Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:13:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 37939 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
A da ne bude Šojić predsednik Vlade. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
PRESS
PRESS U KUĆI DEJANA STOJADINOVIĆA, NAPADAČA NA VELJU ILIĆA, U AZANJI KOD SMEDEREVA
Puk'o mi je brat, ne znam šta mu bi da udari Velju Ilića

Brat Dragan: Gde ste bili dosad da čujete našu muku. Naravno da ga osuđujem. Komšije: On je vredan mladić, iz dobre porodice, ljubazan, do sada ni mrava nije zgazio

Zavičaj... Porodična kuća i kafana u kojoj je provodio najviše vremena pijući kafu i popunjavajući tikete

Niti je Azanji trebalo to „slave" što je snašlo, niti zna šta bi s njom, ali otkad je Dejan Stojadinović (35) pre dva dana nokautirao Velimira Ilića usred Knez Mihailove ulice, ovo smederevsko selo postalo je centar ovdašnje medijske pažnje.
Na kraju ulice Kosmajskog odreda, pred sam kraj sela, povijena bela prizemljuša iz koje se Dejan zapatio put Beograda i svojim postupkom podelio naciju na sablaznute i one koji su mu u čast osnovali grupu podrške na „Fejsbuku".
Selo ko selo, ko šta doda u priči, ko šta oduzme od nje, ali su u jednom saglasni svi - reč je o dobrom mladiću, kao takvog ga barem poznaju, koji nikada i ni po čemu nije odavao utisak osobe koja bi mogla da učini ono što je pred televizijskim kamerama, policijom i pristalicama Nove Srbije učinio u petak po podne.

Dosta radio u inostranstvu
- Godinama ga poznajem i, evo,
 životom mogu da garantujem da pitomijeg i dobroćudnijeg bića od njega nije bilo u selu - veli u dahu Vlada, jedan od lokalaca koje smo ustavili da pitamo za putokaz ka kući Stojadinovića.
- Verujte da se rečima ne može opisati to o kakvoj je dobrici reč, ali sam bog zna šta mu bi i kakva ga je to sila naterala da onako nasrne na Velju?! Znam da se u životu dosta napatio i da je iz poštene porodice koja se za svaku koru hleba i te kako namučila. Znam i da je dosta radio po inostranstvu, čini mi se u Grčkoj, Rusiji, Crnoj Gori... što kao obezbeđenje po diskotekama, što kao konobar, ne bi li doneo neki dinar kući, ali... Kažem vam, jedno skromno i dobrodušno biće sa kojim niko nije imao nikakvih problema u selu - tvrdi naš sagovornik, upućujući nas ka prizemljuši s početka, u kojoj Dejan živi sa majkom, bratom i snajom.
Dozivamo s kapije, izlazi žena i, čuvši ko smo, šta smo i šta bismo, poziva muža da izađe.
- Dobar dan, ljudi - s praga se javlja prilika u radničkom kombinezonu, Dejanov brat Dragan.
- Nemojte, ko boga vas molim! Nije mi do priče, a i šta bih vam rekao?! Puko mi je brat. Ne podržavam to što je uradio, ali što ne dođoste ranije da pišete o čitavoj muci (?!), sad je kasno - dobacuje, već zatvarajući vrata i mašući rukom u pozdrav.
- Pa, evo nas sada, a da je kasno - nije! Da smo znali, došli bismo ranije, no - pokušavamo da ga ustavimo i progovorimo još koju, pokušavajući da saznamo o kakvoj to muci govori i je li ona uzrok onoga što mu je brat učinio.
- Ne mogu, zaista, izvinite! Pod strašnim sam opterećenjem zbog svega... - dodaje, odgovorivši još šturo na pitanje da li se čuo ili video sa bratom otkad je u pritvoru.
- Nisam! Nisam imao kad da se organizujem, sve se to brzo desilo. Najverovatnije ću danas za Beograd, pa... - zalupiše se vrata i zalajaše avlijski kerovi.

Ilić na kućnom lečenju
Velimir Ilić napustio je juče Klinički centar, gde je zadržan zbog povreda, izjavila je portparol NS-a Dubravka Filipovski.
- Oseća se dobro, sve analize i rezultati su u redu i on je danas pušten na kućno lečenje, uz stalni nadzor lekara - rekla je Filipovski agenciji Beta. Ona je rekla da u toj stranci još nije bilo razgovora o tome da li će lider NS podneti privatnu tužbu protiv osobe koja ga je napala u centru Beograda.
Vraćamo se ulicom ka centru nekad najvećeg sela u Srbiji. Pred kućom Stamenkovića gazda Zoran razgrće sneg. Pristaje na priču tek da potvrdi ono što i ostali govore.

Nisu znali za tetovažu
- Znam ga kao komšiju, uvek ljubazan i vaspitan dečko. Jest' onako krupan, pa ljudima može da se učini kao prek, ali nije bio takav. Za ove moje godine nikada nisam čuo da je bio razlog neke svađe ili tuče. Pitajte ovu mladež, bolje su ga poznavali, mada verujem da će vam svi reći isto - pokazuje da nastavimo naniže, u centar sela, i u kafićima potražimo Dejanove vršnjake koji ga, ipak, najbolje poznaju.
Kladionica i kafić „Sport klub", tu je Stojadinović, čujemo, najčešće svraćao. Ulazimo i pitamo za njega, nisu preterano raspoloženi da govore, barem ne pod imenom i prezimenom.
- Jeste, često je bio ovde - jedan od gostiju pristaje da kaže pokoju, uz poznati uslov da ga ne fotografišemo i ne pitamo za ime.
- Seo bi za šank, popio tursku kafu, odigrao možda neki tiket, izrazgovarao se sa ljudima i polako nogu pred nogu kući. Ne znam je li pripadao nekoj partiji, ne znam da li je njegov napad na Ilića bio politički motivisan, ali znam da je reč o izuzetno pravdoljubivom i poštenom momku, koji je očigledno zbog nečega „pukao" i iskalio svoj bes na Iliću. Što se te famozne tetovaže Zorana Đinđića na njegovoj ruci tiče, niti sam znao da je ima, niti se nešto deklarisao kao ljubitelj ili član DS-a - odgovara, začuđen našim pitanjem o liku ubijenog premijera na Stojadinovićevoj mišici.
Za razliku od njega, deda Mile, tabanajući stazom do kuće, veli da je Dejan i te kako bio politički orijentisan i da je kao član promenio nekoliko partija.
- Da me ubijete, ne znam koje, ali znam da jeste. S druge strane, ne mogu da tvrdim da možda u tome leži razlog njegovog postupka koji nam je osramotio selo - brecnu se starina nakratko i nastavi putem, uz vetrometinu, ostavljajući nedorečenu priču o motivima koji su momka sa sela naveli u prestoni grad, da učini ono što se, prema kazivanju seljana, u potpunosti kosi sa njegovom naravi.

Пренето са...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
да ови политиканти имају мало од малог мога требали би да ставе прст на чело....али није њих Служба бирала да размишљају него да зајеба*ју овај народ........ јер ако се ова тиранија,пад и палост наставе куку њима и оним са позиције и оним у опозицији!!!!
и да се не лажемо,ни једнак овакав или сличан ''инцидент'' није политички мотивисам!ј*бе се гладном човеку на њихову идеологију....све је то ствар голог Опстанка!!!!!!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Puk'o mu film, a nije tečko kada vidiš i slušaš Velju , kako laže , onako nadmen.ne pravdam , ali razumem ga. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
PRESS
PRESS U KUĆI DEJANA STOJADINOVIĆA, NAPADAČA NA VELJU ILIĆA, U AZANJI KOD SMEDEREVA
Puk'o mi je brat, ne znam šta mu bi da udari Velju Ilića

Brat Dragan: Gde ste bili dosad da čujete našu muku. Naravno da ga osuđujem. Komšije: On je vredan mladić, iz dobre porodice, ljubazan, do sada ni mrava nije zgazio

Zavičaj... Porodična kuća i kafana u kojoj je provodio najviše vremena pijući kafu i popunjavajući tikete

Niti je Azanji trebalo to „slave" što je snašlo, niti zna šta bi s njom, ali otkad je Dejan Stojadinović (35) pre dva dana nokautirao Velimira Ilića usred Knez Mihailove ulice, ovo smederevsko selo postalo je centar ovdašnje medijske pažnje.
Na kraju ulice Kosmajskog odreda, pred sam kraj sela, povijena bela prizemljuša iz koje se Dejan zapatio put Beograda i svojim postupkom podelio naciju na sablaznute i one koji su mu u čast osnovali grupu podrške na „Fejsbuku".
Selo ko selo, ko šta doda u priči, ko šta oduzme od nje, ali su u jednom saglasni svi - reč je o dobrom mladiću, kao takvog ga barem poznaju, koji nikada i ni po čemu nije odavao utisak osobe koja bi mogla da učini ono što je pred televizijskim kamerama, policijom i pristalicama Nove Srbije učinio u petak po podne.

Dosta radio u inostranstvu
- Godinama ga poznajem i, evo,
 životom mogu da garantujem da pitomijeg i dobroćudnijeg bića od njega nije bilo u selu - veli u dahu Vlada, jedan od lokalaca koje smo ustavili da pitamo za putokaz ka kući Stojadinovića.
- Verujte da se rečima ne može opisati to o kakvoj je dobrici reč, ali sam bog zna šta mu bi i kakva ga je to sila naterala da onako nasrne na Velju?! Znam da se u životu dosta napatio i da je iz poštene porodice koja se za svaku koru hleba i te kako namučila. Znam i da je dosta radio po inostranstvu, čini mi se u Grčkoj, Rusiji, Crnoj Gori... što kao obezbeđenje po diskotekama, što kao konobar, ne bi li doneo neki dinar kući, ali... Kažem vam, jedno skromno i dobrodušno biće sa kojim niko nije imao nikakvih problema u selu - tvrdi naš sagovornik, upućujući nas ka prizemljuši s početka, u kojoj Dejan živi sa majkom, bratom i snajom.
Dozivamo s kapije, izlazi žena i, čuvši ko smo, šta smo i šta bismo, poziva muža da izađe.
- Dobar dan, ljudi - s praga se javlja prilika u radničkom kombinezonu, Dejanov brat Dragan.
- Nemojte, ko boga vas molim! Nije mi do priče, a i šta bih vam rekao?! Puko mi je brat. Ne podržavam to što je uradio, ali što ne dođoste ranije da pišete o čitavoj muci (?!), sad je kasno - dobacuje, već zatvarajući vrata i mašući rukom u pozdrav.
- Pa, evo nas sada, a da je kasno - nije! Da smo znali, došli bismo ranije, no - pokušavamo da ga ustavimo i progovorimo još koju, pokušavajući da saznamo o kakvoj to muci govori i je li ona uzrok onoga što mu je brat učinio.
- Ne mogu, zaista, izvinite! Pod strašnim sam opterećenjem zbog svega... - dodaje, odgovorivši još šturo na pitanje da li se čuo ili video sa bratom otkad je u pritvoru.
- Nisam! Nisam imao kad da se organizujem, sve se to brzo desilo. Najverovatnije ću danas za Beograd, pa... - zalupiše se vrata i zalajaše avlijski kerovi.

Ilić na kućnom lečenju
Velimir Ilić napustio je juče Klinički centar, gde je zadržan zbog povreda, izjavila je portparol NS-a Dubravka Filipovski.
- Oseća se dobro, sve analize i rezultati su u redu i on je danas pušten na kućno lečenje, uz stalni nadzor lekara - rekla je Filipovski agenciji Beta. Ona je rekla da u toj stranci još nije bilo razgovora o tome da li će lider NS podneti privatnu tužbu protiv osobe koja ga je napala u centru Beograda.
Vraćamo se ulicom ka centru nekad najvećeg sela u Srbiji. Pred kućom Stamenkovića gazda Zoran razgrće sneg. Pristaje na priču tek da potvrdi ono što i ostali govore.

Nisu znali za tetovažu
- Znam ga kao komšiju, uvek ljubazan i vaspitan dečko. Jest' onako krupan, pa ljudima može da se učini kao prek, ali nije bio takav. Za ove moje godine nikada nisam čuo da je bio razlog neke svađe ili tuče. Pitajte ovu mladež, bolje su ga poznavali, mada verujem da će vam svi reći isto - pokazuje da nastavimo naniže, u centar sela, i u kafićima potražimo Dejanove vršnjake koji ga, ipak, najbolje poznaju.
Kladionica i kafić „Sport klub", tu je Stojadinović, čujemo, najčešće svraćao. Ulazimo i pitamo za njega, nisu preterano raspoloženi da govore, barem ne pod imenom i prezimenom.
- Jeste, često je bio ovde - jedan od gostiju pristaje da kaže pokoju, uz poznati uslov da ga ne fotografišemo i ne pitamo za ime.
- Seo bi za šank, popio tursku kafu, odigrao možda neki tiket, izrazgovarao se sa ljudima i polako nogu pred nogu kući. Ne znam je li pripadao nekoj partiji, ne znam da li je njegov napad na Ilića bio politički motivisan, ali znam da je reč o izuzetno pravdoljubivom i poštenom momku, koji je očigledno zbog nečega „pukao" i iskalio svoj bes na Iliću. Što se te famozne tetovaže Zorana Đinđića na njegovoj ruci tiče, niti sam znao da je ima, niti se nešto deklarisao kao ljubitelj ili član DS-a - odgovara, začuđen našim pitanjem o liku ubijenog premijera na Stojadinovićevoj mišici.
Za razliku od njega, deda Mile, tabanajući stazom do kuće, veli da je Dejan i te kako bio politički orijentisan i da je kao član promenio nekoliko partija.
- Da me ubijete, ne znam koje, ali znam da jeste. S druge strane, ne mogu da tvrdim da možda u tome leži razlog njegovog postupka koji nam je osramotio selo - brecnu se starina nakratko i nastavi putem, uz vetrometinu, ostavljajući nedorečenu priču o motivima koji su momka sa sela naveli u prestoni grad, da učini ono što se, prema kazivanju seljana, u potpunosti kosi sa njegovom naravi.

Пренето са...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
да ови политиканти имају мало од малог мога требали би да ставе прст на чело....али није њих Служба бирала да размишљају него да зајеба*ју овај народ........ јер ако се ова тиранија,пад и палост наставе куку њима и оним са позиције и оним у опозицији!!!!
и да се не лажемо,ни једнак овакав или сличан ''инцидент'' није политички мотивисам!ј*бе се гладном човеку на њихову идеологију....све је то ствар голог Опстанка!!!!!!

Kао што Нксамсј каже момку допиздило да слуша предизборне лажи,а у свој својој невољи
наишао је баш на скуп гдје се обећавало и обећавало и обећавало и обећавало. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Za demokratiju je to normalno, mnogi polude pa zveknu, sećate se kako je onaj Zeleni posuo Jošku Fišera zelenom bojom.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2010, 11:43:15 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
какав год да је веља илић нико нема право да га напада Smile
ако је веља истукао неког,опљачкао,преварио нека се судски органи позабаве са тим а не да га линчују на улици као што су нпр покушали да линчују милановића...него,да ли су ухваћени ти криминалци што су бесомучно и крвнички тукли милановића? Smile

иначе,многи заборављају да није било и тог веље дан данас би сте слушали милошевићева саопштења на дневнику који уређује милановић Smile
или можда мислите да су милошевића срушили чанак,кораћ и весна пешић Smile
или да парафразирам госн милошевића:нико не сме(вас) никог да бије Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Za demokratiju je to normalno, mnogi polude pa zveknu, sećate se kako je onaj Zeleni posuo Jošku Fišera zelenom bojom.
Или онај са бомбом код Тадића..Ништа тај није другачији случај од овога....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

после ј...ња нема к...ња

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 54903
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 1202
treba vlast napasti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
treba vlast napasti
Mislim da se sada ima isti problem kao i sa slobom,nije problem da se on smeni ali koga dosvesti?Blago ovoj vlasti sa ovakvom opozicijiom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Dva levo, tri desno,opa, opsssssssa saaaaaaaa Smile Smile Smile

Konačno ugledasmo i tu "demokratsku, civilizovanu Srbiju" u liku Dejana Stojadinovića, sve sa tetovažom  Smile Smile Smile kako tuče,ups,pardon Smile tj. širi civilizacijske, evrospke vrednosti na ove sledbenike retorograne Srbije,čiji je predvodnik Velja Ilić...

Hajde Veljo lepo priznaj, kriv si što te tukao  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2010, 12:18:47 od smobre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:13:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.