Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 11:20:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadaci danas  (Pročitano 64678 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Owen je tehnicki neuporedivo tehnicki potkovaniji od Martrinsa,pametniji je,bolje i brze se krece i ima strahovitu realizaciju. . .Dule,ovakve komentare ne ocekujem od tebe,to sto ne volis Owena ne znaci da treba da pises ovakve gluposti brate. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Brate oven nema TEHNIKU. On ima pretrcavanje. Svejedno, ako prodje. Problem je sto zadnje dve godine vise ne prolazi. Nemam nista protiv Ovena, ali cinjenica je da je on (u svojoj najboljoj formi) kao uostalom i svi engleski igraci, bio strahovito precenjen. O tome smo uostalom pricali ja, ti i faca onaj prvi put kad smo se sreli na forumu.

Ako ces mi kao dokaz njegove tehnicke potkovanosti pomenuti gol protiv Argentine '98, odmah da ti kazem, nije bilo nikakvog driblinga, nikakve finte, vec samo cistog i jednostavnog pretrcavanja.

Jos jedanput, nisam mislio da ga ovako poredim previse sa Martinsom (koji je slucaj za sebe), vec jednostavno ne mogu da se setim nijednog drugog napadaca na koga me makar 10% podseca.

Sve u svemu dobar napadac, ali nikako krem svetskog fudbala.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2006, 12:59:15 od dule1205 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Brate uopste se ne slazemo i mozemo se posvadjati,slican je eto-u samo sto ima vise mozga. . .

On je u Realu igrao odlicno i to svako ko je pratio zna,ali naravno moralo je da bude mesta za druge "Zvezde". . . .

Zajedno sa Shevchenkom,Anrijem i REonaldom on je najbolji napadac danasnjice. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
E jebi ga sad.

Ne mozes coveka porediti sa Etoom posto ga ovaj kida u njegovoj najboljoj "statistici". Brzi je i ima bolje ubrzanje. Pored toga je i snazniji. Napisao sam vec jedanput za Etoa da nema neke izradjene finte, ali realno za Ovena je Pele i Maradona u jednome. To je takodje glupost da nije inteligentan kao igrac. Cim on moze da igra na vise pozicija od jedne (sto Oven svakako ne moze), svakako se razume u fudbal. Pogldeaj malo bolje pa ces videti koliko covek ucestvuje u samoj igri Barselone, izvlaci se, asistira ponekad, pa kako samo sa Ronaldinjom igra u tandemu (nemoj mi reci da sa Ronaldinjom moze svako, jer da bi mogao razumeti Ronija moras se razumeti u fudbal. Da je Eto glup taj tandem ne bi mogao funkcionisati uopste). Pored njega jos samo dva napadaca igraju na taj nacin, a to su Anri i Eto (delimicno i Vilja). Ronaldo je bolji od svih njih, ali kao napadac i kao tehnicar, ali i ne kao neko ko tako razume igru i ucestvuje u njoj. Debeli stvarno jeste car, ali ipak on ne moze igrati nista drugo osim napadaca. Zato su cim je stigao Raula pomerili nazad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
E Dule,Dule Eto je izraziti spic i ne moze nista drugo igrati. . .

To da je brzi od Owena to je smesno. . .Owen igra neuporedivo inteligentnije. . .Sta ti vidis inteligentno u Majmunovoj igri jurca ko muva bez glave pokusavajuci da izmori odbrambene igrace. . .

Michael Owen je bio najbolji igrac evrope 2001,a pre toga i najbolji mladi igrac sveta,a Eto to nije uspeo. . .
Njegov gol protiv Argentine 1998 proglasen je za naj gol svetskog prvenstva a podseticu te da je on tad imao samo 19 godina. . .
« Poslednja izmena: 15. Dec 2006, 22:22:18 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ja ti samo kazem da covek koji onako igra sa Ronaldinjom na malom prostoru, a i inace, ne moze a de se ne razume u fudbal.

Prosli put nisam do kraja napisao, pa sad da ti kazem da covek po potrebi (veoma dobro) igra pozicije krilnih napadaca (i levo i desno). To se desavalo na mnogo utakmica prosle godina, jedna od njih ti je i finale LS. A princip ti je ovakav: Larson (tada) ulazi, Zili najcesce izlazi, a Eto ide na poziciju desnog krilnog. Pa jos ako hoce malo da obrcu pozicije Roni se premesta vise na sredinu, a Eto ide levo. Ima i malo drugacijih slucajeva ali uglavnom je tako. Ako si gledao klasiko prosle godine u Barseloni skoro celo drugo poluvreme Eto je igrao levo i pripremio Larsonu dve ciste prilike koje ovaj tada nije uspeo da iskoristi.

Od Ovena je bzi i to providno i tu necu vise ista da dodajem. Opet meni nije jasno sta ti vidis u Ovenovoj igri.

1.I kad je bio "najbolji igrac Evrope" nije dobio ni upola pohvala kao sto Eto sada dobija.
2.Eto je bio treci igrac sveta (sto je veruj mi mnogo teze nego biti prvi igrac Evrope) prosle godine i najbolji napadac LS.
3.Uglavnom kada komentarisem sa drustvom ko ce biti najbolji igrac Evrope (negde pred proglasenje), uvek neko pomene: "Pa zar ta nagrada ista vredi? Zar je to uopste merodavno kad je Oven bio najbolji igrac Evrope?" I stvarno na osnovu cega je bio najbolji? Na osnovu osvojenih 5 "trofeja", od kojih se za 3 igra jedna utakmica. A Figo, a Rivaldo, a Zidan? Ma pusti me bre Frans Fudbala, pa cilj im je samo da kontriraju Fifinom izboru (za koji se zna mesecima unapred ko ce biti najbolji).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Da skratim pricu:Michael Owen je proglasavan za najboljeg igraca Evrope i to je cinjenica mozes ti da osporavas tu nagradu koliko hoces ali on ju je dobio. . .Ne znam gde si ti bio tih godina ali Owen je tih godina dobijao neuporedivo vise pohvala nego sto sada dobija Eto. . .
Eto je samo spic i nista vise. . .krilo igra kada Barselona vodi 4:0 u 70 minutu.. .
Owen je brzi i ima bolju realizaciju,igra pametnije,Eto je snazniji i vise se trudi. . .A cuj i ja bi se trudio ako znam da mi je to jedini nacin da nwe idem natrag u Afriku da jurim lavove.  ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ja ti samo kazem da nagrada za najboljeg igraca u Evropi ne bi imala smisao da je uvek ista kao fifina za svetskog igraca godine. Zato se izuzetno retko podudaraju. Ej bre Zidan 3 puta igrac sveta, a jednom igrac Evrope, Ronaldo isto, Ronaldinjo isto, Rivaldo i Figo nisu ni dobijali tu nagradu. Koje je to pohvale i kojih strucnjaka dobijao Oven? Eriskonove, Ulijeove? Ako je toliko dobar pa sto ga niko nije uzeo, sto ga nije uzela Barsa kad vec kazes da im treba napadac, a pritom je ovaj kao bio jedan od najboljih igraca u Realu. Sto ga ne uze Inter prosle godina, Arsenal? Svim je falio taj drugi spic. Uzeo ga NJUKASL na kraju. Sto se golova tice Eto je za dve godine u Barsi dao 50 golova samo u ligi.

Kakvo krilo kad Barsa vodi, pa bas promena sledi kada uvode i drugog klasicnog napadaca da bi jurili rezultat. Ne moze Larson da igra krilnog napadaca. Protiv Arsenala su gubili 1-0, sa Realom je rezultat bio 1-1. Covece mnogo si subjektivan za Liverpulove igrace. Kapiram ja da je Dzerard dobar igrac, ali ti ni manje ni vise nego na Ronaldinja, Ovena na Eta. Ajde sad dokrajci me, kazi Hipia je bolji od Pujola. Znas dobro fudbal, vidi se, ali kad dodje do Liverpula i Partizana preterujes mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
..
Owen...ne.
Jel ti znas za nekog igraca sem Cristana Ronalda i Shevchenka?

Sta si time hteo da kazes Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Brzi od Eto'o nije sigruno, bolje ubrzanje nema, tehniku bolju nema, mozda samo sut...
Kako sam primjetio vi svi govorite za Eto'o kao da je najveci debil koji samo zna jurcati po terenu, jednostavno svrstavate ga u rang sa Martinsom koji stvarno samo za se zaletiti i nishat vishe...
Ista situacija je i sa Gatuzom za koga vi svi mislite da nama ni trunka tehnike pameti vec samo zan rezati...
Ponovo navodim, malo vas je stvarno realno imate neke svoje favorite i samo njih hvalite, a ni trunke realnosti nemate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 11:20:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.