Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 12:15:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadaci danas  (Pročitano 63269 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Cekaj prvo da vidim sta ce drugi da kazu.

E nemogu više da cekam !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Brate... Ja ne mogu da se slozim nikako. Trenutno dva najbolja strelca italijanskih ekipa (uz Ibrahimovica) su Totti i Kaka, a ni jedan ni drugi nisu klasicni napadaci.

Medjutim, Duki je jednom napisao da trenutno u Italiji nema napadaca polovine Shevchenkovog kvaliteta. Zaboravio je na Trezegola. Wink

Mada, opet - ne mozes reci da u Italiji ima najvise dobrih napadaca. Pa i u Nemackoj ih ima vise.

Moje misljenje.

!?
pazi..nema polovine Sevcenka u Italiji...
taj Sevcenko kog nema pola u Italiji je to ime i stekao u Italiji i tu se prica o Sevcenku koji je igrao u Milani i bio medju najboljim igracima sveta...
a ovaj danasnji Sevcenko koji malo igra malo ne igra u Celziju...od takvih brale imas dosta boljih igraca trenutno u Italiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Brate... Ja ne mogu da se slozim nikako. Trenutno dva najbolja strelca italijanskih ekipa (uz Ibrahimovica) su Totti i Kaka, a ni jedan ni drugi nisu klasicni napadaci.

Medjutim, Duki je jednom napisao da trenutno u Italiji nema napadaca polovine Shevchenkovog kvaliteta. Zaboravio je na Trezegola. Wink

Mada, opet - ne mozes reci da u Italiji ima najvise dobrih napadaca. Pa i u Nemackoj ih ima vise.

Moje misljenje.

Мислио сам на Шевченка и као играча и као нападача. Да сам мислио само на то друго, не би заборави никад Трезегеа, кога иначе сматрам правим центарфором, који је у казненом простору ненадмашан.

Шевченко је нешто друго.

Он је играч, који је увек могао сам постићи гол.

Da li cete se sloziti samnom da su Italiji uvek igrali nabolji napadaci i da je u Italiji uvek bilo boljih napadaca nego u Spaniji,Engleskoj,Nemackoj... i da je tako i sada.

Мислим да се нећемо сложити. Smile Раније можда, сада не.

У Шпанији су сигурно бољи нападачи.

Nemogu da razumem da volite folirazu,prevrtanje,non stop seckanje igre itd.....pa to je....

... дивно за нас мазохисте. Smile Smile

Јеби га, расправљало се о овоме много пута. Не знам што више потежеш ту причу.

Не волим их ни ја нешто превише и увек ћу узети пре да гледам Шпанце или Немце, али се и тамо игра добар фудбал, ни близу какав је некад био, али опет довољно добар.

Свакако бољи од енглеског, по мени. Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 00:40:17 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
sve sto dolazi iz engleske je za kurac. od fudbala do turista.

Nemogu da razumem da volite folirazu,prevrtanje,non stop seckanje igre itd.....pa to je....

milina.  Smile
najveci foliranti igraju u engleskoj ligi... cuj igraju, skupljaju ih namjerno, placaju silne pare za njih, posto ne stignu da ih uzgoje na vrijeme..  Smile
 jedan kapelo, koji vise nije nesto posebno u evropi (citaj provaljen), kad bi uzeo jebeni midlesborough, osvajao bi deset titula zaredom. ali ne bi mu dali, zato sto ne bi igrao engleski/pederski/atraktivni/nabijanje readinga/remi protiv celzija/ fudbal... pa bi pokrenuli svoju ubojitu medijsku kampanju da ga otjeraju, i u isto vrijeme naprave zvijedu od bena hacinsona    Smile liga u kojoj je vijest dana da se Nani zaljubio u golmana pionira totenhema... najfolirantskiji fudbal na kugli zemaljskoj, napravljen za starije ljude, bivse fudbalere koji sjede u kafani i jedan drugom po stoti put ponavljaju kako je ronaldo dobar i kako riu ferdinandu niko ne moze pera odbiti...
 Fudbal koji na stadionima okuplja pakistance i ljude na samrti, gdje likovi sjede na stolicama i gledaju foliranje gomile fegeta... zasto se ne objavi podatak koliko staraca je na "enfildu" ispustilo dusu dok su ih bicevima tjerali da pjevaju "you never walk alone"? pa iznose ih traktorima... ciste staracke domove.
tipa:
- Sefe, treba da nabavimo jos 50 kreveta
- ma ne treba, dolazi derby na enfield, trpaj ih opet u kamion da malo pjevaju... daj i desetak pakistanaca da ih nosaju...

nije dosta sto su sami sebi unistili ligu, nego ih gerijatrija skoro citavog svijeta pokusava kopirati, satro napraviti da na tribinama prosjek godina bude 88, da svi sjede, a da pedercine trce svoje kilometre, driblaju ruzne i neuredne stopere (crnce, najbolje) i onda poziraju poslije gola, a starci krepavaju na tribinama...

Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95

... дивно за нас мазохисте. Smile Smile

Јеби га, расправљало се о овоме много пута. Не знам што више потежеш ту причу.

Не волим их ни ја нешто превише и увек ћу узети пре да гледам Шпанце или Немце, али се и тамо игра добар фудбал, ни близу какав је некад био, али опет довољно добар.

Свакако бољи од енглеског, по мени. Smile
Citat
Pazi ja ga vise negledam,zato i izbegavam raspravu o tome u temama,da nebih ispao najgluplji od sve dece,ono sto neznam nikad nekomentarisem,kako god.Pazi Italijane sam prestao da gledam jos kad je debeli salas igrao u laziu,znaci ima 8-9 god.Ali do tada sam gledao.Pogledam i sada ponekad recimo na gooloseumu ima prenos pa pogledam(volim da gledam kako ciganin prca grobara)  Smile  Slazem se i uvek napisem posle svake moje recenice, rec koja glasi;Po meni.To sam ukratko dao komentar o tome a mogao bih da napisem i da vas udavim zasto ne calco.jednostavno ko gleda a nevidi toliko seckanja igre,faulova,izlezavanje igranja uglavnom defanzivnog fudbala itd to je odokativno.Voleo ne voleo engleze,gledao ne gledao imali ili ne napadaca koji tamo valja igraju lepsi fudbal (po meni),ako nista drugo za svaki trud igrac bude nagradjen aplauzom(zvuci lepo zar ne)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Opet, po 10001. put...

Ono što ti smatraš "lijepim" nekome je "ružno", a ono što ti smatraš "ružnim" nekome je "lijepo"

Nema smisla raspravljat u kategorijama "lijepo/ružno", možeš samo raspravljat u kategorijama "dobro/loše".
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Pa iz mog posta netreba biti mnogo pametan i zakljuciti to,ljudi jer treba da vam crtam ja sam napisao rec PO MENI.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mas pusti facu, on je pravnik.. slusaj ga jos pet minuta, oderace te do gole koze i zavrsices na ulici u dugovima do guse...  Smile

treba biti subjektivan, nametati ljudima svoje misljenje.. zanimljivije je.

engleska smrdi, a kad je zola sjeo u avion i krenuo kuci u italiju, tamo je nestalo napadaca... maccarone bio jedno vrijeme, ali i njemu je sve to, brate, zaudaralo na pelene 80-godisnjaka iz prvih redova...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Pa iz mog posta netreba biti mnogo pametan i zakljuciti to,ljudi jer treba da vam crtam ja sam napisao rec PO MENI.

Pa to i jesam zaključio, iako nisam baš puno pametan. Samo kažem, da nema nikakve potrebe potezati "ljepo/ružno" priču...

Uostalom, svaki od nas piše svoje mišljenje, a ne neku apsolutnu i nepobitnu istinu. Dakle, svaki od nas može napisat to "po meni". Zar ne?
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 14:23:06 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 12:15:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.