Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 21:12:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadne nas sutra OVK(KZK) ,shta bi bilo ?...  (Pročitano 21061 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11149
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Galaxy S10
A najbliže mesto za osvrtanje je - politički deo fouma ovde. Pogledajte koliko je pacifista tamo Smiley
Milije im EU i američko go*no od sopstvene torte  Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2008, 16:03:06 od MladenIsakovic »
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Knowledge is a deadly friend,when noone sets rules

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
veruj mi da izbije rat svi bi i culi i razumeli. Zasto su ljudi isli da ginu po bosni. Kad izbije rat svi postanu radikalniji. Krene se igra na patriotsku i nacionalnu notu. Dok je mir, svi pricaju o slogi, medu i mleku, i kako nemas razloga da gines...a cim izbije rat menja se prica i za nekoliko nedelja posrne nekoliko desetina hiljada ljudi u dobrovoljce
IP sačuvana
social share
Sebe vidim kao demona koji je dosao da promeni svoju okolinu,koristeci se sredstvima koje je savremeni covek odbacio.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ma svejedno mnogo mi je malo to. 40 000 dodje jedna armija... Mislim svejedno siptari bi u principu najebali, jedina je fora s tim sto npr moze da te napadne, a da posle pobegne negde gde s vojskom ne mozes da ga juris (Kosovo). I tako da napadaju kad ima se cefne. To je poprilican zajeb

To kad bi naša vojska bila blesava, da ih gurne u Kosovo, pa da tu stane. Ubedjen sam da ako bi tako čačnuli, da se sazna da dolaze sa kosova na teritoriju južne Srbije, a da im kosovo bude baza, onda granica ne bi bila aut linija, a ne verujem nešto ni da bi KFOR ratovao za šiptare, ganjali bi se do Djakovice, i ne, ne bi ih gurnuli u Albaniju, jer ne bi ništa ostalo od njih do Djakovice....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ma svejedno mnogo mi je malo to. 40 000 dodje jedna armija... Mislim svejedno siptari bi u principu najebali, jedina je fora s tim sto npr moze da te napadne, a da posle pobegne negde gde s vojskom ne mozes da ga juris (Kosovo). I tako da napadaju kad ima se cefne. To je poprilican zajeb

To kad bi naša vojska bila blesava, da ih gurne u Kosovo, pa da tu stane. Ubedjen sam da ako bi tako čačnuli, da se sazna da dolaze sa kosova na teritoriju južne Srbije, a da im kosovo bude baza, onda granica ne bi bila aut linija, a ne verujem nešto ni da bi KFOR ratovao za šiptare, ganjali bi se do Djakovice, i ne, ne bi ih gurnuli u Albaniju, jer ne bi ništa ostalo od njih do Djakovice....
Ja ne znam da li si ti pratio šta se dešavalo na jugu Srbije 2001.  Smile nešto se ne sećam da smo jurnuli za njima na Kosovo a situacija se dole smirila tek kad je Đinđić poslao crvene beretke. Kako je krenulo došli smo bili u situaciju da nam padne Bujanovac, ko je slušao Gorana Radosavljevića zna kako smo nespremno dočekali tu nazovi pobunu. Nije džabe doneta odluka da se Cepotina napravi baš tamo gde je napravljena i Bogu hvala pa je i završena kako tako. Nije to nikakav odgovor na kamp Bondsteel, ko je bre blesav da opet ratuje sa NATO. A kreneš li na Kosovo ti batice objavljuješ rat NATO a ne Šiptarima, Kosovo je prvo NATO "država" pa tek onda šiptarska. NATO nije ni '99. ratovao za Šiptare, oni su samo poslužili kao pešadija, topovska hrana za otkrivanje naših položaja i probijanje koridora za eventualni ulazak kopnom. Ne bih da zvučim kao pesimista, ali bojim se da će Srbija morati da čeka neko žešće sranje u svetu da bi mogla da krene sa svojom vojskom na Kosovo a da to ne bude bitno velikima.

E sad što se tiče defetizma, što je zavladao zemljom, ljudi šta se čudite. Kad ti imaš političke stranke koje šire defetizam, ova pacifistička vlast mi još dođe pomozi Bože kakvih ima  Smile U Srbiji je trenutno vojska sporedna stvar i mislim da će još dugo ostati tako. Naoružavaće se na kašičicu i to onim što NATO kaže da je OK. Jebiga ljudi, loše je ali tako je...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2008, 03:54:06 od M70AB1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Na drugom mestu sam napisao, a ovde izostavio, zato i deluje kao grlom u jagode. Rečenica koja nedostaje je da kada se malo bude okrenuo odnos snaga, i kada budemo dobili zeleno svetlo .... e sad, da li će to biti za 5, 10 ili 20 godina, živi bili pa videli ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Odnos snaga izmedju koga? Smile
Nismo mi slabiji od siptara ni na kosovu. Ali odnos snaga izmedju Srbije i NATO se nece promeniti, osim ako se NATO ne raspadne...a to nesto ne verujem da ce se desiti,jer svima odgovara da budu u savezu koji moze da radi sta mu se cefne.
IP sačuvana
social share
Sebe vidim kao demona koji je dosao da promeni svoju okolinu,koristeci se sredstvima koje je savremeni covek odbacio.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Cepotina još nije napravljena, iako se najavljuje da će do kraja godine biti spremna.... Svaki ministar odbrane na početku svog mandata najavi finiš na Cepotini... poneki i dva puta Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Na drugom mestu sam napisao, a ovde izostavio, zato i deluje kao grlom u jagode. Rečenica koja nedostaje je da kada se malo bude okrenuo odnos snaga, i kada budemo dobili zeleno svetlo .... e sad, da li će to biti za 5, 10 ili 20 godina, živi bili pa videli ....
Optimista si druže, možda ako na te brojke dodaš po jednu nulu  Smile pa da nam neko da zeleno svetlo. Daleko je Rusija, pa sve i da bude vojno uticajna u svetu više od Amera, mi smo daleko od njihove interesne sfere, bar kad je geostrategija u pitanju. Šiptari su fukara za koju nikada nije bilo problema, sa NATO više niko normalan neće da ratuje. Za sada ne bi bilo loše da malo sredimo državu i vojsku, a za rat je još rano da razmišljamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Daleko je i Kosovo od USA, pa su se svojski potrudili da dodju tu gde jesu. Dali su šiptarima državu samo tako. E, nama niko nikad ništa nije dao, za sve smo se sami kidali (što bi reko CrniDjordje), sigurno neće neko da dodje na Kosovo da isteruje šiptare, ali će moći da okrene glavu na drugu stranu do mi to budemo radili. Ujedno, na taj odnos snaga sam i mislio, na RUse i NATO, a ne na nas i NATO. Jer, rusi imaju interesa da to podrže, a i Kina, i svaka zemlja koja ima probleme sa separatistima na nekom delu svoje teritorije. E sad, najsmešnije će biti, ako i kada dodje do toga, a mi opet zatečeni i nespremni  Smile kao i uvek. Znam da sve ovo zvuči jako nerealno danas, ali, nekad, možda, ko zna  .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Aj sad nije da nismo ni mi nikad dobili drzavu. Prvo od Vizantije smo pobunom se izborili, pa onda za vreme drugog srpskog ustanka na intervenciju velikih sila smo dobili prvo autonomiju pa drzavu,a i sirenja posle prvog svetskog rata ne bi bilo moguce da velike sile to nisu podrzale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 21:12:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.