Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:56:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 37823 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Bre ljudi, jednom se dogodi da jedan nasrne na politicara, a napraviste takvu paljbu na coveka. A kolicina bljuvanja protiv njih se bar na ovom forumu meri megatonama.I na svim drugim.

Lepo kazem: crkva da se digne na mestu gde je ovaj gurnuo Velju.
Cujes ti Veljinog hipopotama: atentat.
To je groteska, jad i beda Srbije da se tolika halabuka pravi oko jednog dripackog goveda, koji treba u bajbok dozivotno.
Svi mi placamo Sarancicu stan u centru Beograda, a ovaj oljesio drzavu za 200 miliona evra.
Niko nista za celu bandu koja je posle napala 'atetntatora'. Niko nista o povredjenom policajcu.
Inscenacije tipa: poslao ga Djindjic da bije Velju. Jadni Djiki, tamo usamljen pa ko veli treba mi drustvo. Pa nasao bas Velju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
jel ovaj sto ga osinuo ima 25 il 35god?
Nešto je bajt za 25. Jedino ako se nije mator rodio? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Napadač na Ilića se branio ćutanjem
A. Ž. Adžić | 10. 02. 2010. - 00:02h | Foto: FoNet | Komentara: 125

Dejan Stojadinović (25) iz Smederevske Palanke, osumnjičen da je 5. februara u centru Beograda na stranačkom skupu napao Velimira Ilića, predsednika Nove Srbije, na saslušanju u policiji se branio ćutanjem.

Direktor policije Milorad Veljović juče je na sednici Odbora za bezbednost rekao da je protiv Stojadinovića istražni sudija pokrenuo postupak za nasilničko ponašanje na sportskim priredbama i javnim skupovima. On je precizirao da je protiv Stojadinovića 2002. podneta krivična prijava zbog nanošenja teških povreda, a tri godine kasnije vođen je prekršajni postupak zbog narušavanja javnog reda i mira.
- Za njim je 24. aprila 2007. godine raspisana poternica zbog izbegavanja služenja vojnog roka - naveo je Veljović.
Stojanović je od 2007. do 2009. na Kritu radio kao konobar. Prema rečima Veljovića, Stojadinović je 4. februara, dan pre napada na Ilića, došao u policijsku stanicu u Smederevskoj Palanci kako bi izvadio novi pasoš. Rečeno mu je da, pošto za njim postoji poternica, mora da se već sutradan javi u Policijsku upravu u Beogradu. Direktor policije je rekao da stanu u kome je živeo Stojadinović policija "nije našla nijedan predmet koji bi mogao imati veze sa samim napadom". Veljović je rekao da rade i na nalaženju osobe koja je tokom incidenta povredila policajca.
Ministar policije Ivica Dačić osudio je napad na lidera NS i izjavio da se nasilje u Srbiji mora iskoreniti, kao i da MUP čini sve da zaštiti građane.
"Policija štiti sve narodne poslanike, a pojedini nosioci javnih funkcija posle bezbednosnih procena dobijaju i lično obezbeđenje", rekao je Dačić.
Članovi Odbora za odbranu i bezbednost osudili su napad na Ilića i zatražili da napadač bude kažnjen u skladu sa zakonom.
- Nova Srbija smatra da je napad na njenog lidera Velimira Ilića izrežirano političko nasilje koje ugrožava Ustavom garantovane slobode - izjavila je na konferenciji za novinare potpredsednica NS Dubravka Filipovski.
Ona je navela da NS još nije dobila informaciju od MUP-a o napadu na predsednika NS, "što ih navodi na sumnju da to nije bio akt pojedinca već izrežirani napad".
- Policija prati grupe podrške Dejanu Stojadinoviću na "Fejsbuku" i svi se izveštaji dostavljaju tužilaštvu - naveo je Veljović.
Republička tužiteljka Zagorka Dolovac izjavila je juče da "Odeljenje za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva sa policijom radi na tom slučaju i biće provereno sve vezano za pretnje putem interneta predsedniku NS".

Lider Nove Srbije ima dozvolu za nošenje oružje
Ministar policije Ivica Dačić juče je osudio napad na lidera NS i, između ostalog, naveo da je „Ilić od policije dobio dozvolu za nošenje oružja“. Prema saznanjima „Blica“, Ilić je dozvolu za držanje i nošenje oružja dobio pre nekoliko meseci u redovnoj proceduri.

Procedura za dobijanje dozvole
Osoba koja smatra da joj je ugrožena bezbednost, u policijskoj stanici u kojoj je prijavljeno prebivalište, podnosi zahtev za držanje i nošenje oružja
l Uz zahtev dostavlja i potvrdu o položenoj obuci u ovlašćenom streljačkom klubu. U zahtevu mora da obrazloži zašto je bezbednosno ugrožen
l Policija počinje provere da li su protiv te osobe podnošene krivične i prekršajne prijave i zbog čega, da li je sklona narušavanju javnog reda i mira, a obavezne su i terenske provere
l Posle završenih provera, zahtev se prosleđuje direktoru policije koji odlučuje o dozvoli

Ilićevi skoriji istupi
- 2008. Udario je džipom u vozilo „Beotaksija“ dok je izlazio sa parkinga Skupštine, a zatim izvređao taksistu i pobegao.

- 2009. Avgusta prošle godine Nebojša Radosavljević optužio je Ilića da ga je jurio po ulicama, psovao i pred policijom pretio da će ga ubiti. Ilić je tada u izjavi za „Blic“ rekao: „Pucaću kad me budu napali sledeći put“. Ministar policije Dačić na to je rekao da „policija uvek proveravala žalbe koje je iznosio lider NS, ali on sam ne sme da deli pravdu“.

- 2010. Ilić je posle napada u centru Beograda izjavio:
„Smejali ste se, mnogi od vas, kad sam rekao da nosim oružje. Evo, sad nisam poneo pištolj. Zar je greh ovakvog huligana lišiti života?“

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Evo ja sam voljan da izadjem pred Veljin revolver. I to ovako: da mu kazem, evo Veljo sad cu ti razbijem p*cku.
Dok on izvadi, ako zna da rukuje, ako ima muda da puca, ako potrefi njegova njonja bi plivala u krvi.
Imao bih vremena i za sut u dupe. Pod uslovom da njegovih desetak buducih direktora javnih preduzaca ne reaguju. Moze samo Dubravcica da ga stiti telom, njoj bih posle drugi tretman.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Cak Noris ti nije ravan ...  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Evo ja sam voljan da izadjem pred Veljin revolver. I to ovako: da mu kazem, evo Veljo sad cu ti razbijem p*cku.
Dok on izvadi, ako zna da rukuje, ako ima muda da puca, ako potrefi njegova njonja bi plivala u krvi.
Imao bih vremena i za sut u dupe. Pod uslovom da njegovih desetak buducih direktora javnih preduzaca ne reaguju. Moze samo Dubravcica da ga stiti telom, njoj bih posle drugi tretman.

Caku Norisu , ti li si !  Smile

Znao sam : Cak Noris jede munje i sere ... gromove .  Smile

<hr />
Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora Anea (Vreme: 10. Feb 2010, 13:02:32)

Imam 60 godina. 43 godine (i dan danas) imam od 4 do 10 casova nedeljne teretane.
Mogao bi slobodno i ti uz njega. 81-e sparingovao Slobi Kacaru (zbog jakih ruku da mu stitinicima drzim udarce.)
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 13:10:16 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
 Smile ... Ja ne smem ... a ni za Caka vise nisam siguran ....  Smile

Zaustavimo silose !  Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 13:20:21 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
Ilić kao kolateralna šteta
Ko je sve Dejan Stojadinović?
Dejan Kožul
Veličina slova:   

Photo: Stock

Žalosni su ovo dani za Velimira Ilića. Umesto da ON, kao žrtva bude tema interesovanja javnosti, jer božemoj ugroženo mu je zdravlje, pa čak i život, potonja se više bavi nesrećnim Dejanom Stojadinovićem i što je najgore ili najbolje, zavisi iz kog ugla gledamo, nekako se ćutke poistovećuje sa Ilićevim napadačem, mrmljajući sebi u bradu iste reči koje je i sam Stojadinović uputio Iliću u trenutku napada - "Svi ste vi ista banda!"

Velimir Ilić je pušten na kućno lečenje uz nadzor lekarske ekipe. Narandže, jafa keksi, jaki sedativi, pilule za spavanje...sve to uredno je poslagano pored noćne lampe lidera Nove Srbije. Televizor je iznet is sobe kako se pacijent ne bi dodatno uznemiravao, a noću, bez obzira na sedative Ilić se okreće, prevrće, muči ga što napadača nije bar jednom zavatio, onako kako on zna. Brine se da njegovo vreme nije prošlo pa ga danas svaki mulac na ulici može potkačiti, saplesti i da će uvek pasti na jednu te istu ranu na glavi, onu gde je imao "operaciju na mozgu".

Noćna mora Velimira Velje Ilića. Ali, pustimo medicinsku ekipu, predvođenu psihijatrom Jovanom Marićem da se pobrinu za to. Pacijenta valja ne uznemiravati.
Who the fuck is Dejan Stojadinović? Ovo pitanje se postavljalo često od trenutka kada je ustanovljeno da je upravo on bio taj koji je nasred Knez Mihajlove nasrnuo na onemoćalog Ilića.
Dejan Stojadinović živi u selu Azanja kod Smederevske Palanke. Kako navode mediji policija je odranije tragala za njim zbog nasilničkog ponašanja, a tereti ga i za pet razbojništava i izbegavanje služenja vojnog roka. Nepotvrđene informacije govore i da je Stojadinović u policiji izjavio da je šetao Knez Mihailovom ulicom i da se slučajno zatekao na stranačkom skupu Nove Srbije, kao i da “ni sam ne zna zbog čega je napao Ilića“.

Vredni novinarski istraživači su međutim pronašli fejsbuk stranu Dejana Stojadinovića na kojoj je najavljivao napad, istina ne na onemoćalog Ilića.
“Neko će da padne mrtav. Mene 20 godina maltretiraju policija, tužilaštvo, vojska. Više ne može da se živi od ubica i zato će neko da pogine. A ko... čuće se”. Otkriveno je i da je pola sata pre ovog statusa Stojadinović zapisao: „Ja sam danas bio u Trećoj upravi beogradske policije. Smrada Borisa Tadića treba ubiti po viđenju. Znači, čim ga vidite. pucajte".

Neumorno oko istraživača otkrilo je i varnicu ljubavi i to prema Biljani Srbljanović, ali i primetno poštovanje prema Vladimiru Bebi Popoviću, i ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću, čiji lik ima istetoviran na ramenu.
Fejsbukeri su reagovali su munjevito pa je tako otvoreno već pet grupa vezanih za ovaj događaj. Najmnogobrojniji je fan klub Dejana Stojadinovića, “čoveka koji je prebio Velju Ilića” i koji već broji više 6.000 članova.

Odbor za bezbednost Skupštine Srbije će u utorak raspravljati o ovom slučaju i o sigurnosti poslanika. Boris Tadić je već zabranio fotografisanje zgrade predsedništva, još malo pa će zabraniti i prilazak istoj, Velimir Ilić će svoju sigurnost obezbediti sa pucaljkom na koju se pozivao nakon napada, a ostali...
Najbolje bi bilo da im se obezbedi stalna pratnja, naoružana naravno. Za 250 poslanika, uposliti po dva čuvara to je barem 500 novih zaposlenih, a nije da im neće trebati.
Dejana Stojadinovića će biti još i toga su poslanici i ministri svesni. Njegov atak na Ilića samo budala poput onih koje su okružili čačanskog siledžiju, bilo to na licu mesta, ili deklarativno saopštenjima u kojima traže da se otkriju pravi razlozi napada, može da shvati kao zaveru.

Kome bi takav napad uopšte mogao da koristi? Stoga, napad na Ilića nije ništa drugo do krik čoveka kakvih je prepun Beograd, ali i Srbija, u čijem definisanju su učestvovale sve gariture vlasti jer, kao što je rekao sam Stojadinović “Svi ste vi ista banda”.

Пренето са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
A da mi obrnemo pitanje : Who the fuck is Dean Kozul ?

DakleM, radi se Zapadnom Ercegovcu ( njih cak i Incko proziva  Smile) ,  koji je sticajem istorijskih okolnosti dotepao u nasu sredinu , i svojim osobenim hrvatskim humorom stekao izvesnu popularnost u srpskom rodu .  Smile

Evo , primera -   kako je samo ustas  duhovito obradio temu .... hahahaha .... Bolji je Nele Erzisnik .  Smile

Pazi samo prezimena  Smile .. A pazi kliktaja : Svi ste vi (Srbi ) ista banda !  Smile ... Ajd da je napisao da smo svi iste budale ....
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 13:57:31 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

не каки....укењао би се ко грлица Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:56:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.