Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:50:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 37919 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Napadač se brani ćutanjem

Beograd -- Napadač na predsednika Nove Srbije Dejan Stojadinović na saslušanju u policiji se branio ćutanjem. Velimir Ilić danas dobio dozvolu za nošenje oružja.

Direkotr policije Milorad Veljović je na sednici skupštinskog odbora za bezbednost rekao da je protiv napadača na Ilića pokrenut krivični postupak, dok je ministar policije Ivica Dačić naveo da je lideru Nove Srbije izdata dozvola za nošenje oružja.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je poslanicima da je protiv Ilićevog napadača Dejana Stojadinovića istražni sudija pokrenuo postupak za nasilničko ponašanje na sportskim priredbama i javnim skupovima.

"Stojadinović se branio ćutanjem u policiji", naveo je Veljović iznoseći detalje iz istrage i podatke o napadaču.

Protiv Stojadinovića je 2002. podneta krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda, a tri godine kasnije vođen je prekršajni postupak zbog narušavanja javnog reda i mira.

"Za njim je raspisana poternica zbog izbegavanja služenja vojnog roka", naveo je Veljović, kao i to da je Stojadinović od 2007. do 2009. na Kritu radio kao konobar.

Dan pre napada Stojadinović je podneo zahtev za nove putne isprave i tada je utvrđeno da je za njim raspisana poternica i naloženo mu je da se javi policiji.

Tokom pretresa stana u kome je Stojadinović živeo policija nije pronašla nijedan predmet koji bi mogao imati veze sa samim napadom, kazao je Veljović.

"Policija prati grupe podrške Dejanu Stojadinoviću na fejsbuku i svi se izveštaji dostavljaju tužilaštvu", naveo je direktor policije i dodao da policija aktivno radi i na pronalaženju osobe koja je tokom incidenta povredila policajca.

Stojadinović je udario Ilića pesnicom u lice tokom stranačkog skupa Nove Srbije u petak 6. februara kod Filozofskog fakulteta u strogom centru Beograda.

Ilić dobio dozvolu za oružje

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić osudio je napad na lidera Nove Srbije Velimira Ilića i izjavio da se nasilje u Srbiji mora iskoreniti, kao i da MUP čini sve da zaštiti kako građane tako i nosioce javnih funkcija.

"Naša obaveza je da učinimo sve da stepen bezbednosti bude visok", rekao je Dačić na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost na kojoj se razmatra informacija o napadu na Ilića i pozvao političke partije da sarađuju sa MUP-om kada prave događaje visokog rizika.

Policija, naveo je on, štiti sve narodne poslanike, a pojedini nosioci javnih funkcija posle bezbednosnih procena dobijaju i lično obezbeđenje.
"Velimir Ilić je danas dobio dozvolu za nošenje oružja", rekao je ministar.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Kazem ja : Stop nasilju !

Drago mi je da je onaj Lomrozovski pavijan u bajboku , a frikovi koji su pozurili da otvore fan klub pod paskom nadleznih organa .  Smile

Aplauz za Dacica !  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Dobio dozvolu za oruzje? Super, znaci sad svi da nosimo pancire. Jebote dati dozvolu coveku koji ne bi prosao ni najosnovniji psihijatrijski pregled.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
До краја расветлити напад на лидера НС

БЕОГРАД, 9. фебруара (Тањуг) - Одбор Скупштине Србије за одбрану и безбедност најоштрије је данас осудио напад на лидера Нове Србије Велимира Илића и затражио да надлежни органи до краја расветле тај случај, а да починилац буде кажњен у складу са законом.

У закључку који је једногласно усвојен, Одбор је изразио забринутост, јер, како наводи, напади на посланика нарушавају политичку стабилност, због чега од надлежних органа очекује да разреши тај случај.

Други део седнице на коме је требало да буде разматрана инормација БИА о наводима бившег саветника црногорског премијера Ратка Кнежевића, после вишеминутног противљења радикала и народњака, затворен је за јавност јер је материјал означен "службеном тајном". У првом делу седнице, на коме је расправљано о нападу на Илића, министар полиције Ивица Дачић је истакао да насиље на политичкој сцени мора бити искорењено, а да ће МУП предузети све мере на заштити функционера, носилаца јавних функција, као и свих грађана Србије.

Дачић је осудио напад на Илића и позвао странке да сарађују са полицијом у припреми догађаја који би могли да носе ризик, наводећи да је полиција спремна и да учествује у заштити функционера и да им стоји на располагању уколико се безбедносним проценама утврди да је њихова угроженост основана.

"У Србији нико не сме никоме да прети. Полиција је у функцији државе и народа, а не странака. Полиција ће реаговати на све информације о угрожености функционера и носилаца јавних функција", поручио је министар полиције.

Представник БИА Мирослав Панић је напоменуо да ниједан припадник те службе није службено присуствовао скупу у Кнез Михаиловој улици, 5. фебруара, када је Дејан Стојадиновић напао Илића и том приликом га два пута ударио у главу.

Директор полиције Милорад Вељовић је, одговарајући на питања посланика, рекао да на скупу у центру Београда није било припадника полиције у цивилу, као и да није констатовано да је Стојадиновић приликом напада у руци имао било какав предмет, али да ће тврдње посланика НС да је у руци имао мобилни телефон или боксер, бити испитане.

Он је претходно прочитао записник који је полиција сачинила после напада, прецизирајући да се Стојадиновић на саслушсању после привођења бранио ћутањем.

Против Стојадиновића је поднета кривична пријава и одређен му је притвор до месец дана, рекао је директор полиције.

Вељовић је навео да је против Стојадиновића 2002. године у Смедеревској Паланци поднета пријава због наношења тешке телесне повреде, да је 2005. покренут поступак због нарушавање реда и мира, а да је, због избегавања служења војног рока 2007. године за њим расписана потерница.

Стојадиновић се до 2009. године налазио на Криту, у Грчкој, где је радио као конобар, навео је Вељовић.

Почетком фебруара ове године Стојадиновић је надлежним службама у Смедеревској Паланци поднео захтев за издавање пасоша, после чега му је уручен позив да се јави плицији због расписане потернице. Вељовић је истакао да је утврђено да Стојадиновић није лечен на одељењу психијатрије, да није регистрован као поседовалац орузуја, а да у полицији у Смедеревској Паланци није познато да поседује илегално оружје. Посланици СРС, Д С С и НС тврдили су у расправи да напад на Илића има политичку позадину.

Заменик шефа посланичке групе НС Мирослав Маркићевић рекао је да сумња да је физички напад на Илић повезан са нападима на општинске одборе те странке у Кули пре три године и на лидера НС пре годину дана, после кога је оперисао главу.

Он је напоменуо да Илић нема ни приватно ни страначко обезбеђење и затражио од БИА и других државних органа да обавесте странку да ли могу да гарантују безбедност њеним функционерима.

Маркићевић је упитао како је могуће да Стојадиновић, против кога је расписана потерница, није ухапшен када се на снимцима види да је стајао близу полиције и да ли је она утврдила где се Стојадиновић налазио пре годину дана.

Посланик Д С С Драган Шормаз навео је да је нападач на руци имао истетовиран лик убијеног премијера Зорана Ђинђића, те да вероватно није симпатизер НС и упитао шта је онда радио на скупу те странке.

Шеф посланичке групе СРС и председник Одбора Драган Тодоровић рекао је да опозицију занима да ли је Илић нападнут само због тога што је лидер опозиционе партије и што се залаже за расписивање ванредних парламентарних избора, наводећи да он, као и сваки човек, мора да буде заштићен, јер нико не сме да одговара због својих политичких ставова. "Они који узимају правду у своје руке морају ригорозно да буду кажњени", казао је Тодоровић и навео да од надлежних органа очекује ефикасност, као и у случају убиства француског навијача Бриса Татона.

Посланик листе "За европску Србију" Марко Ђуришић навео је да би напад на Илића требало да уједини све странке у осуди сваког насиља према другима.

"Надам се да ћемо доћи до свих информација у вези са нападом на Илића. Тај случај би требало да уједини све странке и да свако насиље према другима осудимо и да не проналазимо оправдања за њих", казао је Ђуришић.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
A ostali jesu ?

Inace, dozvolu za pancir mozes dobiti u najblizoj kasarni . Velja ce sigurno nabaviti i antipancirne metke , zato mu se ne priblizavaj blize od 400 metara .

A sto si se toliko uplasio ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Licno ja ga se ne plasim nimalo. Odavno je poznato da je on najobicnija pick...koja samo ume da laje i napada novinare. E sad kad je neko na njega nasrnuo istim metodom on glumata nevino jagnje. Ja samo hocu da kazem da mi nije jasno kako se psihicki udarenom coveku moze izdatii dozvola za oruzje.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2010, 14:30:13 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
A , ti si psihijatar .  Smile

E , to pitanje mozes otvoriti  na Drustvu psihijatara Srbije - ali ce te sacekati onaj prof. dr . Jovan Maric potpredsednik NS e  Smile ..... Ako si strucniji  od njega , lako ces  progurati misljenje .  Smile ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 15
Citat
"Velimir Ilić je danas dobio dozvolu za nošenje oružja", rekao je ministar.

Da ispod vesti stoji - Divlji Zapad, 1864. godina, ne bih se uzbudila... ali ovo je Srbija, 2010. godina...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
A , ti si psihijatar . Smile

E , to pitanje mozes otvoriti na Drustvu psihijatara Srbije - ali ce te sacekati onaj prof. dr . Jovan Maric potpredsednik NS e Smile ..... Ako si strucniji od njega , lako ces progurati misljenje . Smile ...
To bese onaj psihijatar koji je toliko strucan u svojoj oblasti da mu je Velja svojevremeno dok je bio ministar trazio ambasadorsko mesto i kolega one nesrecne poslanice Jankovicke koja se kao "dama ne prezuva"?
Daj ne zasmejavaj me. Proguglaj malo Veljine ispade, odgledaj te klipove i posle dodji da ga branis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Ali... neka ga je klepio... neka..

A  ovo je misljenje najviseg funkcionera internet foruma u Srbiji 2010  Smile .... Da pise 1864 , ne bih se uzbudio ... Ali ovo je Srbija 2010 - pa se ne uzbudjujem .  Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2010, 14:50:45 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:50:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.