Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 17:19:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 38258 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6300
Богами кад човек мало подвуче црту, па погледа да се у задње три године дешавају ствари попут напада на др Маријана Ристичевића, мр Велимира Илића, подметање лажних оптужби да је министар др Мркоњић физички насрнуо на "новинара", као и удбашке методе претњи и мучења господиан Драгана Марковића Палме, може да закључи да је друштво у Србији, под утицајем 100% страних служби (МИ-6, ЦИА, БНД) постало крајње хулиганско. Овакви испади и инциденти су крајње неприхватљиви за модерну државу у 21. веку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Богами кад човек мало подвуче црту, па погледа да се у задње три године дешавају ствари попут напада на др Маријана Ристичевића, мр Велимира Илића, подметање лажних оптужби да је министар др Мркоњић физички насрнуо на "новинара", као и удбашке методе претњи и мучења господиан Драгана Марковића Палме, може да закључи да је друштво у Србији, под утицајем 100% страних служби (МИ-6, ЦИА, БНД) постало крајње хулиганско. Овакви испади и инциденти су крајње неприхватљиви за модерну државу у 21. веку.
Velja je magistar kao što sam ja kosmonaut,magistratura polagana u Kragujevcu,kod istih onih koji su pohapšeni. Smile

Kad napanu nekog takvig seljaka,odmah su krive strane službe,koje kao tako pokušavaju da sruše državu,a kad on bije,onda je to pravda. Smile Smile Smile

Batina ima dva kraja. Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 20:27:48 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Ma hajde bre gledajte dobro scenu. Imao je takvu poziciju za upercut, da je mogla glava da mu odleti do Chachka.
I pogledaj posle kako je znao da uzvraca pesnicama kad su ga njih deset napali.
Nema dileme, namestaljka po Shoicevom receptu.
Fali debelo meso ambasadora. Al kad Velja zaboravio da ponese pistolj. Smile Smile Smile
Pa posle trazi ostavku ministra, izbore, novu vladu (gde ce on svakako biti ministar).
Besan ko ris, pa posle na samrti u postelji.
Hajde bre naivchine.
A kurton dosao da napadne Vlast ne da vidi Velju. Zna on da korovu nije nista. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 20:29:24 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
"doktor" Marjan Rističević ?!

ahahahahaha
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
@coolruner
Citat
Na lokalnim izborima u Čačku, sa obrađenih 40 biračkih mesta, najviše glasova dobila je lista "NS-DSS-Velimir Ilić" koja je osvojila 33,41 odsto glasova.

Poredeci ovo sa drzavnim nivoom dobijes situaciju u kojoj je to sto pricas samo prazna prica Smile

Osim u delu u kom nas cacani ne vole ali to je obostrano osecanje kod vecine Smile

Pa ti i pokaza pravo stanje, 1/3 je za Velju+Kostunicu, 2/3 grada nisu za njega. I to samo izaslih, a neizasli/apoliticni nisu ni za njega ni za ostale.

Hvala sto si egzaktnim podacima potvrdio moje tvrdnje.  Smile

trecina grada glasa za njega znaci da ga podrzava ! a ostatak od 65% mozda pozdrava nekog drugog, mozda ne vole Velju a mozda i ne misle nista o njemu nego misle da bi taj drugi kandidat bio bolji... U Cacku nema coveka sa vecom popularnoscu od Velje i to se na svakim izborima dokaze Wink

А Кичановић и Обрадовић? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6300
Veljaje magistar kao što sam ja kosmonaut,magistratura polagana u Kragujevcu,kod istih onih koji su pohapšeni. Smile

Није магистар Илић полагао на правном  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Scorpi ne bih rekao da je namestaljka,pogledaj fejsbuk profil napadaca,nije bas da je ono ''pisanije'' po fejsu normalno...covek voli Djindjica i Srbljanovicku,a recimo mrzi Tadica,Cedu,Velju,Kostunicu i ostale...bas je onako ''tvrd'' ekstrem...Kao Gambi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Velja je napravio parllog od Srbije.  Smile Ko ga jebe neka ga mlate  Smile Fuj   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma bre, svi ste naivni ko francuske sobarice. Atentat na Shoica. Krlja dobio kintu za pivo, da ga malo gurne.
Ma totalna namestaljka. Eno ga i zmirkavi odmah trazi referendum. Cudi me da nije zvao Ruse. Ne moze vise ovako.
I kurton mu otisao u bolnicu, pa kaze: kriva vlast. Smile Smile Smile
Ceo establishment zgrozen. Veljin hipotam Markicevic sa svojim robijaskim stosevima (zvao ne Tadic da me bije u kabinetu), Veljina svraka (Jankovicka) sa crvene cipele.
A Dubravcica, mora telima da ga stiti. Jao Dubravcice, slatkice, ala bi ja voleo da ga stitis svojim telom od mene.
Odmah bi zaboravio Velju.
A tek scena u bolnici. Svinjar na samrti. Smile Smile Smile
Sta sve nisu u stanju.
Deder da nama Velja kaze, jel oni sto su napali posle Stojadinovica, su buduci direktori javnih preduzeca? Ili ce zadrzati konobare Sarancica i loncare Jocica.

Ista ujdurma kao sa pop lobanjom, kad je postio na granici sa Crnom Gorom.

Predlazem da se sagradi crkva na mestu gde je bard srpske politike Velja udaren u svoju androidsku glavu.

Kome bre to prodaju?
Dajte bre nagradite coveka. Ujdurma oko velje Ilica. Pa to je normalno da ga neko osamari i sutne u dupe.
Bezi bre g*naru sa politicke scene Srbije.

@ COLL .. Petpostavljam da miislio na nesto ovakvo , kad si falio bivse stanje .. ili na masu frikova koji su postovali na temi Kina ...  Smile

Velja je mucki napadnut od strane ludaka iz LDPa  tokom akcije prikupljanja potpisa  gradjana  - stanje demokratije u Srbiji je zabrinjavajuce . Bratu  Smobreu , prepustam detaljniju repliku gore citiranom forumasu .
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Pa ce mu naci knjizicu, clan Ds, LDP, SPS.
Kao da nisu 50% Srba clanovi svih stranaka.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 17:19:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.