Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 01:19:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadaci danas  (Pročitano 65480 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nemoj to sine ko da si 50 godina stariji od mene.
Ja ti kazem da nije. .

U jebote, pa nemoj sve ozbiljno da shvatas. Ipak moram da te malo ispravim, kad napravis klinacku gresku Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Citat: Sle Jr link=topic=170705.msg2394639#msg2394639 date=116802309 :[115
:

po meni baggio i bergkamp su poluspicevi sa bruka tehnikom,a romario cist spic sa neverovatnim osecajem za gol..nisam siguran koga bih najvise voleo da vidim u svom timu Smile,mozda badja,ako ne mogu svi naravno Smile
To i ja kazem ali ocigledno da je Dule gledao nekog drugog Romarija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Citat
Mnogo su razliciti igraci...Romario je vise delovao iz drugog plana,bio je vise neki poluspic,dok je Pancev bio klasican c-for.
Citat
Neeee..romario je masan spic,bas kao inzagi i pancev
Brazilci su valjda jedina ekipa koja jos od vremena Kareke nije imala klasicnog c-fora.Romario je totalno razlicit od Inzagija i Panceva.On je cesto delovao i sa 20-25m od gola,uzme loptu,pa lomi kicme,probija,sutira...bio je i odlican paker,jedino je malo kuburio sa konddicijom,zato se je i malo ostao u Barseloni.
@partizan u srcu
Ja ne znam sta si ti gledao ali taj Romario je mogao sebi da stvori poziciju kad je hteo.Na tom SP je sa Bebetom cuda pravio,i nikako Bebeto nije odradjivao za njega,sbili su sjajan tandem s tim sto je Romario bio bolji i kompletniji igrac
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa da imam badja u timu koji bi mi stavljao lopte na tacnu bio bih i ja strelac,barem kao onaj albanac igli tare sa kojim je igrao u breshi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Nemoj to sine ko da si 50 godina stariji od mene.
Ja ti kazem da nije. .
Ma ok  nego me uvek iznervira kad mi neko kaze to "sine".
P.S. Srecna nova godina i sve najbolje!I tebi i svima na ovoj temi!

@rojrodzer svako  ima svoje misljenje o nekom igracu mozda sam subjektivan jer ne volim Romarija ali Mislim da je Bebeto u ekim segmentima igre neuporedivo bolji od Romarija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Brazilci su valjda jedina ekipa koja jos od vremena Kareke nije imala klasicnog c-fora.Romario je totalno razlicit od Inzagija i Panceva.On je cesto delovao i sa 20-25m od gola,uzme loptu,pa lomi kicme,probija,sutira...bio je i odlican paker,jedino je malo kuburio sa konddicijom,zato se je i malo ostao u Barseloni.
@partizan u srcu
Ja ne znam sta si ti gledao ali taj Romario je mogao sebi da stvori poziciju kad je hteo.Na tom SP je sa Bebetom cuda pravio,i nikako Bebeto nije odradjivao za njega,sbili su sjajan tandem s tim sto je Romario bio bolji i kompletniji igrac
Citat
da da u pravu si..ipak ja bih mu idalje kao poziciju stavio cist spic,a to sto ume da bude i paker i da napravi sebi poziciju za gol,to bih pripisao njegovoj klasi i njegovom znanju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo ovako... vidinm da se rasprava oko Romarija malo razmavala...

Moje mišljenje - a ja san Romarija pratija skoro pa cilu njegovu karijeju u Europi...

Romario je bija vrhunski tehničar, čovik sa nevjerovatnon lakoćon driblinga, sa veličanstvenon kontrolon baluna (lopte), sa nevjerovatnin ubrzanjen, fenomenalnin udarcen...

Plus toga - jednostavno neopisivo dobar osjećaj za gol, osjećaj za korištenje prostora...

Plus toga - realizacija na najvećoj mogućoj razini

Ukupno - Romario je u taktičkome i tehničkome pogledu bija VRH VRHOVA

Po mome mišljenju, jedini problem bila mu je disciplina, kako u igri tako i u život inače...

U svemu ostalome - Romario je bija GENIJALAC... koliko god ja pratin nogomet, teško da mogu pronać napadača koji je bolji od Romarija u tehničkom znanju, osjećaju za gol, atraktivnosti, realizatoriskin sposobnostima...

I na kraju - oprosti mi na grubosti Partizan_u_srcu - ali izjavit da je Bebeto "vukao" Romaria je glupost monumentalnih razmjera...

to ti je ka da kažeš da je u Valenciji Vlaović "vukao" Mijatovića... može meni Vlaović bit drag a Mijatović mrzak - ali to jednostavno nije istina..

Razumiš?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
faca, vidim da si zaradio pehar na kvizu. Jesi li namestio ili platio sudije il' je nesto trece u pitanju? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Kombinacija znanja, iskustva i eura

Zašto pitaš? Jel' i ti namjeravaš primijenit isti princip?   Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ma jok samo se pravim "interovcem", te stoga povlacim neke bezvezne paralele.

Lepo rece za Romariovu realizaciju, to je covek zaista doveo do savrsenstva. Secas li se kako skoro nikad nije plasirao loptu, vec bi uvek isao na to da prebaci golmana (elegantno podbode loptu, da tako kazem).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 01:19:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.