Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 19:29:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadne nas sutra OVK(KZK) ,shta bi bilo ?...  (Pročitano 20895 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Koliko sam ja negde citao srbija moze da mobilise oko 140 000 vojnika ukupno, mislim da je to pisalo u vojnom muzeju (tj. da je tako bilo 1999)...kako medju to da bude 40 000 specialaca, malo mnogo, da trecinu vojske cine specialci.
Pusti te zvanične brojke, 1999. je bilo više od 140 000 ljudi mobilisano  Smile To je neki max ljudi koji su bili po spec jedinicama koji se može mobilisati. I napisah ti da u tu brojku računam sve-vojsku i policiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Knowledge is a deadly friend,when noone sets rules

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma svejedno mnogo mi je malo to. 40 000 dodje jedna armija... Mislim svejedno siptari bi u principu najebali, jedina je fora s tim sto npr moze da te napadne, a da posle pobegne negde gde s vojskom ne mozes da ga juris (Kosovo). I tako da napadaju kad ima se cefne. To je poprilican zajeb
IP sačuvana
social share
Sebe vidim kao demona koji je dosao da promeni svoju okolinu,koristeci se sredstvima koje je savremeni covek odbacio.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ma svejedno mnogo mi je malo to. 40 000 dodje jedna armija... Mislim svejedno siptari bi u principu najebali, jedina je fora s tim sto npr moze da te napadne, a da posle pobegne negde gde s vojskom ne mozes da ga juris (Kosovo). I tako da napadaju kad ima se cefne. To je poprilican zajeb
Naravno, samo što tako nečega neće biti. Ne rade oni ništa samoinicijativno bez podrške Amerike. Cifra od 40 000 deluje mnogo ali ako uzmeš u obzir sve aktivne specijalce u vojnim i policijskim jedinicama, plus rezerviste koji su bili po kojekakvim spec jedinicama od kojih dobar broj više ne postoji  Smile Znači tu su ti vojska, policija, žandarmi itd. Sve zajedno, sa rezervom.

Inače ovo što se tiče obučenosti, nedostatka bojevog gađanja itd. ljudi ni 1998.-1999. nije bila sjajna situacija po tom pitanju. Šta zna običan policajac kako da rukuje minobacačem i sl. bilo je grešaka, loša komunikacija, uopšte jako loše smo bili organizovani. Većina ljudi dole nije poznavala ni teren a jedina stvarkoja im je išla na ruku je da su se Šiptari plašili!

Ako govorimo o situaciji 1 na 1 opet bi smo razbucai Šiptare i sa ovo ljudi i tehnike, ako govorimo o Šiptarima sa podrškom NATO onda nema o čemu da pričamo. Kako je zauzeto Kosovo na taj način NATO može zauzeti bilo koji deo Srbije. Sve je ovo u domenu SF, vojsku su nam dva puta stavljali na proveru 2001. pa posle i 2004. proglasili su nezavisno kosovo i oni su sa nama završili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11148
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Galaxy S10
Da ne bude off, ali - ko bi sad ratovao, kad svi koji su se nešto borili odoše u Hag?
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
naslo bi se ko da se bori i vodi,pa makar ja vodio vojsku  Smile
IP sačuvana
social share
Sebe vidim kao demona koji je dosao da promeni svoju okolinu,koristeci se sredstvima koje je savremeni covek odbacio.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Da, ali ko bi te pratio? Ti bi lako komandovao :"Napred junaci!" ali kad bi se okrenuo iza sebe - video bi da nema nikoga   Smile , jer "za koga da ratujemo" "dosta nam je ratova" "necu da ginem za tudje interese" "u EU granice nisu bitne" "Kosovo je odavno izgubljeno" "okrenimo se realnim problemima" "vazan sam samo ja i moja porodica" "....i tako, izgovora bezbroj, a ti ostade bez vojske  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
"vazan sam samo ja i moja porodica"
jeste, ali nisi tikva bez korena, vec pripadas jednom narodu. To je uvek bila ona veza koja je i odrzala jedan narod. A sada oni koji su prepuni love, zele da narode svedu na bezvrednu cinjenicu. Pa njima ni njihov ni iciji drugi narod nista ne znaci osim sto glasa i trosi. Za te ljude smo mi stoka koju uzgajaju jer im treba da glasa i sto je jos vaznije da trosi robu, kako bi se oni bogatili jos vise. Samo onaj koji hoce da ide tim putem moze ebventualno da dospe u te krugove - bogate. Cak se i od toga zaradjuje lova (one igre Donalda Trump-a isl)
Boli njih za narod i nacije itd, boli ih iz a bilo ciju porodicu. Oni decu truju momentalno po rodjenju preko mobilnog, bre!

Logicno je to sto si rekao, ali to oni i hoce da samo mislis na prezivljavanje i da nemas vremena ni za sta drugo.

Eeee, odosmo svi u p. lepe strine i mi i siptari i rusi i amerikanci. Kapitalizam ce sada da se nesmetano razvije i konacno ce doci do planetarne podele na prebogate i presiromasne.

Zato ce doci do velikog rata jednom u buducnosti - tacno onako ko u "Terminatoru" samo sto ce tu biti jos gomila bandi jer se ljudi nece znati ujediniti. Tek kada bogati posalju robote (a na tome se vec radi) onda cemo shvatiti gde smo i sta smo.

Dodje mi da napravim neko tajno skladiste oruzja - da se nadje zlu ne trebalo. Sad kad niko ne misli, sad treba, al ne za sada, vec za jednom i to ne meni nego nekom sretniku od siromasnih koji na to u dalekoj buducnosti naleti.

A sada, sada treba imati para, kamere, alarme, obezbedjenje - ja bi kupio one krabe-roboto st je pilot hteo za bastu, samo bi im ugradio neki laser ili pistoljce. Smile

Sustina je da treba da odrzimo svest o svojoj nacionalnosti, ne da je ponidastavamo, ali ne ni da ponidastavamo ni druge.
Tudje postuj svoje voli, cuvaj i ceni.

Mi se Srbi ne volimo dovoljno, zavidni smo umesto da nam je drago kad neko nas uspeva. To ce da nas ukopa.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
"za koga da ratujemo" "dosta nam je ratova" "necu da ginem za tudje interese" "u EU granice nisu bitne" "Kosovo je odavno izgubljeno" "okrenimo se realnim problemima" "vazan sam samo ja i moja porodica"
Za koga ratujes? pa za sebe. Da ti ti siptari sutra ne zaplene kucu kao sto su mnogima na Kosovu. Ili tvojim potomcima. To ti je odgovor i na drugo. Tvoj je interes da Siptavi ne vladaju beogradom i Suboticom. A ako u EU nisu bitne granice, zasto onda Baskijci i Irci i dalje vrse teroristicke napade. Zasto u Belgiji Flami hoce da se ocepe. Zasto grenladn hoce da se ocepi. I zasto im ovi drugi ne daju. To je iluzija. Kosova da,ali ne i Nis. Ako te napadnu,to je realan problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Tito je bio u pravu: Ponasajmo se kao da ce vecno da bude mir, a budimo spremni kao da ce sutra biti rat - ili tako nesto, ali u tom smislu.
Nije to lose , samo treba i za takav pristup odvojiti para. Ali nije los stav. Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2008, 11:09:01 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Drugari, sve ja to znam, mene ne morate da ubedjujete, ali osvrnite se oko sebe i shvaticete da to sto pricate niko ne cuje  niti razume  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 19:29:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.