Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 05:01:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 38084 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Zar ne vazi pravilo covek=Srbin?  Smile  Pravoslavac=nabudzeni Srbin (Rus), otporan na metke? Smile Smile

Velju savatali  Smile Ma nije mu nista, malo se potresao. Inace, svako nasilje, bez jasnog motiva i cilja je za osudu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
Не, то је ипак Далај-лама.  Smile
Ма сви ђинђофили у једном тренутку прсну  Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Onda se zamisli, aki si i Srbin da li si čovek i šta je važnije
Necu oprostiti ni njima a ni onima sto su nas Bombardovali kao ni onima sto nedaju Srbima danas da idu normalno na svoje groblje.Zlocin je zlocin ma ko go goda da ga izvrsio...Meni nije krivo sto se sudi Srbima vec sto se samo suci Srbima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Apple 15
LIDER NOVE SRBIJE NAPADNUT U CENTRU BEOGRADA
Velimir Ilić: Napadač je hteo da me ubije FOTO

P. Z. Veličković    | 06. 02. 2010. - 00:02h | Foto: FoNet    | Komentara: 439
Lider Nove Srbije Velimir Ilić juče je napadnut u centru Beograda, kada ga je pesnicom u glavu udario Dejan Stojadinović. Ilić je zadržan na ispitivanjima u Kliničkom centru Srbije, dok je napadač, za kojim je policija od ranije tragala, priveden u Policijsku stanicu Stari Grad.

Stojadinović je napao Ilića u Knez Mihailovoj ulici, nedaleko od Filozofskog fakulteta, prilikom prikupljanja potpisa Nove Srbije za vanredne parlamentarne izbore. U trenutku dok se Ilić razgovarao sa novinarima, Stojadinović, koji je stajao među okupljenim građanima i simpatizerima stranke, probio se pored kamermana i krenuo na lidera Nove Srbije.
- Prvo je zamahnuo levom rukom, ali je promašio. Onda ga je udario pesnicom u glavu naočigled policajaca koji su obezbeđivali skup, članova stranke, novinara i građana. Verovatno bi ga udario još nekoliko puta, ali ga je neko iz Ilićevog obezbeđenja uhvatio za ruke - priča za „Blic“ jedan od očevidaca napada.
Simpatizeri Ilićeve stranke su nameravali da se obračunaju sa napadačem. Na snimcima televizijskih ekipa vidi se kako je nekoliko njih nasrnulo na Stojadinovića uz povike „Drži ga, bre!“, „Ko te je poslao ovde!“. Razmenjeno je nekoliko udaraca, a zavađene strane jedva su uspeli da razdvoje policajci koji su obezbeđivali stranački skup. Ne bi li zaštitili Stojadinovića od besnih Ilićevih pristalica, policajci su morali da ga uvedu u ulaz obližnje zgrade, posle čega je odvezen u policijsku stanicu Stari grad. MUP je juče saopštio da je jedan pozornik prilikom intervencije zadobio lakše povrede glave i šake. On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć.
Velimir Ilić ostao je na nogama posle napada i nije napuštao mesto incidenta. Revoltiran i pomalo u šoku, izjavio je da se ne oseća dobro „jer je dobio udarac na isto mesto gde je pre godinu dana imao operaciju na mozgu“.

- To što sam u isto mesto dobio udarac znači da neko namerno hoće da me uništi, ubije. Ne znam ko je on da može tako pred policijom nekoga da napadne i ko ga je poslao. Ako ministar unutrašnjih poslova ovakve stvari ne može da spreči, neka podnese ostavku - rekao je Ilić i dodao da traži istragu i kompletni izveštaj „ko je napadač, ko stoji iza njega, kao i zasedanje skupštinskog odbora za bezbednost“.
Lider Nove Srbije je izneo sumnju da iza napada stoje oni kojima ne odgovora prikupljanje potpisa za raspisivanje vanrednih izbora, odnosno režim. On je sat posle incidenta otišao u prostorije Nove Srbije na Obilićevom vencu, gde je trebalo da bude pregledan. Prema rečima Dubravke Filipovski, Ilić je ipak otišao u Klinički centar, na pregled kod neurohirurga koji ga je operisao.
- Lekari su ga pregledali i odlučeno je da bude zadržan na bolničkom lečenju - rekla je Filipovski.
U NS tvrde da Ilić nije bio u pratnji svog obezbeđenja i dodaju da „neće dozvoliti da se nagla i emotivna reakcija simpatizera iskoristi za skretanje pažnje javnosti sa napada na Velimira Ilića“.

Ilić: Nisam poneo pištolj
- Mnogi od vas su se smejali što sam rekao da nosim oružje. Evo, sad nisam poneo pištolj. I zar je greh ovakvog huligana lišiti života? Je li to greh? Kad on mene lišava mog života, on mene napada i udara javno pred policijom na dva metra, i to mučki, molim vas lepo. Znači, mi moramo sami da se branimo, da se organizujemo, kao stranka da napravimo protest - rekao je lider Nove Srbije.

Stranke osudile napad
Predsednik DSS Vojislav Koštunica zatražio je od vlasti da pruže „jasan i glasan odgovor“ zašto je Ilić napadnut u centru Beograda i ko stoji iza tog incidenta. Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da ničiji život i dostojanstvo ne smeju biti ugroženi.
SNS je najoštrije osudila „brutalni napad simpatizera režimskih stranaka na predsednika Nove Srbije Velimira Ilića“. Jelena Trivan, portparol DS, najoštrije je osudila napad i zatražila da se počinilac na adekvatan način procesuira i kazni. LDP osudila je napad, koji je, kako je navedeno, mogao da dovede do tragičnih posledica. Dragan Todorović, predsednik Odbora Skupštine Srbije za odbranu i bezbednost, zakazao je za utorak sednicu tog tela, a na dnevnom redu je informacija o napadu na lidera Nove Srbije.

„Ne znam zašto sam napao Ilića“
Dejan Stojadinović živi u Smederevskoj Palanci i za njim je policija tragala zbog drskog i nasilničkog ponašanja. Kako „Blic“ nezvanično saznaje, na saslušanju u policiji Stojadinović je izjavio da je šetao Knez Mihailovom ulicom i da se slučajno zatekao na stranačkom skupu Nove Srbije, kao i da „ni sam ne zna zašto je napao Ilića“. Njemu je određeno policijsko zadržavanje i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Vidi se da voliš navijačke grupe. Ko ima vremena da putuje po svetu , halabuče, viče , psuje i galam , znači troši nečije pare , a ne radi ništa.
Možda sam malo preterao u kvalifikaciji, jer sve je to na nekoj ivici neonacizma, ali svi ti koji idu ulicom , a na leđima im piše :"Ja sam Srbin" (naravno figurativno) imaju manjak soli u glavi. Pa šta onda što smo ja ti , ili on Srbi , pre svega treba da budemo ljudi. Zar ćeš ljudima koji pozivaju na ubijanje novinarke oprostiti samo zato što su Srbi. Onda se zamisli, aki si i Srbin da li si čovek i šta je važnije Smile

Све је то у реду шта говориш али не под околностима у каквим је Србија десетинама година уназад.
Наша средина (мислим на србе баш оно о чему ти говориш) не дозвољава такав став јер би нас са
таквим "либералним" размишљањем окружење одвело у нестанак.
Мислим да је смијешно и помислити да би србе бошњаци,хрвати,шиптари (поготово они)пуштали
да живимо и да се бавимо својим послом.Та прича пролази у срединама као што су неке европске
земље гдје странац није нападао на твоју територију,окупирао,преводио на другу вјеру,палио и
пљачкао,десетковао твоју популацију али та прича не смије бити у Србији докле год у њеном
окружењу имаш непријатеље или нас срба неће бити.
Та прича коју ти представљаш као исправно резмишљање је код срба била дефинитивно
заступљена на територији НДХ током ДСР,а знаш како су они прошли.Ако мислиш да син разликује
од оца гријешиш сигуран буди.У питању су друге околности а не другачије размишљање.
То ти се потврдило на Косову 17. марта.
Немој бити наиван сјети се свих историјских сазнања од прије 90 година па до 17.марта 2004 и
видјећеш да је то непримјењиво на овим просторима.Да није тако неби наши људи у иностранству
имали сасвим другачије понашање него овдје.Друго окружење диктира начин размишљања и
понашања или нас Перуђи неће бити јер код неких не постоји толеранција него само рађање и
ширење као филозофија.Ако је ово нацизам онда сам ја нациста. Smile

LIDER NOVE SRBIJE NAPADNUT U CENTRU BEOGRADA
Velimir Ilić: Napadač je hteo da me ubije FOTO

P. Z. Veličković    | 06. 02. 2010. - 00:02h | Foto: FoNet    | Komentara: 439
Lider Nove Srbije Velimir Ilić juče je napadnut u centru Beograda, kada ga je pesnicom u glavu udario Dejan Stojadinović. Ilić je zadržan na ispitivanjima u Kliničkom centru Srbije, dok je napadač, za kojim je policija od ranije tragala, priveden u Policijsku stanicu Stari Grad.

Stojadinović je napao Ilića u Knez Mihailovoj ulici, nedaleko od Filozofskog fakulteta, prilikom prikupljanja potpisa Nove Srbije za vanredne parlamentarne izbore. U trenutku dok se Ilić razgovarao sa novinarima, Stojadinović, koji je stajao među okupljenim građanima i simpatizerima stranke, probio se pored kamermana i krenuo na lidera Nove Srbije.
- Prvo je zamahnuo levom rukom, ali je promašio. Onda ga je udario pesnicom u glavu naočigled policajaca koji su obezbeđivali skup, članova stranke, novinara i građana. Verovatno bi ga udario još nekoliko puta, ali ga je neko iz Ilićevog obezbeđenja uhvatio za ruke - priča za „Blic“ jedan od očevidaca napada.
Simpatizeri Ilićeve stranke su nameravali da se obračunaju sa napadačem. Na snimcima televizijskih ekipa vidi se kako je nekoliko njih nasrnulo na Stojadinovića uz povike „Drži ga, bre!“, „Ko te je poslao ovde!“. Razmenjeno je nekoliko udaraca, a zavađene strane jedva su uspeli da razdvoje policajci koji su obezbeđivali stranački skup. Ne bi li zaštitili Stojadinovića od besnih Ilićevih pristalica, policajci su morali da ga uvedu u ulaz obližnje zgrade, posle čega je odvezen u policijsku stanicu Stari grad. MUP je juče saopštio da je jedan pozornik prilikom intervencije zadobio lakše povrede glave i šake. On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć.
Velimir Ilić ostao je na nogama posle napada i nije napuštao mesto incidenta. Revoltiran i pomalo u šoku, izjavio je da se ne oseća dobro „jer je dobio udarac na isto mesto gde je pre godinu dana imao operaciju na mozgu“.

- To što sam u isto mesto dobio udarac znači da neko namerno hoće da me uništi, ubije. Ne znam ko je on da može tako pred policijom nekoga da napadne i ko ga je poslao. Ako ministar unutrašnjih poslova ovakve stvari ne može da spreči, neka podnese ostavku - rekao je Ilić i dodao da traži istragu i kompletni izveštaj „ko je napadač, ko stoji iza njega, kao i zasedanje skupštinskog odbora za bezbednost“.
Lider Nove Srbije je izneo sumnju da iza napada stoje oni kojima ne odgovora prikupljanje potpisa za raspisivanje vanrednih izbora, odnosno režim. On je sat posle incidenta otišao u prostorije Nove Srbije na Obilićevom vencu, gde je trebalo da bude pregledan. Prema rečima Dubravke Filipovski, Ilić je ipak otišao u Klinički centar, na pregled kod neurohirurga koji ga je operisao.
- Lekari su ga pregledali i odlučeno je da bude zadržan na bolničkom lečenju - rekla je Filipovski.
U NS tvrde da Ilić nije bio u pratnji svog obezbeđenja i dodaju da „neće dozvoliti da se nagla i emotivna reakcija simpatizera iskoristi za skretanje pažnje javnosti sa napada na Velimira Ilića“.

Ilić: Nisam poneo pištolj
- Mnogi od vas su se smejali što sam rekao da nosim oružje. Evo, sad nisam poneo pištolj. I zar je greh ovakvog huligana lišiti života? Je li to greh? Kad on mene lišava mog života, on mene napada i udara javno pred policijom na dva metra, i to mučki, molim vas lepo. Znači, mi moramo sami da se branimo, da se organizujemo, kao stranka da napravimo protest - rekao je lider Nove Srbije.

Stranke osudile napad
Predsednik DSS Vojislav Koštunica zatražio je od vlasti da pruže „jasan i glasan odgovor“ zašto je Ilić napadnut u centru Beograda i ko stoji iza tog incidenta. Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da ničiji život i dostojanstvo ne smeju biti ugroženi.
SNS je najoštrije osudila „brutalni napad simpatizera režimskih stranaka na predsednika Nove Srbije Velimira Ilića“. Jelena Trivan, portparol DS, najoštrije je osudila napad i zatražila da se počinilac na adekvatan način procesuira i kazni. LDP osudila je napad, koji je, kako je navedeno, mogao da dovede do tragičnih posledica. Dragan Todorović, predsednik Odbora Skupštine Srbije za odbranu i bezbednost, zakazao je za utorak sednicu tog tela, a na dnevnom redu je informacija o napadu na lidera Nove Srbije.

„Ne znam zašto sam napao Ilića“
Dejan Stojadinović živi u Smederevskoj Palanci i za njim je policija tragala zbog drskog i nasilničkog ponašanja. Kako „Blic“ nezvanično saznaje, na saslušanju u policiji Stojadinović je izjavio da je šetao Knez Mihailovom ulicom i da se slučajno zatekao na stranačkom skupu Nove Srbije, kao i da „ni sam ne zna zašto je napao Ilića“. Njemu je određeno policijsko zadržavanje i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Izvor: Blic

Ја мислим да је ово неко већ поставио. Smile
Зар није срамота маторог политичара како говори о ношењу оружја и пресудама.
Па ово шта он прича да је не знам ко заслужује судски поступак ако ништа ради ширења
утицаја на глупост и силништво. Smile
Ала ову сву власт=опозиција треба покидати па у градску са метлом отјерати. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat: Perudji link=topic=488229. msg8105723#msg8105723 date=1265379632
Citat: RASMC link=topic=488229. msg8105719#msg8105719 date=1265379567
Citat
dobro, a kada je bio taj udarac? ja se ne secam ni jednog slicnog incidenta kada je velja u pitanju - da ga je neko udario

Pao u stanu na glavu! Mada on tvrdi da je napadnut! :chuckel:
Velja laže više nego Dinkić.  :shock:
Niko ne laze vise od Dinkica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
interesuje me jedna stvar
jesuli pohapseni oni veljini debili sto su ometali pandure prilikom vrsenja duznosti(hapsenja napadaca na velju)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
interesuje me jedna stvar
jesuli pohapseni oni veljini debili sto su ometali pandure prilikom vrsenja duznosti(hapsenja napadaca na velju)
Da nije bilo njih klinac bi ka policija i uhapsila.Nije ona tu da cuva te ljude na skupu vec da cuva druge navodno od tog skupa....Da nisu ti momci reagovali ovi nebi ni prstom mrdnuli jer nemaju takva naredjenja
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
e sad lupas
naravno da bi ga uhapsili,kao pustili bi ga da ode  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
e sad lupas
naravno da bi ga uhapsili,kao pustili bi ga da ode  Smile
Da,vise puta sam to gledao.Tok su trajali protesti zbog hapsenja Radovana Kaardzica bilo je isto incidenata i niko nije uhapsen... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 05:01:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.