekao(davno pokojni):Idete u provod, a toliko neuzorane zemlje. A posle ste gladni.

@Lepi Bora
Zao mi je zbog udaljavanja sa foruma.
Ali da ti odgovorim na zadnji post. Onda da predjemo u islam. Imamo sve karakteristike: lazemo, krademo, dvolicni do jaja i impresivno glupi. I on ceka sise od Alaha kao sto ti cekas od Velje (karikiram).
A kad rascopa nekome glavu kaze: Alahova volja.
Za nijansku smo samo pametniji od njih, i mnogo manje muda imamo, da se raznosimo po zeleznicama mrske jeurope.
Tvoj post je gledanje u tudj dzep. Sta se tebe ticu oni. Napravi ti svoje. I nemoj prositi. Nije lepo.
Po tvome: znate mi smo druga civilizacija, dajte malo evricha, kod nas bas ne rastu.
Odjebi ti to.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Dobro sto je ziv ostao  Smile Mene leti svaki put 61 put tako napadaju.Nije svejadno,bez zajebancije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Gde je sada Velaj, u bolnici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Sad mr. Ilic oce da ispadne mucenik.Nisam citao prethodne komentare.Dobro, covek te nabo verovatno sa zestokim promasajem.Sad govnar tvrdi da je ovaj teo da ga ubije  Smile Pa je u bolnici bio,pa nema boksera,Tadic ga sklonio i sad sere kao placipicka zbog rejtinga.Dobio bi 10% da je cutao,ovako tuzibaba izgubio i moj glas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Ja bi da znam koliko kosta ona infuzija vode sto mu je Maric dao?
Ima Velja svog doktora, prvi doktor tabloida dr Jovan Maric, koji natenane objasnjava ako ti se ne digne koju taktiku da primenis.Ima i zenu 30 godina mladju, pa kad je pitali kako jebe matori doca, a ona ce: ko lokomotiva.
I prvi i drugi put je namesteno da ide kod Marica.Znao Maric kako da izvede scenu: Velja na samrti bez revolvera.
Mogao ja bar Toma da mu donese dozvolu, a ne ono: kriva vlast. Smile Smile Smile
Jebote, kladim se da u jednom najobicnijem selu nisu bile takve rasprave kao ovde na bureku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Citat
Ima Velja svog doktora, prvi doktor tabloida dr Jovan Maric
Чекај,чекај...шта фали др Марићу?
Нису твоји уролози ни бољи ни гори од психијатра!
Citat
koji natenane objasnjava ako ti se ne digne koju taktiku da primenis.
и....
Citat
Ima i zenu 30 godina mladju, pa kad je pitali kako jebe matori doca, a ona ce: ko lokomotiva.
да му ти мало не завидиш,на овоме... Smile Smile Smile
Citat
kladim se da u jednom najobicnijem selu nisu bile takve rasprave kao ovde na bureku.
неке ''умне главе'' су и пре тебе приметиле како се срозао ''квалитет постова'' на овом делу форума... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Citat
Ima Velja svog doktora, prvi doktor tabloida dr Jovan Maric
Чекај,чекај...шта фали др Марићу?
Нису твоји уролози ни бољи ни гори од психијатра!
Citat
koji natenane objasnjava ako ti se ne digne koju taktiku da primenis.
и....
Citat
Ima i zenu 30 godina mladju, pa kad je pitali kako jebe matori doca, a ona ce: ko lokomotiva.
да му ти мало не завидиш,на овоме... Smile Smile Smile
Citat
kladim se da u jednom najobicnijem selu nisu bile takve rasprave kao ovde na bureku.
неке ''умне главе'' су и пре тебе приметиле како се срозао ''квалитет постова'' на овом делу форума... Smile Smile Smile
To da mu zavidim, to si u pravu. I ja imam 60 pa bi voleo pilence od 30 da se budim pored nje, ali jebi ga, izbledela krstenica, ostalo malo kozurice, malo oce malo nece. Morao bi i pomocnika da placam, al to vec ne mogu si priustim.
No salu na stranu, poenta je da ja sumnjam da je on toliko bolestan, prema reagovanjima posle onog gushanja i samara koji je dobio.Besan ko ris, tvrdi da treba govedo na mestu ubiti da je imao revolver, istupi u skusptini sa baba Simanom i kritikama koje upucuje, kako govori, kako se unese pa to nije za bolesnog coveka.
I posle dum: samrtnicka postelja, infuzija i krune svega Toma kurton: vlast kriva.
Poenta je da stigne covek takvog kvaliteta na vrh politicke scene Srbije. On bre nije za cuvanje ovaca, a ne da odlucuje o investicijama drzave sa 36 milijardi BDP-a.
I onaj je bio potpuno u pravu kad je stavio i Dinkica u istu ravan, ali Mladja je mnogo opasniji i veca stetocina.

Medijima na rulju mozes da utices fantasticno. Napravis prave spotove, ponavljas da je Toma a ne Tesla izmislio struju i ako probas da kazes da je to Tesla izmislio, jebace ce ti svi majku i reci ce da si strani placenik. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 06:25:57 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:45:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.